55

Кажи го на..

преди 6 години

До АнонименКажи го на *** РР

54

БЪЛГАРКА

преди 6 години

До АнонименА, ко стана с рашките в Афганистан?

53

Анонимен

преди 9 години

До 80: ти стрелял ли си с М16 и АК? Аз сьм стрелял и с двете и мога да ти кажа, че дори ловната ми пушка е по добро орьжие от М16.

52

DerSiter

преди 9 години

До bg (76)реално само маймуните и др. такива си купуват оръжие, да, всички останали сами си го правят - съответно и го продават. Доскоро Китай и електроника и автомобили купуваше, нищо че правеше, но вече няма. И така, променят се нещата ^_"

51

Кейнс

преди 9 години

Русия освен оръжия и петролни продукти няма друг износ. Преценете колко са назад от Китай.

50

Анонимен

преди 9 години

V YOU TUBE GLEDAITE I SLUSHAITE: EDNA POKARTITELNA RECH NA TODOR GIVKOV OT 2003 GOD , ZAPISA IDVA OT OTVADNOTO ! TOI KAZVA CHE VSICHKI SHTE BADAT NAKAZANI, KAZVA CHE V OTVADNOTO IMA SAZDADENI KOMITETI KAM VSJKA DARGAVA, KAZVA CHE MASONI IMAT PLAN DA ZAGRABJT ZEMITE NI , ZAPISA E 30 MIN I KATO SVARSHI, NATISNETE OSHTE EDIN PAT VARXU PLAY SHTE PRODALGI OSHTE 20 MIN , ZAPISA NAISTINA IDVA OT OTVADNOTO, TOI SAMIJT GO KAZVA CHE IZPOLZVAT SPECIALNI TEXNIKI !!!

49

бирюзов

преди 9 години

безсмислени спорове щом чиповете на крилатите ракети томахоук са произведени в китаи какво спорите след въвеждането на новата тежка руска ракета сармат всякакви дискусии са загуба на време

48

1 Чемодан с Боклуци

преди 9 години

те това са руските пазари - Ангола, Куба, Алжир, Свазиленд , Нгоро-Нгоро...

47

Весел

преди 9 години

До АнонименАми хайде да се оправи русия, ама не се оправя, дори след достигане на дъното започна бодро да дълбае с вечната надежда да изрови нещо от земята, да го продаде, а после да си купи водка.Нацизма е дело на комунистите, които останаха на власт тук, а ти по-добре си мисли за родната матуша рус, че нещо се е засилила в дерето.Жалък демагог.

46

Анонимен

преди 9 години

Спрете се бе, русофилчета! Какво са ви текнали лигите пред руското оръжие? Кое му е по-доброто? Има една спорна надеждност и??? Кое друго? Като точност и разсейка калашника е светлинни години назад, в сравнение с М16-ката! Да не говорим за специализираните оръжия - снайпери, зенитки, артилерия, танкове... Още си повтаряте старата пропагандна песен, че от руското по-велико няма. Надъхвайте се колкото искате, "другари", ама не мислете че и другите хора са толкова ***, че да ви вярват!

45

мръсен циганин

преди 9 години

До bg 79Какво мислите за България след 26 години независимост и демокрация дали сега сме по добре отпреди ?

44

Цензор

преди 9 години

До 77> *** ОБИЧА ДА ПИШЕ ВСЕКИ ДЕН ПО МИНИМУМ ДВЕ СТАТИИ ПРОТИВ РУСИЯ ....ИНАЧЕ ...Перефразирам: *** Е ДЛЪЖНА да пише всеки ден по минимум две статии против Русия...иначе...

43

SJ

преди 9 години

Към WTF - Расад беше кой ? :)умник :)

42

WTF

преди 9 години

"Купувачи на наши оръжия не са страните от НАТО, нито съюзниците на САЩ, а страни, които искат да са независими от Щатите"Да, прав е човека. Това са ИД и всички останали терористични групировки в маймунилника. Това са/бяха Кадафи. Садам, Расад, Иран и всички страни от маймунилника. Предимно диктатури, където "страните" никой не ги пита. Вожда им иска да е независим от САЩ, а хората там дори не знаят значението на думата "независим"....

41

Анонимен

преди 9 години

Тоя руски танк с тия огнени балони около него, от Луната ще го забележат и ще го изперкат с някоа ракета.

40

Анонимен

преди 9 години

До загриженот днес вече имаме мангизи в държавната хазнаДнес трябваше да си вземем не 8 , а 16 млрд за да си имаме още повече мангизи и да си ги крадем :)

39

:-)

преди 9 години

Дааааа ..... "пише Би Би Си", ама остана ли кой да им вЕрва?

38

Анонимен

преди 9 години

До до 66/70Напротив пиша,че сега електрониката в руските оръжия е на Добрия Чичо Сам и неговите верни Западни Съюзници>Не е нужно да си гений,че ако РФ си купи или построи завод заелектроника,трябва пак някой да го захранва с иновации ида ги внедрява ,защото за 6-8 м. нещата в електрониката остаряват,особенно във военния сектор,иначе ще се получи,кактос закупуването от Фиат на моделите Жигули /Лада...ако не се захранва с нови модели след3-4 г ще са старомодни както по времето на СССР !

37

Анонимен

преди 9 години

Най-високите технологии и елементи за оръжията си руснаците ги внасят. Не знам дали са се научили да правят топлопеленгатори, но преди ги ВНАСЯХА от Франция - за МиГ-29 и за Т-90. За много неща излъгаха западняците да започнат партньорство, за да им изкрадат ноу-хау-то.

36

Анонимен

преди 9 години

До до 59 /62Кога сега произвеждат процесора Елбрус с архитектура 18 нм !Нали знаеш,че едно оръжие докато мине от проект,прототип,изпитания и приемане на въоръжение минава много време,след като ти казвам,че 90 % от електронните компоненти влагани в руско оръжие и в подобрени вариации е американско.Като си такъв майстор елетронен гений,я се сети застоките с двойно предназначение и как ги разкулачвахте за да измъкнете нещо,ноКОКОМ и за това пречеше.Не ми хвали руската електроника !