26

Анонимен

преди 9 години

газ диктатура ЕСспечелил за газ

25

Анонимен

преди 9 години

Марош Шефчович не е политик и дипломат, той е завършил Московския държавен институт. Той знае руски език, познава страната и Русия. Не знам какво си мисли, но ако той вярва в това, което казва той? разбира се, дойде щедри и добри, Азербайджан, Туркменистан, Алжир и Норвегия - свободен газ? ще се конкурират - кой по-евтино?

24

Бъркоч

преди 9 години

*** пак ни забъркала поредната неразбория от думи, понятия, инсинуации и най-вече демагогия.1. БГ ще получава газ от: Норвегия, Азерия, Мароко (забрави Антарктика!)2. От Газпром се научихме урок, който ние сами бяхме написали3. На най-бедните страни най-скъпия втечнен газ4. Още 2 гъзоразпределителни центрове - за пререзпределяне на балканската пръдня, която е много калорична5. Защита за бедните граждани, които непрекъснато обедняват!!!6. Съд за виновника Газпром след 2 неделиBollocks!

23

Анонимен

преди 9 години

Тикви европейски платете ни компенсациите за южен поток!

22

Анонимен

преди 9 години

Очква се руският газ за Европа да поевтинее до 220 $/1000 м3 поради зависимостта на цената му от цената на нефта с отстъп 6 месеца. Не виждам кой може да достави газ на такава цена в Европа. Така че, колкото и да се пънеме, все Русия ще е насреща, а Клайпеда ще го д..ха.

21

Васо

преди 9 години

Когато бях млад героите бяха марксисти. Сега тая идея е компрометирана. И другаде изби парата. А хората искат нормален живот независимо от това каква вяра изповядват.

20

Нане Вуте до №17

преди 9 години

Кораби да возят СГЪСТЕН газ, туй за първи път чувам.Тоз нищо не разбира от газ.Ми довечера да се завие през глава и ще усети сгъстения газ.Друг нема!

19

Кайо

преди 9 години

Енергийната политика на Европейския съюз ми прилича на тунингиран стар автомобил с големи претенции и куха сърцевина.

18

Анонимен

преди 9 години

след дъжд - качулка!

17

Анонимен

преди 9 години

не се чудете много много кое колко струва и ще има или газов хъб или газова война. търговията е едно, войната е друго. Светът се променя, нещата не се измерват в пари между суперсилите, а в зони на контрол и влияние. това с парите е за джуджетата като нас. кой ще оцени Крим в пари? колко струва контролът над Черно море? колко струват курилските острови? А Аляска? А колко струват фолклендските острови? а новият панамски канал? Детинщина е да се измерват нещата в търговско салдо единствено

16

Анонимен

преди 9 години

До до 12ТА:Сгъстен и втечнен са различни понятия умнико.Както водата е втечнена преди да се изпари или втвърди/заледи/.Капиш? Агрегатни състояния ако си спомняш нещо от отделенията.

15

до 12

преди 9 години

Не се прави на умен , защото не си ! За да се втечни един газ трябва да се сгъсти , а с кораби са превозва точно такъв! Тук говорим за природен газ много ясно така , че и забележката със сероводорода също ти е тъпня !

14

Анонимен

преди 9 години

нужен е но да не се захранва с руска газ. правете тръбата гърция българия румъния

13

Новината

преди 9 години

Президентът на РФ Владимир Путин заяви днес, че прекратяването на доставките на газ за Донбас от страна на Киев намирисва на геноцид.

12

Анонимен

преди 9 години

Все пак е добре ,че имаме толкова многоброен парламент. Ще се наредят и ще си пускат газ. И без това за друго не стават.

11

спец газовик

преди 9 години

До Анонимен 11Ще ги пълнят с бомбе отгоре ,не се притеснявай,ние се майтапиме,но на Мечока нему е досмях,ЕС е най големия в Света вносител на енергоносители общо за над 400 млрд $ внасягодишно и трябва да си си изгубил ума за да изпуснеш такъв платежоспособен купувач.Некой на Изток бърка геополитиката с взаимоизгодната търговия и скоро ще съжалявамного !

10

Анонимен

преди 9 години

До НиколаКъф е тоя сгъстен газ бе бро? Да не е сероводород?

9

Анонимен

преди 9 години

До спец газовикТанкерите няма ли да бъдат пълни с връх?

8

Новината

преди 9 години

Алексей Милер предупреди Нафтогаз, че ако до 3 дни не плати, доставката на газ спира, а Шефчович заявява, че утре ЕК ще обяви нови наказателни процедури (най-вероятно срещу Русия) в областта на енергетиката.

7

Анонимен

преди 9 години

Тази тема вече е толкова скучна. Едно е сигурно, ние духаме супата 100%, другото никой не го знае.