10

?!?

преди 9 години

Тоя яко се оправдава от сега- май ще го трепем като му лъснат далаверите

9

вярвайте...

преди 9 години

докато изчезнете !!!

8

Мунчо

преди 9 години

Аз пък на пук ще си прехвърля парите в НОИ, за да накажа частните фондове, които ме ограбваха с такси. Хак да им е! Не ми пука че в НОИ били общи - важното е да им е зле.

7

иван

преди 9 години

Не стига, че сме оставени с най-ниски пенсии и едва оцеляваме, а напоследък работата все се върти около това, и тях да ги няма в бъдеще.

6

:-)

преди 9 години

Какво има да се притеснява КФН, тя работата е изпусната вече....

5

анонимен

преди 9 години

у нас банковия надзор Е НА ГОЛЯМ ЗОР КАТО ПРИКАЗВА ЗА ГАРАНЦИИ---АКО КОИДЕ ОДИТ ОТ РУМЬНИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВКАРА В ЗАТВОРА ЦЕЛИЯ ФДН ЗАЕДНО С ПРАВИТЕЛСТВОТО В МОМЕНТА----СЛЕД КТБ ИДВА РЕД НА ОЩЕ 4 БАНКИ---ТЕЗИ КОИТО УЖ ЩЕ ДАДАТ ПАРИТЕ ЗА НОВИЯ ДЬЛГ ТОЕСТ МАФИЯТА ЩЕ ИЗПЕРЕ ОЩЕ 16 МИЛИЯРДА----УТРЕ ВСИЧКИ ПРЕД НС

4

Анонимен

преди 9 години

Щом говори за гаранции значи усеща че фондове са заплашени от фалити.

3

Анонимен

преди 9 години

MAKSIMALNATA PENSIA V BALGARIA TRIABVA SEGA DA BADE 500 LV,A MAKSIMALNATA ZAPLATA 800 .LV.--TAKA ZA PET GODINI BALGARIA SHTE SE OPRAVI

2

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно е прав е да не се притеснява след като не се притесни и за КТБ. А за пенционните фондове ли да се притеснява, когато се разбере тоя отдавна няма да е на този пост!

1

Анонимен

преди 9 години

При гаранционен фонд директорите на пенсионните фондове ще източват безогледно още повече, защото знаят, че държавата ще им покрие загубата както на КТБ.