168

Анонимен

преди 9 години

пиян джудже вече не смята, че те са довели до поражението

167

Анонимен

преди 9 години

До АтанасДа се чудиш колко са *** тия сорсоидни агенти не се сещат като троловете да пишат от различни профили :)

166

Анонимен

преди 9 години

Русанците винаги са си патили от вождове. Днеска велик утре мерзавец. Това правило няма изключения.

165

Спас

преди 9 години

Вместо толкова много лъжи, просто да цитират следното:Старший международный корреспондент американского телеканала CNN Фредрик Плайтген попытался найти на Красной площади хотя бы одного россиянина, не согласного с действиями президента РФ Владимира Путина. Как признался Плайтген, сделать это ему не удалось. И ТОчНАТА ЦИФРА86% 1% ПОВЕЧЕ ОТ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ-85%!!! КРАЙ НА СТАТИЯТА!:)))))))

164

Анонимен

преди 9 години

Западът трябва да даде оръжие на Украйна и постепенно войната да се пренесе и на руска територия.

163

ДАН

преди 9 години

До UKRAINEC.........ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ТАКАВА ???УКРАЙНА-ЛЕНИН ГИ ИЗМИСЛЯ.

162

abv

преди 9 години

Путин си възвръща влиянието върху народната любов......а както е известно любовта е секс.Иска да прави секс с народа или по точно да го е***е.

161

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото иска да казва, но Путин за руснаците е велик! Родолюбец! Патриот! Милеещ за страната си! С него дори и Обама се съобразява. Само като си спомня, че Дянков искаше да напляска руснаците ми иде да се смея и да плача едновременно. Къде в България такива държавници? Само на времето Тодор Живков горедолу отстояваше интересите на страната, но и той си отиде предаден и огорчен. Русия спи върху Менделеевата таблица. Ще се оправи! Ние да му мислим "със селянчето от Банкя и каруцата". Боже!!!

160

UKRAINEC

преди 9 години

До Анонимен--------Порошенко в Украина искат някои да го трепат защото е много мек с ушанките и преговаря с тях-народа иска само да ги трепе и изгони от Украина.А Украина никога не е била по единна и обединена-но това вече са заслуги на Кремълското психясало джудже.

159

Анонимен

преди 9 години

До 555 КАК ...извоюваха си правото да правят ТОВА КОЕТО НЕ ИСКАТ..

158

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 252 ..разликата между това което се пише в западната преса и тази в Русия е,че 80 години руската бълваше лъжи и демагогия а западната беше значително по-обективна..Проследете развитието на събитията и ще видите ,че се повтарят.Руснаците използват същите приойми от студената война..ЗАЩО ТОГАВА НЕ ИМ ВЯРВАХТЕ А СЕГА ИМ ВЯРВАТЕ?

157

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 251: Да бе,те за това източна украйна искат да утрепатпорошенко с камъни!Украйна никога не е била по разделена и въпрос на време е да се разцепи и то благодарение на американската бъркачка,дето се бърка по целия свят!

156

украинец

преди 9 години

До 555-----------Той и Хитлер мислеше в Полша ,че вече е победил.

155

UKRAINEC

преди 9 години

До Анонимен------------Браво на Американците !---само ушанките ли могат да размахват оръжие ?

154

Анонимен

преди 9 години

Да, това е вярн, че руснаците мислят, че войната е неизбежна, както и ние де... Въпрос на време и провокации в стил на вчерашния военен парад пред граничен пункт...*** американска политика!

153

От русия с любов

преди 9 години

Обичаме го това жуже...

152

Анонимен

преди 9 години

Оди Копай, Оди Сей пак се появи. Жалко е да си безработно пиянде и да си принуден с форумна проституция да изкарваш жълти стотинки за мастика.

151

Анонимен

преди 9 години

Така е то в западната "демокрация". Руските "дисиденти" са "уважавани". Не са предатели. Американците и западноевропейците, работещи за "Раша тудей" са предатели. BBC, Файненшъл Таймс, Ню Йорк Таймс и т.н. не леят гнусна пропаганда. Само руските медии го правят. Байрак Банана е добър. Путин е лош. Меркел е добра. Лавров е лош. Путин е луд, аутист, непредсказуем, диктатор. Камерън и Оланд са отявлени демократи.Руските писарушки в лондонски вестници не са предатели, а "патриоти". "Демокрация"...

150

Обективен

преди 9 години

Путин трябва да награди Обама с най-високото държавно отличие!Нито един руски лидер не успя така добре да сплоти и обедини руската нация както САЩ и техните санкции!Обама искаше да разклати Русия,но сега срещу него се изправя една единна и сплотена нация,нация която до сега никой не е побеждавал и нация която счита единодушно вечеСАЩ и запада за враг!

149

Анонимен

преди 9 години

Интересното е че ако в статията замениш Русия със САЩ и тя ще бъде пак напълно вярна. Зомбирането на народите по света става все по рафинирано и е вече много по-успешно даже от пропагандата на Гьобелс. Нещата са еднакви от и от двете страни и всяка страна обвинява другата в *** пропаганда.