8

Анонимен

преди 9 години

Правилно!Трябвада да се мачка българака *** докато изсъхне тотално.Подкрепям СМАЗВАНЕТО на тъпите българета.На Боко му трябват кинти.......

7

Анонимен

преди 9 години

Aко от тези професии се печелеше много, връзкарите щяха да ги заемат, а не да стават: проверяващи, милиционери, минтичари, НАПаджии и какви ли не още държавни лапачи-***!Голяма част от тези кърлежи са пенсионирани милиционери и военни.

6

А масажистките?

преди 9 години

Понякога, чрез реклама за подобни услуги се предлага нещо съвсем друго. Или пък наистина се прави масаж, но, по желание на клиента или на клиентката, освен масаж, може да получи и една друга услуга (от тези услуги, за които вчера тук бе качена статия - че трябвало да се легализират, за да се плащат данъци).

5

големи глупости

преди 9 години

и какво ще си правят инспекторките контролна фризура ли? или инспекторите от НАП ще ходят по двойки да си правят нула номер и ще чакат касов бон? хе хе хе. хубаво, ама така ще проверят два салона, а после? едно фризьорка прави днес до 50 лева. им аза бои, лакове, препарати, вода ток салон и патентен данък. осигуровки и здравно, ако иска да ползва. и останалото да го даде за ДДС и ЗОДФЛ примерно? така ли? а децата да нахрани с обещанията на Горанов и банкянския ***? *** долни!

4

Стандарт

преди 9 години

Който има повече, отколкото данъчната декларация показва, че може да се позволи, крие нещо. Друг е въпросът, че държавата принуждава хората да се държат така-с ниските доходи от наемен труд не може да се оцелее. Пък и едно е да печелиш с труд, а друго с далавери.

3

Gorski

преди 9 години

Сетила се Мара да се побара- ами докторчетата кога ще ви дойда кефа да ги прислушате - санким не съм чул някой доктор да е дал касов бон за потребителската такса- а не пропускат да си я поискат и постоянно хленчат за пари

2

Анонимен

преди 9 години

А *** и милиционери, кога ще проверявате? Че и едните и другите, си изкарват по един и същи начин парите, демонстрират висок стандарт, и лев не внасят в Държавата.

1

Анонимен

преди 9 години

V VMA OTKRADNAHA DESET MILIONA,A NAP PRAVI PROVERKI NA FRIZIORKITE