18

кали

преди 9 години

Правилно решение . А сега да видим партия е най-добра за страната ни !!! Успех и късмет на изборите .

17

до № 18

преди 9 години

Какво според теб повече можеше да направят, че говориш за дъжда и качулката. Кой пръв даде гласност на това, което ни готвят тиквите? Кой обясни на хората какво всъщност се случва? Кой призова хората да покажат,че не са съгласни като се съберат пред Парламента? Кой твърдо гласува против заема? Кой все още търси начин да го спре? Е, сега, ние какво направихме? Къде показахме възмущението си? Нека не търсим нивата в другите, щом си седим само в къщи и негодуваме.

16

ognyanz

преди 9 години

Всичко трябва да излезе наяве. Тогава много неща ще станат ясни за тези, които гласуваха уж за стабилност, реформи и т.н. Как така толкова години държавата можеше сама да се справя с получаването на заеми, а сега изведнъж - четири банки като посредник. Да не би да са намалели служителите в министерството на финансите, или да са им орязали заплатите, та не могат сами да се справят. Или ЦЦ-ББ , депутати и министри трябва да получат своя пай от комисионните?

15

Анонимен

преди 9 години

как са се изтъпанчили, мамини златни, коя от коя по-*** визиономия. Бойко и на Татяна удари едно рамо да разбере някой,че има и такава партия, същия сценарий при разпада на сдс.

14

Анонимен

преди 9 години

След дъжд, качулка. Така не се защитава кауза и не се трупат точки. Дългът е факт, милиардите вече са на наш гръб, а другото е популизъм.

13

Смехории

преди 9 години

Тези,които се целуваха с турците(разбира се това е една от причините да се срутят на изборите),сега искат да прехвърлят тази "любов" на опонентите си.Типично по комунисти-чески.Както казваше едно време партийният секретар:не ме гледай какво правя,а меслушай какво ти казвам!Що се касае за подписите,една ролка тоалетна хартия ще им бъде достатъчна(а може бии някой друг памперс).

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1 Бива малоумие, но комунистическите *** надминавате бащите си! Какъв 1 милиард бълнуваш бе *** нещастен?! Олигарски за малко над година изтегли между 5 и 7 милиарда лева заеми и къде потънаха никой не знае!Отделно 4 милиарда от откраднатата банка! Не се спряхте да лъжете безпаметния си електорат!

11

?

преди 9 години

А колко струва съешаването БСП и ДПС?

10

Kuncho

преди 9 години

Вече веднъж видяхме как смята Гечев :)А като гледам отбора далеч, ше ни докарат със сметките! Все отбор финансисти са!:)

9

Анонимен

преди 9 години

БСП стана за смях. Тичайте сега след каруцата да и дишате прахта.

8

ИСТ

преди 9 години

Бъдева работете, без работа не стойте - народна поговорка.

7

Анонимен

преди 9 години

Кой беше този умник? Да не би да е комунист? Май е девето поколение комунист. Не му обръщайте вниминие, той е генетично увреден. Щом няма откъде да краде, като баща си и дядо си, не му харесва. Тези са пълни ***.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонименорешарски не искаше да тегли един милярд а 4. и тогава всички скочиха защото никои не искаше тези пари да отидат за бсп дпс и ***.единственанта причина за този шум от страна на бсп е просто и отмащение.НЕ ПОДКРЕПЯМ ЗАЕМА ИЛИ ГЕРБ ама бсп ставт жалки.

5

Анонимен

преди 9 години

Щом русофилите *** значи правителството е на прав път...

4

Симо

преди 9 години

Препоръка: Отделете малко пари и купете на дъртите *** едно ТКЗС, за да има от къде да крадат,че много им е мъка,точно по този въпрос.

3

Анонимен

преди 9 години

Ох, как боли!

2

Мишо

преди 9 години

Поискайте и подписа на Путин. Той няма да Ви откаже.

1

АЗ

преди 9 години

ТОЗ ДА НЕ НОВИЯ ТЪПКАЧ НА ПАЗИТЕЛЯ НА ВАЗЕЛИНА ВАГЕНИН..