12

Обяснение

преди 9 години

Просто г-н Маржори отказва да участва в санкциите срещу Русия и "случайно" го убиха. С неговото убийство се слага край на най-големия френско-руски проект за изграждане на завод за втечнен газ на полуостров Ямал в Русия с капацитет 800 милиона барела. Това най-подробно беше обяснено в декемврийския брой на "Строго секретно.

11

До 7

преди 9 години

Е ти да не мислиш че снегорина е седял на едно място и е чакал да го блъснат

10

Анонимен

преди 9 години

Да Ви припомням ли какво беше сътворила преди няколко месеца охраната на Обама? Пиене, дрога, *** и всичко, което ти дойде наум! Класа и въпрос на възможности, разбираш ли.А Вие завидяхте на голата водчица на бедния руснак! Срамота!

9

Анонимен

преди 9 години

Без пиене НЕ СТАВА РАБОТАТА!!!Милко Калайджиев за президент!

8

Анонимен

преди 9 години

"пиян водач на снегорин, изгубил ориентация. Той междувременно "се изгубил" от погледа на началник-смяната, който би трябвало да наглежда снегорина, но също бил нетрезвен."По това време началника на летището изтрезнявал, а пък транспортния министър се наливал, щото Путин отварял шише с водка да сипе на Медведев. Ба и опиянчената нация.

7

Л.В

преди 9 години

Навсякъде им ***--ми този случай е същият като в САЩ--при проверка на ядрените сили в Аризона,бяха спипали цялата дежурна смяна дрогирана.........Така че неможем да съдим за хората от няколко индивида.Елцин като ходеше пиян по света му ръкопляскаха-защото разпродаваше Русия на парче,НО беше добър за "цивилизованият свят"....нали така....

6

ОФ

преди 9 години

Часове след трагедията видяхме водачът на снегорина Владимир Мартиненко по телевизията. Доколко беше пиян или трезвен не мога да съдя, но бях поразен, че след като го е блъснал самолет със скорост на излитане не по-малко от 200-220 км/ч той стоеше и даваше интервю на крака и по лицето му и по откритите части на тялото му не се видаше и една драскотина.

5

Кратун

преди 9 години

Руснаците имат един термин, дето описва точно такова изпълнение - "непохуизм"

4

Анонимен

преди 9 години

"предварителни данни" значи версия от преди 4 месеца. Спомнете си думите на пилота на Фалкона, публикувани в руската преса в края на октомври 2014, веднага след разшифроването на "черните кутии". Преди да започне разбега той казва, че вижда пред себе си цялата писта, че тя е чиста и няма пречки за излитане. ... и след 12-15 сек удар в нещо си.

3

Анонимен

преди 9 години

Кратуната едно си знае, едно си бае.Ако се засъстезаваме кой е по по-най, не се знае кой ще грабне купата по пиянство.Всички северни народи пият, но "като нарекат едно куче, че е бясно ела гледай какво става".А от южните най-големите пияници сме ние.Така, че малко по скромно.

2

pepe

преди 9 години

Съветска му работа..

1

Анонимен

преди 9 години

То има ли трезви ?