18

кали

преди 9 години

Оставка за РБ !!!!

17

me

преди 9 години

"Зеленогорски: Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш" - като теглиш нови дългове. Надявам се тегленето на този дълг да е така нужният ни повод да излезем на протести, защото ни направиха на пълни маймуни и това вече е просто срам не за тях, а за НАС! Вкарват ни в сценария на Гърция и дълговото робство!

16

Крадец!

преди 9 години

Плевенския крадец Зеленогорски като еправил дългове за да взема рушвети нека сега си плаща дълговете сам или с Меглена Кунева ( Баба Яга). Но в нкакъв случай да не ни ангажира нас!

15

Идеалист

преди 9 години

Ще съжалявате, но ще бъде късно!16431

14

Анонимен

преди 9 години

Добре бе зеленгорски.Ама проблема е точно колко са тези дългове.Според Герб са 14 милиарда ,а според всички други партии без вас деформаторите не са повече от 9 милиарда за тези три години.Та кажи сега вие Деформаторите ще намажите ли нещо от тия 5 милиарда или само ГЕРБ ще ги "усвои "както си знаят

13

Цветанка

преди 9 години

Още дългове - тия са крадци ненормалници! ....Срещу които трябва да се бориме не с"митинги" а с оръжие в ръка! И ще видите че какъвто и"заем" да вземат ще става още по лошо! Защото това не са политици които милеят за народ и родина а психопати,предатели-марионетки и сексуални извратеняци....Селско-стопанска страна да взима заеми и то в днешно време!?....

12

Анонимен

преди 9 години

Който го гласува да си го плаща. Стига са се учили на гърба на народа.

11

Анонимен

преди 9 години

На снимките все ни показват " Оядени души" с големи гуши. Народът добре си ги храни избира и роптае.

10

Анонимен

преди 9 години

Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш. Това е все едно да имаш ипотека и да не я покриваш_____________Прав си, обаче има една малка подробност, никой не поставя под въпрос плащането, въпроса е защо ни трябва дълг от 16 млрд, при положение че плащанията през тази година са около 6,7 млрд, и рефинансирането на този дълг вече е залегнано в закона за бюджет 2015 г, да не говорим че е крайно време да вземете да направите поне 1 бюджет без дефицит

9

Анонимен

преди 9 години

"Зеленогорски: Като имаш дългове, трябва да си ги плащаш"Ами аз дългове нямам, плащам си данъците и сметките, така че не искам да участвам в изплащането на този заем. Някоя мъдрост да имаш за моя случай, Найдене?

8

gft

преди 9 години

да трявба да ги плащаш, но не с генериране на нови!

7

Монархист

преди 9 години

Другарю Зеленогорски, после вашата ли партия ще плаща вноските по този заем, защото аз съм твърдо против да теглите заеми от мое име, а после да ме задължавате да ги връщам под една или друга форма...

6

Анонимен

преди 9 години

Значи като е за крадене - не може за народа ,а като е за плащане - нямало как народа да не плащал !! Ало-о-у ,*** ,много ви са криви сметките ! Който крал да си ги връща,а кой ги е крал е ясно и на децата !Май не напразно са ги разстрелвали враговете на народа !Нещо много врагове на народа се навъдиха напоследък,че чак не остана глътка чист въздух на народа !

5

Гроб

преди 9 години

Това е просто ЛЪЖА и той най-явна. Хиляда икономиста и специалиста по бюджета потвърдиха, че дългът не е 11 милиарда, а някъде към 4 милиарда за следващите 2 години. Зеленогорски просто лъже като дрът *** и го знае. Останалите 7 милиарда дълг просто ги НЯМА, хора! Следователно, правителството на Борисов и патериците му възнамерява някак да натрупа още 7 милиарда за 2 години!

4

П

преди 9 години

В замяна на подкрепата си Реформаторите обявиха, че очакват реформи, които да намалят дефицита и още пари за детски спорт. По смешно нещо не бях чувал до сега 4милярда за детски спорт, по големи крадци от тези в парламента няма.

3

Анонимен

преди 9 години

Търси се спешно некорумпиран политик, подобно на гръцкия секси-Алекси!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Тава шушляче на снимката вече е захлебило.

1

от народа

преди 9 години

Ами не съм крал аз че да правя борчове,правят ги такива като Зеленогорски,та да ходят и да си покриват дълговете,мене да не ме търсят :))