130

до 144

преди 9 години

До АнонименЛеко бе човек, ще се сецнеш нещо! Не си се събудил още, бълнуваш! А и какъв протест ще правиш, той мишо шамара отиде в Америка! Ха ха ха!

129

Зъъър

преди 9 години

Добро утро, тролчета червени! Днес е важен ден, затова ще карате и дневната смяна! Надника разбира се, остава същия!

128

до 156

преди 9 години

До до 154Ха ха, не се горещи толкова, ще ти падне петолъчката от челото!

127

Пари или електорат

преди 9 години

Вчера след обяд и снощи, патриотарите заседаваха, за да вземат решение за или не подкрепа на искания заем от 16 хиляди лева. Досега няма известие за решението им. Всички медии мълчат. Снощи във РЕФЕРЕНДУМ показаха, че над 63 процента от гласувалите са против заема 33 процента са ЗА, 4 процента неорентирани. Ако Патриотарите гласуват ЗА, губят завинаги електората си, тъй като електората им е от БСП и Атака. Този излъган електорат ще се завърне при БСП и АТАКА. Това показа гласуването.

126

АЦЕТО

преди 9 години

''Патриотите'' още смятат по колко ше им се падне от обещаните комисионни и чак тогава ще обявят позицията си. Горанов,имай готовност за още,щото тия са ненаситни

125

Анонимен

преди 9 години

другари предлагам да стягаме куфарите и да отпътуваме за москва и да оставим боко тук да си чупи главата

124

Анонимен

преди 9 години

До До 154 само се шегувам бе

123

:-)

преди 9 години

Горанов, ще изгориш Горанов.....

122

Анонимен

преди 9 години

незабавно влизане на българия в съставът на русия. предлагам другарят сидеров за председател на народният съвет

121

Анонимен

преди 9 години

Обичаме те Бойко, само така!

120

citizen

преди 9 години

Хайде почвай да ревеш за "пагубният заем", селчо.

119

ГЕРБЕР

преди 9 години

ГЕРБ управлява зле заедно с коалиционните си партньори, но БСП, ДПС и Атака управляват още по-зле, като се има на предвид етническата партия ДПС. Затова бих избрал по-малкото зло, а именно правителство с ГЕРБ и с министър-председател Бойко Борисов. Друго правителство не бих подкрепил, нито пък друга партия освен ГЕРБ.

118

citizen

преди 9 години

"СМЕТНАХ", бегом обратно в първи клас, очевидно доста си бягал от училище.

117

Анонимен

преди 9 години

На протест!Народе,покажи,че си народ,а не ***.Подлагат на геноцид,невиждан до сега.Трябва да ги спрем,защото се самозабравиха.

116

Анонимен

преди 9 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯZNAEHA CE IDVA PADEGA NA TEZI PLASHTANIA,IKRADIAHA LI KRADIAHA.VMA SOFIA-GEN.TONEV EDNA MALKA SGRADA EDNOA BOLNIZA I HOP PARITE SA OTKRADNATI.PREDSTAVETE SI ZA VSICKO OSTANALO

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен139 DALI E VIARNO CE SE VZEMAT GOLIAMI KOMISIONNI,A POSLE SE SVALIA DOVERIETO OT BOKLUKA.

114

Анонимен

преди 9 години

BRAVO GORANOV TOVA NE E ZAPISANO V TALMUDA, NOTI SHTE FALIRASH BALGARIA.

113

присмехулник

преди 9 години

и нии сме оптимисти че ще опапате милиардите заеми по схемата ктб или нещо по хитро маи нещо ви е скомина засега ше успеете когато убедите АТАКА ха ха ха

112

ЛЮБОМИР

преди 9 години

До Изтрещял гербераст: БОРИСОВ , НЕ ДАВАЙ ВЛАСТТА НА ДПС ,ДРЪЖ Я САМО ЗА СДС ЛИКВИДАТОРИТЕ ,ЗАЩОТО БАТЕ ТИ КОСТОВ ЩЕ ТИ СЕ РАЗСЪРДИ И ВЕДНАГА ЩЕ ТИ СМЪКНЕ РЕЙТИНГА ДО ТОЗИ НА АХМЕТ ДОГАН ! ТОГАВА ,НАИСТИНА ЩЕ ГЛЕДАШ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ! ЧЕ ,МОЖЕ И ДА ТИ СКЪСА И ГЕНЕРАЛСКИТЕ ПАГОНИ ,ДЕТО ТИ ГИ ДАДЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

111

Нова партия с честни

преди 9 години

Аз не гласувах нито за ГЕРБ, нито за БСП, нито за ДПС, нито за фалшивите патриоти, нито за фалшивите националисти от Атака, нито за турците от РБ, които чрез НПСД заместиха ДПС, нито пък гласувах за партийки като тази на Барекво и Първанов, гласувах единствено и само за чисто нова партия, с доказани личности.