53

Анонимен

преди 9 години

България е бита карта щото е бездушна и няма собствена политика !те това е ***!

52

Анонимен

преди 9 години

Еколози според Америка не съществуват, има само руски агенти, които се представят за такива. Това, че ще отровят цяла Добруджа и водата ни изобщо не е проблем за тях. Важното е да мразим руснаците, с които имаме общи корени, език, религия, обичаи. Руснаците, които ни освободиха от Турско робство. Опитват се да ни превърнат в роби чрез икономическо убийство, въпросът е ще им позволим ли?

51

Разни мисли

преди 9 години

Идеята на "нашите приятели от Америка" е да изтровят де що има годна почва. Да замърсят водата. След това идва Монсанто и Кока Кола и ни продават ГМО.

50

Анонимен

преди 9 години

Нямало в Полша шисти, нямало и в Румъния, сега е ред на "енергийното поле" България.

49

Анонимен

преди 9 години

"Страната ни разчита на Русия за 85% от необходимия ѝ природен газ"Нещата у нас ще тръгнат на подобрение едва когато тези 85% слезнат под 10% и когато думата русия се споменава по нашите медии толкова често колкото в Швейцария.

48

Анонимен

преди 9 години

Най-бързия начин за унищожаването на България като държава и на българите като нация и народ е дружбата ни с Русия. Рубладжиите у нас видяха какво се случи с 15 милиона българи във волжка България, просто бяха смачкани и обезличени като народ, нарекоха ги татари макар и никога да не са имали нищо общо с татарите и им забраниха да се наричат българи, но въпреки това у нас рубладжийството е широко рекламирано и подкрепяно от множество предателски партии и обществени проруски комитети и сдружения.

47

Анонимен

преди 9 години

Политика диверсификация не тика,а деверсификация може би,те са си служби едните диверсанти,в обединение диверсисти на шисти,а другите деверсанти,в обединение политиканти от тая-оная политика,та ония първите какви се явяват геохимици,приложни химици и химици по органични продукти или теоретици химици та нещо не им се връзва с прокурентите за образуване на газа та чак до горенето му,а ако е само за увеличаване на обема финанси тогава требе да са деверсант-политиканти или финансисти на шисти и т.н

46

Интерес

преди 9 години

Някой да каже какви са интересите на тези големи държави, а и българският какъв е. Според мен в собствената си къща всеки трябва да решава с8ам. Като сбърка, ще се научи и ще се поправи. Може да се потърси помощ, но разумно. Мойсей казва на народа си-С чуждо племе договор да не правиш.

45

м

преди 9 години

Където стъпят САЩ и НАТО, след тях остава само кръв и разруха!

44

Биги

преди 9 години

Време е руската бензиностанция да си ходи!

43

Анонимен

преди 9 години

BALGARSKIAT NAROD OBICA RUSIA IRUSKATA KULTURA

42

Berlin

преди 9 години

Истинският български патриот дори и за да пръдне моли за разрешение от Кремъл. :)))

41

Илко

преди 9 години

"Наскоро САЩ обещаха да изпратят енергиен пратеник в София, а освен това полагат усилия да помогнат на американска компания да построи в България ядрен блок. Вашингтон също така се опитва и да подпомогне финансирането на нови газопроводи и газови терминали в региона."Мн несъвместими неща на едно място!

40

:-)

преди 9 години

"Тагове" в статията: Voice of America, Трайчо Трайков, Джон Кери ....... Хубаво е за баланс да има и по нещо от ТАСС, Синхуа, Южноамериканските осведомителни агенции, Индия и т.н., а не само Ройтерс, Voice of America и Дойче Веле.

39

99

преди 9 години

Преди 2 години Украйна беше нарочена за ключово бойно поле. Днес там САЩ води война с Русия до последния жител на Донбас. Какво ни чака нас, след като вече ни пробутват формулировки"България е ключово бойно поле"?

38

Анонимен

преди 9 години

България трябва да се освободи енергийно от Русия, което ще доведе до политическа независимост.Руия налива у нас за шпионаж и провокации /като на горната снимка/ милиарди, а предатели като Бялата Златка и редовият глупав комунист в БГ, дал Господ!

37

Анонимен

преди 9 години

"България е ключово бойно поле в енергийната война САЩ - Русия"Като добавим към това и посещението на американските сенатори с последвалото внезапно спиране на Южен Поток, мисля че съвсем спокойно можем да кажем, че САЩ противозаконно се намесва в енергийната политика на суверенна държава, член на ЕС.

36

Анонимен

преди 9 години

"България е ключово бойно поле в енергийната война САЩ - Русия"Разкрихте ли се, мамка ви. А досега ни лъгахте, че било за да покрием европейските критерии.

35

Анонимен

преди 9 години

Само Волен Сидеров може да спаси България от диктата на Брюксел и Вашингтон !

34

волгоградския

преди 9 години

До 53А викаш по добре да се оковем с хамерика