143

Анонимен

преди 9 години

Първанов е Българският Путин,по негово време бяха избити 149 ду6и показни разстрели.Хубаво го гледаите тои е по мръсен и от Доган.Братя Маргините са негови изпълнители.Всичко го знаят.

142

Анонимен

преди 9 години

Леле, какъв мъж ! Какво ни подготвяте този път,г-н Първанов ? Ще се кандидатирате отново за президент ли......Не ни трябва такъв президент-фурнаджийска лопата.

141

Анонимен

преди 9 години

Вижте кои са при Първанов: Румен Фонтана, вътрешен министър,изгонен от Станишев заради нерегламентирани контакти с братя Галеви., Калфата Ивайло, външен мимистър на Станишев и кандидат за президент от БСП, бивашата кметица на Перник, подкрепена от БСП и прибрана вече от небесния ''шеф''на Борисов.Все предатели от класа!!!!!!!!!!!

140

Анонимен

преди 9 години

Предател гаден! С това ще бъдеш запомнен!

139

Наблюдател

преди 9 години

ВЛАСТОЛЮБИВ ПЛАЗМОДИЙ!-ТОВА Е Първанов!НЕ СЕ ПРИМЕРИ, ОТ ПРЕЗИДЕНТ ,ДА СТАНЕ РЕДОВИ ЧЛЕН НА ЕДНА ПАРТИЯ, И НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА Я РАЗЦЕПИ!ПРЕДАТЕЛ ЦЯЛ ЖИВОТ,-КАТО ГОЦЕ А СЛЕД ТОВА АБВ!СЕГА СЛЕД РЕАКЦИЯТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ОТНОСНО 16 МИЛИАРДА ДЪЛГ КОЙТО ПОДКРЕПИХА, РЕШИ ДА ИГРАЙ ТЕАТЪР С ФАЛШИВАТА ОСТАВКА/ ЗА ДА ЗАЩИТИ ИМИДЖА СИ/,КАЗВАМ ФАЛШИВА ЗАЩОТО ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ НЕГОВАТА ПАРТИЯ НЯМА ДА Я ПРИЕМЕ.ЗАКЪСНЯ ПЪРВАНОВ!,ТОЗИ ТЕАТЪР ВЕЧЕ БЕШЕ ИЗИГРАН ОТ ДРУГИ ТАРИКАТИ, И НОМЕРА ТИ НЯМА ДА МИНЕ!

138

Stamat

преди 9 години

Dostoen!Komunist!

137

Дядо Гошо

преди 9 години

Първанов ти си толкова "положителен" политик, колкото аз съм космонавт.....М а р ш от политическата сцена...

136

Анонимен

преди 9 години

Милиардерче, не се съжалявай ти, давай, давай, бръкни по-дълбоко......

135

Анонимен

преди 9 години

ПърванУглу и гоЕмия чУен

134

ген.Луков

преди 9 години

На всички трябва да е ясно че в България в момента има ГЕРБ,БСП,ДПС и АТАКА.Това са поддържаните масово партии с истински живи избиратели.Всички останали са вкарани нарочно в играта за да издърпват гласове(на хартия).Когато силният на власт получи сигнал за несигурност той вкарва веднага някой от дребните"избрани"в своя полза и така по всяко време може да манипулира истинските избиратели.Каквото и да се прави-винаги ще излиза печеливш.

133

АНОНИМЕН

преди 9 години

Правилно е Първанов да напусне АБВ , НЕЗАВИСИМО ДЛАИ ЩЕ ПРИЕМАТ ОСТАВКАТ МИ ИЛИ НЕ.Иначе какво ще стане- АБВ крило ГЕРБ????

132

Анонимен

преди 9 години

"Първанов подава оставка като шеф на АБВ заради дълга. Гласуването на партията беше грешка, призна той."С други думи казано, като ти умре магарето, трева мнооооого.

131

гелфанд

преди 9 години

поредното "невероятно " преобразуване на юсуф първанов от сирищник това маи беше лебедовата песен сбогом гоце

130

анонимен

преди 9 години

Прванов употребиха те и те изплюха.Но това е взнаграждението за предателството ти.Как не ти беше ясно,че Борисов те използува срещу БСП.защо си мислеше ,че заради тебе те дават свяка сутрин по телевизиите.Всичко беше организирано,по оплюването на БСП и ти беше основното действащо лице/това не ти ли беше ясно/- жалко

129

Бог да ги прости

преди 9 години

С или без Първанов АБВ умря, самоубе се ... Печеливши са Боце с 16 млрд. и БСП с електорат!

128

Анонимен

преди 9 години

Gotce oskarite bqha minalata sedmica

127

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми на дядовия ...

126

Анонимен

преди 9 години

....Първанов си изигра ролята.. на него му е писнало от политика. Разби основната партия неудобна на господарите и вече го пенсионират. От тук насетне ще си живее живота на спокойствие, уреден до 9-то коляно. След година-две, три хората ще забравят какво е причинил (както са забравили Царя примерно и мн. др.) и при споменаването му, ще се питат "Кой беши тооа?" ....

125

ото

преди 9 години

Истината е че герб ни измамиха , протести и т.н .Лошото е ,че като ни падне рейтинга като държава всичко ще стане по-скъпо и неизгодно.По принцип няма как моите деца да плащат този дълг ,зощото не се знае дали ще са граждани на държавата , но на мен лично ми е тъжно ,че толкова потънахме за 25 години "демокрация" ,тъжно ми е като гледам как се конкурират за "най-добър " град ,градове в държава с намаляващо бедно население ,но явно само това ни остана -умиращи да се надмогваме за глупости..

124

Анонимен

преди 9 години

Първанов подава оставка като шеф на АБВ и АБВ става купчина непотребни полотици