23

добавка към24

преди 9 години

всички атентати по света са дело на сащ

22

Анонимен

преди 9 години

Американеца е опитна мишка. И взривяване на атомна бомба са му гласели управляващите за да я изкарат като терористичен акт и да имат пред света оправдателна причина да нападат и плечкосват.

21

езичник

преди 9 години

елитите в сянка сигурно са полудели. това вече са болни мозъци! то по техният сценарий всеки е враг на всеки.

20

Анонимен

преди 9 години

Да се чете, "САЩ готвели атентати в Русия"

19

емо

преди 9 години

алкайда и всички останали терористи са създадени от сащ и се командват от сащи. и това обаче няма да предотврати американския крах.трябва в ответ да паднат няколко небостъргача

18

Мюмюн

преди 9 години

Американското творение пак се пробуди. Разпалиха войната в Украйна, виждат, че са безсилни срещу братушките и впрегнаха и ***.

17

Byzantine

преди 9 години

Да бе , американците почват с друга тактика - вадене на плашила от гардероба.

16

Райна

преди 9 години

Ами то с всяване на страх се манипулират най-лесно масите.Руснаците не рачиха да се страхуват досега, затуй им врътнаха едни закани за тероризъм, за които са знаели още '11-та година, ама не искали да бъбрят за такива работи. Пък това си е чиста случайност, че за цялата тази работа се дължи благодарност само и единствено на САЩ... Да изброявам ли още нелепости?

15

L.

преди 9 години

Кой друг, ако не Щатите ще знае къде ще удари Бин Ладен?За щастие следиш ли американските шпиони, следиш и терористите.

14

Анонимен

преди 9 години

САЩ никога няма да простят на Сноудън ,че им изнесе посраните *** пред света. Той пък взе ,че си хареса Русия за живеене и с това още повече ядоса тия комплексари.

13

Анонимен

преди 9 години

Част от хибридната война срещу Русия е и тероризмът !!!

12

Русия

преди 9 години

Тези психари ще направят така всички светски християнски страни да започнат да гонят мюсюлманите пък било то и невинни граждани който не мислят нико му лошо. Не може да избиват разни фанатици християни по ислямските страни и да си мислят че Европа и останалите страни ще го търпят това вечно. Щом не искат Християни ние ще си ги вземем като емигранти и ще си им пратим мюсюлманите но не в ковчези както те правят а живи и здрави. На края ще стане на каквото си постелиш на това ще легнеш.

11

дo: 11

преди 9 години

Тайните служби правят чудеса

10

Анонимен

преди 9 години

да бяха го съобщили по телевизията *** Манипулаторите

9

Анонимен

преди 9 години

А сред разсекретените материали нямаше ли му смъртния акт,че все още си пише с другите гладния,бре както казват с некролага у джоба се движи тоя,леко полеко едва движи акции прави и дори на преклонна възраст,ще доживее 130 и кусур години на пук на доктора си и ония уа ха би ти те,мбуха.

8

FBI

преди 9 години

Как така предварително съобщават какво ще правят, тука нещо не е наред , по вероятно Проект на CIA

7

Анонимен

преди 9 години

До *** седи зад това..Доколкото знаем Бен Ладен се е лекувал в Американски болници (преди да умре, а не да бъде,,убит,,)А че ,Шебека и Краваритеса способни на това ,помним за,, атомното и химическото оръжиена Саддам хюсеин ,,Още го търсят....Поне да бяхя заровили 10-на варела и сега да ги изровят......САЩ е терорист 1в света .

6

Анонимен

преди 9 години

много удобно. ако се замисли човек Ал Кайда се спонсорира от САЩ пак сега не са в добри отношеня с Русия. логично е американците да си гръмнат посолствто в Русия само и само да саздадат паника и да разклатят руската икономика както прават с петролния пазар както спряха Южен Поток .

5

Путю седи зад това

преди 9 години

Май под "Ал Кайда" трябва да разбираме диктатора ***. Понеже е страхливец и не действа никога директно, сега иска да взриви посолството на САЩ и да припише вината на други.

4

Анонимен

преди 9 години

тъкмо щях да кажа, че няма какво да гърмят в Русия, но вярно имало, посолството на САЩ хаха