61

Анонимен

преди 9 години

До 4epaти ли имаш тези наблюдения?

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 73Кисело ли е гроздето?

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 71Иди при Цецка Цачева тогава.

58

ИВАН

преди 9 години

До Захари: НЕГО ИМА КОЙ ДА ГО КЪСА -ОНЯ ДЕТО ГО ПОТУПВАШЕ ПО ТЕМЕТО В ИЗБОРНАТА НОЩ И КОЙТО СЕГА ,КАТО БОГ ,СТОИ НА ВЪРХА НА ПЛАНИНАТА И С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ! ЗАЕДНО С ПЪРВАНОВ ,КОЙТО СЕ ОБЛИЗВА ПЪК ЗА ПРЕМИЕРСКОТО МЯСТО !

57

ИВАН

преди 9 години

КЪДЕ ВИДЯХТЕ МОЛБА В ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО НА БСП БЕ ?

56

!

преди 9 години

Плевналиев да си припомни какви подли номера въртяха БСП и как смениха закона и назначиха Пеевски.

55

Анонимен

преди 9 години

При орешарски ревахте като магарета за 1 млрд сега стихове почнахте да пишете сороси прости.

54

4epa

преди 9 години

TAKAVA POZA VZEMA KOBILA KOGATO PIKAE- S EDNA DUMA KRANTA

53

Ани

преди 9 години

БСП всъщност се радват че някой поема отговорността за емисията. Те затова подадоха оставка. Всичко е цирк. Всъщност те подкрепят емисията с двете ръце. Сега селянчето от Банкя като плати борчовете, може да се узурпира властта и пак да се гребе с пълни шепи. Пък балъци много. Като оставим оня с перхидрола, то си му е платено за това, много от митингуващите са отишли просто от глупост. Има такива хора. Наричат се антагонисти. Сутрин мразят целия свят, вечер мразят себе си.

52

Анонимен

преди 9 години

Ама е грозничка милата. И не му разбира на това нещо, но взема участие. Това е важното!

51

Луцифер

преди 9 години

А бе БСП до президента ли опряхте? Дали от него нищо не зависи, дали е ***, агент на НАТО? През цялата си *** история непрекъсната сте си яли собствените фекалии! Не може да ви се отрече - спазвате комунистическия принцип - пълна безпринципност...

50

Анонимен

преди 9 години

Евла на Найден! Шапка му свалям!! Да ти стане патката при такъф звяр............не всеки го може!! Аз не мога, признавам си!

49

Анонимен

преди 9 години

По снимката ще я познаете каква е.Ако не се досетите попитайте някой психиатър.Той ще ви обясни.

48

Роси

преди 9 години

Всички правителства са вземали заеми до сега само че народа не обръщаше внимание,сега когато нещата трябва да се управят от батака се сетихме че заема е голям.Кога не сме плащали масрафа на политиците,винаги е било и сега не е по различно,но понеже целта е да се пречи и да се бавят нещата от някои,, кадърни "политици от червената боя хайде да викаме.Какво вето ,кави глупости говорят тези ***.Да не мислят че аз искам заем ,просто няма друг начин това е .

47

Anti

преди 9 години

Тая изглежда на снимката така, сякаш са й се изредили всичките дупетати на Атака, ДПС и БСП по трима наведнъж. Ако я бяха и понаплюли малко щеше много да й прилича.

46

Пирея

преди 9 години

Простаци,с тези контри държавата няма как да напредне само ще боксуваме на едно мяста.Това правят БСП,най вредната партия,партия на заблудените и простаците,на крадливите и лъжливите.Изобщо такава партия не трябва да има никъде по света,вредни са.

45

Скиф ,бе бате..ХА,ХА

преди 9 години

..тая скубла се смее като кобилите ---ГОРНАТА УСТНА И СЕ КАЧВА ВЪРХУ НОСА!!

44

Анонимен

преди 9 години

Че Роско и той кратунковец, какво вето? Това са 16 млрд а не 1 млрд.

43

Що така ,бе Бойко..

преди 9 години

РАЗВАЛИ , ЦЕЛИЯ БИЗНЕС НА МАНОЛОВА!ИСКАШ ДА ТЕГЛИШ ЗАЕМ ОТ ЭВРО ОТВЪН---А КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА , БЕШЕ ГОТОВА ДА ПЕЧАТИ ОСВЕН ЛЕВОВЕ --РУБЛИ И ЧЕРВОНЦИ....НА МЯСТО..ХА,ХА,ХААААААААААААЕ ,МНОГО СИ ГАДЕН ,БЕ БОЙКО...!ЗАТОВА НЕ ТЕ ОБИЧАТ ОТ ***-20 ...!

42

Анонимен

преди 9 години

До шок и ужасMAIA E NAI-KRASIVATA,NAI-RABOTLIVATA I NAI -CESTNATA,A GOSPOGA ZEZKA E VSICKO NAI- OTVRATITELNO ,KOETO PRITEGAVA EDNA GENA.