81

Анонимен

преди 9 години

98.Така ли ?Питай ги къде са децата им ?Навън , от ограбената държава - без работа !Браво на плюещите тук , но 2 мил. Българи ги няма и продължават да напускат ...

80

Анонимен

преди 9 години

За какво е в същност този голям заем ?Не казват ???Ще построят ли 50 български завода ?Ще създадат ли работа на 50,000 човека ! Децата ни да се върнат от чужбина и да живеят на домовете си ???Продажни марионетки ..

79

Ани

преди 9 години

Момента е подходящ за рефинансиране на външния дълг поради благоприятния лихвен процент. Тези хора просто не разбират. Извикали са ги от кварталната организация и те са дошли защото се опасяват да не бъдат изключени от колектива. Иначе ако ги попита човек защо са тук ще повторат някаква заучена фраза. По-добре да си стоят в къщи. България сега е в добри ръце. За тях също ще стане по-добре.

78

бг.бг

преди 9 години

Само им погледнете физиономиите... "Благодарение" на хора от такъв тип България е на това дередже. Това са гласоподавателите решавали изборите през последните 25 години, а резултата го виждаме. Слава на Бога, че ги прибира бавно, но сигурно. С носителите на комунизма си отива и мизерията.

77

Мрак

преди 9 години

То ако така се цепеше мракът...щяхте да бачкате по 24 часа и пак за 300 лева.

76

ЕМИГРАНТ

преди 9 години

СНИМКА 1......ЦЕПИ МРАКА и СЪБАРЯ СТЕНИ. ТОЗИ СТАРЕЦ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ....

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен98Викаш ,не са като ония"умните и красивите"Абе ,а къде са те?

74

Анонимен

преди 9 години

25 години управниците се карат кой колко да украде, никаква работа не вършат, гонете ги всички ...то се видя .

73

Атакист-социалист

преди 9 години

Да живее българо-съветската/руска/ дружба.Да живий др.Путин.

72

кафява линия отзад

преди 9 години

ДПС усеща на къде духа вятъра. За тази си подкрепа според мен няма да фигурира въпроса 'Задължително ли да бъде гласуването" на референдума , който предлага Плевелчо. Добра сделка ефенди. Машала!

71

Пешко

преди 9 години

До брейнекомпетентен си

70

Честито ще теглят

преди 9 години

Току що ГЕРБ и ДПС се сгодиха . Цирка е пълен.

69

МХА

преди 9 години

Съгласно договорите от СИВ (ако не знаеш какво значи провери в google) финансовата помощ на страните членки е безвъзмездна . На България е отпускана такава , след разпада на СССР аналогично и на СИВ на кого и какво сме върнали ? Обратното изтеглиха се заеми от МВФ и получихме в последствие валутен борд.

68

citizen

преди 9 години

Тук има егати забавните типове. Не сме връщали соц заемите, гръците получавали помощи...

67

Анонимен

преди 9 години

100 крака с 10 зъба. Що е то?Митинг на БСП и Атака

66

Анонимен

преди 9 години

Що се правите на *** бе? Не помните ли при кои държавата фалира.? Нали заради тях такива банкоти от по десет хиляди бяха в обращение и се редяхте пред банките за парите си а те затворени.? Прости си бяхте, прости ще си отидете.!

65

удо

преди 9 години

Пълно е с ***, *** и платени клатикурци на тия уж митинги, а реално соцпропаганда ***. Червените боклучета нямат полезен ход защото не могат да управляват, просто са некадърни и грозни, така че се чудят кой да очернят та да изглеждат по бели.

64

МХА

преди 9 години

До citizenИ така да е връща ме ли нещо на някого? НЕ!

63

Да "Ва" по

преди 9 години

До citizenПоинтересувай се малко взимат и заеми но и получиха доста ФИНАНСОВА ПОМОЩ , която няма да върнат.

62

МРАВКА

преди 9 години

МНОГО МАЛКО СА НЕСЪГЛАСНИТЕ С НОВИЯТ ЗАРОБВАЩ ЗАЕМ КОИТО НА ФИНАЛА ЩЕ БЪДЕ 27 МИЛИАРДА ЗА ВРЪЩАНЕ.СПОРЕД МЕН ВСИЧКО Е НА РЕД ЗА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВО ЩОМ СЕДЕМ МИЛИОНА РОБИ СА СЪГЛАСНИ ДА ИЗПЛАЩАТ 30 Г. ДАЛАВЕРИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.