24

Анонимен

преди 9 години

Давайй Орех мачкай герберугитее

23

Анонимен

преди 9 години

Боли го фара Ореха. Взе 30 милиона да стане премиер. Да поеме удара и сега...шапка на тояга.

22

Анонимен

преди 9 години

Ами направете си и вие сдружението и хуквайте да ви санират. Какво сте се разквичали?

21

Разтурена седенка

преди 9 години

На тоя *** да му санират щръкналите уши, дето с лявото слушаше Станишев, с дясното Местан и влезе в историята като най-жалкото, безгръбначно, сервилно, страхливо и мерзко премиерстващо същество.

20

Анонимен

преди 9 години

До ДО 11Я кажи колко са старите заеми който трябва да връщаме като си толкова на четен,и при кое правителство имахме дефицит от 3 %,ама малко трябва да ги разбираш тия неща и тогава да говориш,ти ако имаш заем от 10 000 хиляди лева и трябва да върнеш с лихвите 20 000 хиляди лева,и дойде друга банка и ти каже рефененесирайго и ще ти свалим лихвата при която е платиш остатака от заема си 15 000 хиляди лева ти какво би направил,ще стоиш ли при тая банка при по лоши условия.

19

инсайдер

преди 9 години

НА СНИМКАТА ВИЖДАТЕ ДВЕ БЕЗВОЛЕВИ МАШИ,НА НЕ-ЗАКОННО РОДЕНОТО *** от САРАИТЕ

18

Цецо Цвъ.

преди 9 години

И аз искам да *** санирати. При това 6 пъти, понежи имам 6 апартамента!

17

Анонимен

преди 9 години

3. Как се избраха банките посредници? Една от тях точно сега е в центъра на световен скандал. 4. Къде в предизборната програма имаше обещание за такъв заем? А в коалиционното споразумение? 5. Колко от тези 16 милиарда са предназначени за превъоражаване? 6. Колко от тези пари са за плащане на санирането на Лили Павлова?

16

Анонимен

преди 9 години

Загробването на данъкоплатците. Няколко въпроси, на които не искат да отговарят: 1. Защо няма една проста табличка със задълженията и дупките, които тези 16 милиарда ще покрият? Ама да е година по година. 2. Винаги досега договорите с банки при външни заеми се сключваха за 1 година. А защо сега се предлага за 3? Кой сериозно може да каже каква нужди ще трябва да се финансират след 2-3 години? 3. Как се избраха банките посредници? Една от тях точно сега е в центъра на световен скандал. 4. Къде в предизборната програма имаше обещание за такъв заем? А в коалиционното спораз

15

Невиждана наглост!

преди 9 години

Орешарски отдавна е доказал, колко нагъл и безскрупулен е, но това минава всякакви граници! При всички кражби, извършени от него, да се възползва и от саниране си е просто гьонсуратлък!

14

аз

преди 9 години

Ех, тролченца, платени герберски! Все едно панелния блок целия е на Орешарски. Нали живее с още поне 17 апартамента и като 17 искат няма как 18-я да не иска. Що не протестирате сега за тези 16 милиарда, както протестирахте миналата за 1 милиард? Или като ви каже Боко "Скачай", вие питате "От къде и колко високо"?

13

Анонимен

преди 9 години

Големи мишки сте, да знаете. Този блок на Орешарски ли е? Какво сте се захванали с ореха? Я вижте другите тарикати какви ги вършат.

12

FBICIAMIA

преди 9 години

Сега Бойко като даде 16 милиарда на Швейцарски форекс дилър да управлява заема и като открадне с парите ще плащате заем който не сте и помирисали ,а швейцарските спекуланти имат добър опит с тези измами,а африканците и балканците си остават вечно бедни!Това за вас е КТБ2!Не се лъжете ще станете като Елада!

11

arhar

преди 9 години

Преди няколко месеца руската рубла стана 2 стотинки, а след заема от 16 милиарда , българският лев ще стане 2 копейки ...Думата 'ЛЕВ' не идва ли от думата 'ЛЪВ' ? Вижте в какво ще превърнат българския лъв !А името на Апостола на свободата Левски не идва ли пак от думата 'ЛЪВ' ?Знае се кои предадоха Левски . Нека се знае и кои ще предадат българския лев !

10

ха-ха

преди 9 години

Тия от БСП ще ме разплачат милите! Бедняка бивш примиер! :)

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТези които няма пари да спрат цигарите и ракиятаи ще имат

8

Анонимен

преди 9 години

До 2А ти като си толкова отворен ще ми дадеш ли на ръка 5 000 хиляди лева да си сменя дограмата и да си санирам жилището.Или така ти е наредено от Централите на Атака и БСП да говориш.Масово хората в България теглят заеми че да могат да си сменят дограмата и да си санират жилището,а тие дето нямат доходи който да могат да изтеглят заем какво правим с тях.

7

Анонимен

преди 9 години

Не се притеснявайте днес ГЕРБ ще пороби България.България вече е под световно банкерско робство!За да има освобождение първо трябва да почувствате робството,после да го осъзнаете, след това да надигнете главаи да имате желание за борба за свобода,да организирате комитети, да започнете възстаниеи след като бъде полято с кръв от сините каски на ООНда се надявате на помощ от Русия.правнука на Васил Левски

6

Анонимен

преди 9 години

Хубаво, че и цецо не се е наредил, че отде пари за всичките му имоти.

5

Толкова по ...

преди 9 години

... темата "Ооигархия". Орешарски е обикновен човек, който за 1 година успя да направи повече, отколкото Борисов при едноличното си 3.5 годишно "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година.