32

Анонимен

преди 9 години

Горанов вика Няма Пари Президента вика че сме вече Стабилни Тази Пародия на Правителство и Президент е Обречена на Тотален Провал Най лошото е че ни Завличат Отново в техните Аферки

31

мая

преди 9 години

ГОРАНОВ НЕЩО СИ ПРОМЕНИ ФИЗИОНОМИЯТА, БАЯ ВИСОКОМЕРЕН ПОГЛЕД Е ИЗВАДИЛ, Я ДА МУ ДАМ МОЙТА СЕСТРИНСКА ЗАПЛААТ ПА ДА ТЕ ВИДЯ ДОЛНО СЕЛСКО МОМЧЕНЦЕ!мамка ви мръсна1

30

Алинея ента

преди 9 години

Дела, дела, само дела! Това дядо Тошо завеща!И съдии, прокурори, адвокатистроят си къщи кат палати,не само от ... заплати!

29

Може но при условие

преди 9 години

Аз съм съгласен да им увеличат заплатите, НО"-вършат си работата-не се сключват споразумения и не се намалява присъдата на доказани престъпници-инициират промяна в НК - за защита на частната собственост и промяна в института на неизбежната отбрана-носят лична отговорност за неправилни, незаконни и противоконституционни решения-отговарят с имуществото си , когато България бива осъдена в ЕС по правата на човекаКогато тези условия се спазят , нямам нищо против да им се увеличат заплатите .

28

Анонимен

преди 9 години

До Павката - 34,Ако ще ежесекундно и с дронове да ни облитат нашите са и ще си останат тюфлеци.

27

А

преди 9 години

"Няма пари за скок на заплатите в съдебната власт!" Няма пари за повишаване на социалния статус на гражданите. Но за тия в парламента винаги има пари за увеличение на заплатите. До кога ???

26

То бива, ама чак пък

преди 9 години

Тея от Съдебната система направо са НАГЛИ! - по 3 хил. лв. месечни заплати вземат, че и 15-та, че и 16-та, че и 17-та, че и 18-та, че и Антикорупционна заплати, че и за костюми и обувки им дават пари, че и от далавери с адвокатите и рушвети прибират, че и хонорари от преподавателска дейност в университетите им плащат - и пак НЕ им стигат!!!

25

Павката

преди 9 години

До брейСпокойно няма да отидат за такъв тип оръжия парите. Тихомълком се пазарува един американски софт, който преглежда и събира информация от всякакви форумчета, социални мрежи, телефонни разговори и ги закача към подателя им, за да ги предостави и на нашето правителство, защото амбасадата отдавна ги има тези данни та сега и нашите тюфлеци да могат да реагират на време при нужда. Историческия момент, който най-добре описва сегашното положение в България е Маккартизъм.

24

Анонимен

преди 9 години

Браво на г-н ГОРАНОВ. Срещу какво искат увеличение на заплати ??????????Не им стигнаха бонусите ли на тези безсрамници ???

23

Анонимен

преди 9 години

АБЕ КОЙ ПОЛУЧАВА ПАРИ ЗА НИЩО!!! СРАМА НЯМАТ...??????????

22

реалист

преди 9 години

Нямат ли срам? Ограбилите България са на свобода, а искат увеличение. Искайте си парите от Василев, Пеевски и т.н

21

Анонимен

преди 9 години

Що за наглос от страна на съдебната власт. Нямат срама, постоянно да те критикуват от страна ЕС, да чакат какво ще пише в доклада и все лошо пишат а те заплати с 12%, когато има инфлация 1-2%. За пенсионери увеличение с 1,6%, а за тях увеличение с 12%.Нямам думи...

20

DreamTheater

преди 9 години

Ама тези и заплати ли вземат?

19

Анонимен

преди 9 години

neraboteshta sadebna sistema--znaci i niama pari.

18

хатака

преди 9 години

Защо не публикувате заплатите на "магистратите". В голямото си мнозинство това са корумпирани хора, вредни за държавата, съсипали стотици лични съдби. И отгоре на всичко - да искат 12% увеличение! Колкото си по-богат, толкова си по-безочлив. И все пак май ще получат исканото - защото управниците се страхуват да не попаднат "под удара на закона". А тези удари са винаги целенасочени и конюнктурни.

17

Циганин

преди 9 години

Май ще търсим Дянков като гледам Горанов !

16

ААА

преди 9 години

на съдиите да не съм им намалели рушветите, че започнаха да плачат за увеличени ена заплатите с някой и друг лев :)

15

Анонимен

преди 9 години

Не трябва да има такса за водене на дело,която да се плаща предварително. Такса следва да се плати след като е отсъдено кой е крив и кой е прав., т.е. след като съда си е свършил работата. Ако влачат дело до безкрай, няма пари.Другото е отказ от правосъдие и достъп само за привилегировани платежоспособни господа.А уж сме правова държава...

14

vesko02

преди 9 години

От време на време някои удря по масата и казва ,аз много работя даите ми пари,пък дали има полза от него

13

Анонимен

преди 9 години

Аз съм ЗА да получават по-високи заплати, но само онези, които са показали резултати. Онези в "златната среда" (които работят, но не могат да бъдат отличени с постижения)-без промяна,на останалите заплатите надолу.А когато присъдите в Страсбург са за липса на справедливост или постановяват обратно решение на взетото от БГ съдия-да се плаща за сметка на бюджета на съдебната власт,при това приоритетно.Ако не достигат пари за заплати-намаляване за всички по веригата(а първи всички замесени състави)