28

Химия

преди 9 години

С какво право ще си позволяват от Бизнеса да решават за хората работещи Първа и Втора категория труд!!! Те на ясно ли са въобще със труда на тези работници!!! Да дойдат от Бизнеса да работят в Металургията и Химията да видим колко време ще изкарат на тези тежки условия на труд!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Оня Калфин като нищо ще се съгласи! Какво ли не би дал да си запази стола....

26

ДИДИ

преди 9 години

Може, ама ако бизнесът вдига и заплатите на всеки 6 месеца!

25

Анонимен

преди 9 години

*** да върнат вноските с лихвите на хората а пък те ще решат до кога ще работят.Върнете парите на всички ограбени хора които не са доживели да вземат пенсия те си имат наследници и парите са техни.

24

Judge Dredd

преди 9 години

Заглавие от в-к "Труд' бр. 16 от 2085г.:"Работник доживя пенсия"подзаглавие:"117-годишният пенсионер ще успее най-накрая да си купи цял хляб този месец, а следващият- част от лекарствата"

23

дебелогъз депутат

преди 9 години

Горещо подкрепям такива новини,трябва възраста да се вдига всяка година и да достигне заветните 80г.,тогава хората ще видят пенсия.Така ще получат грандиозно високата пенсия от 150 лв на месец.Държавата ще ви пусне и бонус-един безплатен китайски *** от 1 лв за пенсионерите.

22

Анонимен

преди 9 години

аз съм на 57 години ама бизнеса не ме иска иска да си до 35 а иска тук майка си и баща си

21

ognyanz

преди 9 години

Бизнеса да се научи не само да иска, но и да дава. Искат увеличаване на възрастта за пенсиониране с 6 месеца всяка година, но ако човек над 60 години отиде при тях да търси работа, или ще го отпратят, или ще му предложат такава заплата, че ще е по-добре да е на социални помощи.

20

Алекс

преди 9 години

Сега, вместо да се вдига малко по малко, дайте да го направим наведнъж - възраст за пенсиониране 100 години със стаж 99. И въпросът ще се реши завинаги.

19

Анонимен

преди 9 години

200х12=24002400х40=96 000

18

Анонимен

преди 9 години

От 65г вадиш 40г стаж = 25 долу горе когато завършва еди студент. От там нататък как ще си изработите тези 40г в тази несигурна държава.Това е просто една голяма заблуда на младия човек който в момента не го осъзнава.

17

anonimen

преди 9 години

biznesat e mafiotska struktura .rabotnici ot vsichki kraishta na stranata,vdignete se na stachka sreshtu tiah,a ne sreshtu pravitelstvoto! biznesa raboti protiv naroda i nikoi ne mu tarsi smetka za ukrivaneto na dohodite. vsichko da stane darjavno,i "biznesmenite"da gi vpregnem da rabotiat do 70 g ,da gi pitam kak se chuvstvat togava.

16

Анонимен

преди 9 години

А с 6 години на година, не може ли? И на тия, които толкова много искат им пожелавам да наемат на работа само 70 годишни!

15

бг

преди 9 години

Мога да ви кажа от първа ръка,как стоят нещата при нас.Персонала е седна трета по малко от нормалния за производството. 70% са работещи пенсионери на ниска заплата . Така ,че "бизнесмените" да не реват ,а да създадат условия ,като в останалите европейски страни.

14

Кикс

преди 9 години

До почтимилионерПосмали малко... Нещо ти издиша аритметиката.

13

Браво

преди 9 години

Много сериозна тема, която трябва да се дискутира сериозно. Ако няма работеща икономика, то няма да има нищо-заплати, пенсии, живот. Питайте какво пречи на производствата, помагайте им, инвестирайте в образование и особено във възпитанието и ще има резултати. Само с търговия на вносни стоки загиваме.

12

Анонимен

преди 9 години

Ето,пак за пари реват!

11

безработен :)

преди 9 години

Аз отдавна нищо не им плащам :)) !Щото каквото платя,директно го крадат ,пък то след още някоя година няма и да има и пенсии и работещи и държава :)

10

почтимилионер

преди 9 години

вземат ми всеки месец удръжки 200лв.х12месеца х 40 години=960 000лв- не искам да плащам за здравни осигуровки, колкото и пъти ми се е налагало операции или някакви прегледи си ги плащам на частно- не искам да плащам каквито и да е осигуровки други, за пенсии и каквото и да е Ако не ми вземат удръжки за толкова години ще съм почти милионер

9

Анонимен

преди 9 години

В България всички са "бизнесмени" . Всички те се крият зад минималната работна заплата.Ако тя е такава, че да позволява на хората да живеят с нея(не в охолствно но нормално) то половината не ами повечето "бизнесмени" ще фалират! България- страната на работещите бедни. Бедни сме когато работим как някой да очаква да получи добра пенсия когато се пенсионира? Ако изобщо доживее до пенсия. 40 години плащаш вноски за да ги ползваш максимум 20 а по вероятно около 5 ..... Бизнес е *** дума вече