53

Не народ, а мърша

преди 9 години

До По музика на "АС гласуването за дълга се видя кои е другари с Лютви Местан

52

АНОНИМЕН

преди 9 години

Сидерчето е голям бабаит но когато е под пластмасовата маса,като иска протести да си приготви и каска.

51

ДО 60

преди 9 години

До КолкоКАТО СИ *** ЩЕ ТИ КАЖА-ЕДИН МЛРД.И ТОГАВА УМНИТЕ СКАЧАХА ,ЧЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ НОВ ГОЛЯМ ЗАЕМ.А СЕГА ТОЗИ НЕ Е..ПРИ ТАЗИ ИКОНОМИКА С КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ ДЪЛГА И ТЕЗИ 10% ЛИХВА.ЩЕ НИ ПРОДАВАТ НАС И ВСИЧКО КОЕТО ИМАМЕ,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ.

50

Анонимен

преди 9 години

Елате по-близо, г-да и г-жи депутати!

49

Анонимен

преди 9 години

Удриии па удриии до зорее

48

Мисъл

преди 9 години

Абе хора, какво се мачкане взаимно. Щасливият човек не мачка други хора. Това е ситуация загуба-загуба. Какво печелите? Замислете се

47

Мисъл

преди 9 години

Абе хора замислете се какво правите, какво се мачкате взаимно. Щастливият човек не мачка други хора. Това е ситуация загуба-загуба. Какво печелите наистина?

46

тъц сю взривопасният

преди 9 години

то е ясно ако си против атака ще има екшън .това е никои не може да спре волен сидеров и рояка мупраида глутницата бандата му воиската. даже и министър прецедателя.нищо *** касмет. но в пармамента си е екшън.

45

До 64 славянин

преди 9 години

Да чуя нещо кратко, точно и ясно !

44

ХХХ

преди 9 години

Шокиран съм, какво е това видение, изказвания за кокали, мръвки, сделки, далавери Верно Сидеров за какви глупости говори ! Пределно ясно е че в България от 25 години всичко е "честно, почтено , разумно и т.н." ....Сидеров е луд ...вервайте ми ! В правителството на България да има далавери ? О боже ....неможе да бъде ! ТОВА НЕ Е ВЯРНО ТОВА!

43

боксов промоутър

преди 9 години

Тоя Белия Златун всеки път ми прави този номер ,мине през кантара..издърви се на противника пред камерите и точно преди да се качи на ринга бега в съблекалнята и се крие под масата.Е не съм виждал по големо шубе от него !

42

Колко

преди 9 години

Не щем друг да взима дългове,само ние можем-казаха в един гласец бялоснежко и русооса.ТА КОЛКО МИЛИАРДА ОПЪНАХА ПРИ УПРАВИЯТА НА ОФЧАРСКИЯ?Или е държавна тайна от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?

41

Анонимен

преди 9 години

СЛУШАЙТЕ ВОЛЕН! ГЛЕДАЙТЕ АЛФА!

40

Ще доживеем ли и ние

преди 9 години

да организираме специален съд!?Днес в Гърция започна специален съд срещу Георгиос Папаконстантину-бивш министър на икономиката на Г-я.Според обвинителния акт,Папаконстантину заличава имената на трима свои роднини от списъка,който беше получил от тогавашния министър на финансите на Франция Кристин Лагард с вложители-гърци в швейцарската банка HSBC,причинявайки по този начин вреди на гръцката държава приблизително около 1,9мил.евро.Интересно,в доста държави е даден такъв списък,а в България!?

39

Анонимен

преди 9 години

До БОЖЕСори, но май си гледал митинга на *** в събота! Объркал си се тотално!

38

иво

преди 9 години

Сидеров викай братушките да вкарат ред в тази продажна страна.

37

БОЖЕ

преди 9 години

Голям смях.Гледах обедните новини. И какво виждам! Около 90 -годишна баба си подава *** и се чуди какво става. Незнае женицата, за какво иде реч. А вие забелязахте ли , само какъв митинг. Да умреш от смях. Атака е платила на някави момченца, БСП е почерпила със сигурност възрастни хора, така или иначе няма какво да правят , та да си разнообразят и те малко животеца. Та думата ми е, една шепа хора и протеста е готов. А, за какво и те не знаят. Също съм възрастен човек. Но съм възмутена.

36

Анонимен

преди 9 години

ТОКУ ЩО ДПС ЗАЯВИХА,ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПОДКРЕПИ ДЪЛГА...ХА ХА МАСКИТЕ ПАДНАХА,КОАЛИЦИЯТА БОСТАН В ДЕЙСТВИЕ .ГЕРБ СИ УПРАВЛЯВА С ДПС. СЕГА ДА ГИ ВИДИЯ *** ДЕТО ПИЩЯХА ЗА 9ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ) НА СИДЕРОВ,МАЙ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ДОГАН ЧРЕЗ МЕСТАН

35

Въпрос

преди 9 години

Ако,случайно жужи се бе приближил по-близичко до КАСАБОВ,дали от бялото щеше да се разхвърчат червени рубли?

34

Анонимен

преди 9 години

Бялата Златка е много корназ....ама , като е от по-далече....ха,ха,хаааааааа..Стане ли напечено --КРИЕ СЕ ПОД МАСИТЕ!ТОВА Е "ПАРТИЗАНСКА ТАКТИКА ".....УСВОЕНА ОТ РУСКИТЕ МУ ДРУГАРИ!/...изучи се и "наша Бела Златка" около ***.../