47

Само ...

преди 9 години

... като видиш физиономията на Горанов и разбираш, че е т*п. Гледа т**о.

46

Горанов гледа...

преди 9 години

... много тъпо.

45

Анонимен

преди 9 години

GORANOV AKO SI MUJ POKAJI SI DIPLOMATA PRED KAMERITE.

44

Анонимен

преди 9 години

платих под 100лв за къщата на село и я застраховах мин.година някъде за около 50 000лв.Така че един месец без цигари и всеки може да си застрахова имота мисля че беше за около 78лв.-застраховката

43

Хе-хе

преди 9 години

До АнонименА ти другарю, от къде ги измисли тия суми...? Ако застраховаш прогимназия да, за една средностатистическа къща от 150 кв.м. да речем, цената е под 100 лв НА ГОДИНА ! иЛИ леля Гичка от втория етаж казала на бабината снаха по майчина линия :)))

42

Дръндер

преди 9 години

Леле тия *** от ГЕРБ сериозно си просят боя Дянков бе поел по тоя път и не изтрая до края, сега обаче на народа фитила е по-къс и Горанов заедно с Борисов ще изхвърчат от властта завинаги!

41

Shark

преди 9 години

Комунистическите герберчета започнаха да си показват отново рогата. След като ще прави така, тогава засегнатите от наводненията да осъдят България в Страсбург за липса на контрол и безхаберие. Никакви наводнения не са причинени от дъждовете, те са резултат от пълна безстопанственост и безнаказаност на собствениците на язовирите. Рибите по улиците на наводнените селища и те ли от небето паднаха, а бе Гарновче. Айде, никакъв заем, и него да окрадете.

40

Анонимен

преди 9 години

Адвокат и колективен иск в международен съд след бедствие за лошо стопанисване от страна на държавата и така. Между другото да се готвят за наводнения, тоя се издава какво ги чака.

39

Анонимен

преди 9 години

а как ще си сглобиш живота с фургон и одеало?1000 лева са мноог повече.Да не говорим че не са 1000.ЕДна сатраховак СОТ ти е 1000 лева, за къщата ти е доста повече.

38

Анонимен

преди 9 години

и като почистят коритата - каков - в гермония всяка година има наводнения, в АВстри и Унгария - също( Проблема е в смяната на климата.Ако си умен ще си застраховаш жилището -не може да плаща 800 лева за Сот, а да не плаащш 2000 лева за застраховка на къщага. Къщата е изпраща петорно и шесторно. Като дойдат оценители и видят съсипана къща в най лошия случай триктрано ще ти изплатят застраховката.А Иначе държават дава малко одеала и фургони - и това е.

37

Гери

преди 9 години

До владетеляДали ще има някой на когото да имаме доверие, че да не си ходи?!

36

владетеля

преди 9 години

ТОЗИ НЕ МИ ВДЪХВА ДОВЕРИЕ И ЗАТОВА НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ ХОДИ И ДА СЕ МАХА ОТ ВЛАСТТА.

35

тъжно

преди 9 години

ГЕРБ ни връщат към времената на рекет и застраховане насила. Народе, събуди се!!!

34

Го4о

преди 9 години

Не хвърляйте *** в реките и деретата - за да не ви се залеят къщите с речна вода!

33

Го4о

преди 9 години

Министър ГОРАНОВ трябва да организира КУРС "ИКОНОМИСТИ и ФИНАНСИСТИ" за леви и не само леви депутати, които вече втора седмица се упражняват на тема: "Заемът и има ли той почва у нас"! Когато НС е пълно с некадърници, все някой трябва да ги ПО-ОБРАЗОВА в по-тесните специалности, защото Горанов не е длъжен да им дава "частни уроци" на всеки по отделно!

32

:-)

преди 9 години

"Концепцията е отворена за дискусия" - След гафа със заема изведнъж стана много диалогичен. Ама и тук май ще яде сопите, защото никой те взема на сериозно. До кога в България ще се назначават за министри прислужници, а не хора с авторитет?

31

АЗ

преди 9 години

МОДЕРРАТОРЧЕ...ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ...

30

Стига социализъм!

преди 9 години

А на мен ми омръзна от евтин популизъм.Застраховам си единственото жилище всяка година. И не че се къпя в пари. И какво? който като мравка се е трудил и събирал, готвил се е за тежки дни, пак остава да пие една студена за своя сметка.Пък щурчето, дето цяло лято си играло и си пяло- накрая ще получи нещо, което не му се дължи.И докога така? Докога у нас работещия ще поема още и още тежести, а лежащия- още и още благини?

29

Анонимен

преди 9 години

Санирането струва 1 милиарда лева на държавата и никой не иска застраховка или ипотека от собствениците.

28

Анонимен

преди 9 години

Вината за бедствията са непочистените корита безхаберието с язовирите и безхаберито с отсичането на гори .Господа оправляващи 300 лева са много пари за помощ?Спрете да си купувате коли луксозни и си вършете работата!!!