29

Боби

преди 9 години

До ОТ ЮАР 38Леле какъв УМНИК. 1945-2001 - края на 20 век 284 конфликта в 151 горещи точки 201 от тях са с пряко или косвено участие на САЩ от сваляне на правителство с агенти до Участие в пълномащабна война - Войната във Виетнам. СССР бил империя на злото ??? СССР за същото време има 20 макс 30 конфликта и то повечето са "Революции" в черния континентСАЩ носи просперитет - да питаме народите на Сърбия, Грузия, Либия, Ирак, Иран, Сирия, Ливан, Авганистан, Пакистан и Украйна. Също така КАВКАЗ

28

:-)

преди 9 години

Санкциите са само ПР за публиката. Те не работят, вече на всички стана ясно това.

27

Анонимен

преди 9 години

Санкции до дупка за тези фашисти!

26

ОТ ЮАР

преди 9 години

*** в този форум повтаряте глупостите, на които ви научи КГБ-ДС-БКП преди 30-40 години. Да, обаче светът се промени. Видя се, че учението на *** Ленин и Сталин не е нито вечно, нито пък въобще истинно. Видя се, че мощта на Америка е много по-голяма отколкото бихте предположили. Да, Америка е световният хегемон! И това е добре за широки маси от хора, за цялата Средна Класа. Русия, освен да генерира мизерия и тирания, на друго не е способна! Америка е и ще бъде лидерът на света!

25

Анонимен

преди 9 години

САЩ скоро ще изадат дървото!

24

Анонимен

преди 9 години

много скоро русия на вас ще наложи санкциите като спре да търгува с долара да видим после кои ще плаче наи много първия или последния

23

st

преди 9 години

Vie shto ste 45 4oveka samo rusofili,hihihi mn slabo mnogo

22

мръсен циганин

преди 9 години

А дали не бяха прави комунистите като казваха че капитализма ще ни унищожи , и трябва да се борим срещу него?

21

1234

преди 9 години

Не им работят санкциите срещу силните държави, използват ги само за плашило срещу Русия, но нищо няма да стане.

20

Анонимен

преди 9 години

В България и Румъния от една страна, в Литва, Латвия и Естония от другата страна ще има командни центрове с прилежащите им военни бази. Членовете на ЕС и НАТО Чехия, Унгария, Словакия и Гърция отказаха такива центрове, за което дори не бяха критикувани.

19

Анонимен

преди 9 години

защо краваря Джим Кери прилича на кон

18

Иван Иванов

преди 9 години

САЩ в своята безпомощност стават все по нагли. Това накрая ще им донесе много ядове. Подкрепят един компрометиран режим на фашисти. В същото време говорят за морал.

17

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ПАК СЕ ПРАВЯТ НА СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ. ТЯ ЗМИЯТА КАТО УМИРАЛА НАЙ-МНОГО ХАПЕЛА, ЧЕ И ТЯХНАТА РАБОТА. В МОМЕНТА ТЕ СА В ТАКАВА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, ЧЕ СЕ ЧУДЯТ ОТКЪДЕ ДА ИЗКАРАТ МАЛКО ПАРИ ТА ДА ЗАКЪРПЯТ СЪДРАНИЯ СИ ЧУВАЛ. ПЛАШИ ГАРГИТЕ.

16

Румбо

преди 9 години

До ДО 1до 19 Както вървят работите,може да се стигне дотам,да молим Турция да ни анексира!Икономиката и се развива с бързи темпове и няма да е проблем да ни интегрират.Какво толкова ще ни струва-на жените по някой лев за забрадки,а мъжете ще се лишат от няколко грама кожа срещу скромно възнаграждение.Турския не е труден език.Освен това,ще зарадваме и ***-най-после руското влияние ще е безвъзвратно отстранено.Само дето в Турция много много не ги обичат и редовно ще ядат бой.

15

Анонимен

преди 9 години

А бе тоя гр-ник, няма ли да се потопи обратно в бидоня с кисело зеле

14

3.14

преди 9 години

САЩ Русия Донецк. ...... бързи смели сръчни .

13

Анонимен

преди 9 години

Тези ***, американци и руснаци, ще ни докарат голяма беля.

12

Анонимен

преди 9 години

Марая Кери пак плаши гаргите !!!

11

Анонимен

преди 9 години

Този филм май вече го гледахме сякаш. ..

10

Анонимен

преди 9 години

Много ми паднаха в очите наглите янки с начина по който очернят противниците си. То не беше рак ,не беше аутизъм.... Това е ниво на селски сплетници.