16

компоти а не компютр

преди 9 години

Не ви омръзна да манипулирате. Всеки път специално е натъртено "за да създадат сухоземен коридор между Русия и анексирания от нея през март миналата година Кримски полуостров" за да е ясно на всички че се действа по заповед на Москва. И Бг балъците веднага захапват кукичката. Мариупол се намира в Донецка област и е на 300 км от най-близката точка на Крим. Поне отворете Google map за да не ви правят на улави. Трябва още много градове и села преди да се направи връзка с Крим.

15

Ха-Ха

преди 9 години

В 3:15 ч. през нощa Порошенко е събуден от женa си: "Стaвaй търси те някaкъв Зaхaрченко" Порошенко стaвa и посягa към GSM си.... "Не по телефонa бе ***,отвън нa врaтaтa е!"

14

мръсен циганин

преди 9 години

До Анонимен 9 гледай в тубата как ид бойците работят с нова американска техника! !

13

морски

преди 9 години

Слава на РУСИЯ!

12

Анонимен

преди 9 години

А проамериканските анархисти още си правят оглушки!

11

Боби

преди 9 години

До 12В Донбас има 4 вида хора. Тези дето се снишават и са съгласни с всички Комформисти - винаги има такива хора и винаги всички ги презират.Тези дето се борят за принципите си независимо от коя страна на огневата линия са.Тези дето бягат за да спасят живота си веднага след като стане напечено.Тези дето казват ние ще почакаме и ще видим. - Последните са най-големи подлеци. Защото Ако си Комформист поне ще те презирам, ще те махна от пътя си и ще забравя за теб. А с тези какво да правим???

10

Анонимен

преди 9 години

До Я РусскийБрашиш, ты через гугл транслит переводишь? Ну очень коряво скажу тебе работает. Не знаю как другие болгары, но я слабо понимаю о чем речь. Лучше пиши на русском. :)

9

Я Русский

преди 9 години

Рано сутринта от дома си извън москва Ногинска выдвинулась 16-аз по сметка на колона с хуманитарна помощ за жителите на юго-изток от Украйна. Сега за жителите на ДНР и ЛНР това е единственият източник на продукти и стоки от първа необходимост. ntv.ru/novosti/1331597/

8

яки сепаратисти

преди 9 години

баце! Там нямало пратено от Русия оръжие, тия пичове просто сглобяват танкове и друга модерна техника в задния си двор. Ами знаеш ли, може пък да са внимавали в часовете по трудово.

7

емо

преди 9 години

ще ги заместят руски военни във ваканция,що пък да не пстрелят по американски *** за разнообразие

6

Анонимен

преди 9 години

Много са ми интересни тези "опълченци". Довчера бакалин, от днес кара танк, работи с лазерни мерници, стреля с реактивни установки. Че и от военна тактика разбират. Браво!

5

Наблюдаващ

преди 9 години

До 6Предполагам ще ми предложиш улица Козяк 16...

4

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (1)Я стига си плямпал глупости. Досега има само хунтаджийски фейкове за т.нар. "руска агресия". Последният писък на модата по темата е, че украинските военни знаели за руска авиация край Мариупол. Как? Ами видели инверсните следи... Фа-шизo-идиoтизъм.

3

Наблюдаващ

преди 9 години

"...Украински военни представители обаче заявиха по-рано тази седмица, че Киев няма да изтегли тежките си оръжия, докато няма пълно спазване на прекратяването на огъня..."... и понеже те НЕ ИСКАТ да си изтеглят артилерията, продължават да обстрелват Горловка, Донецк и Ясиновата. Няма прекратяване на огъня, артилерията им остава на позиции. А опълченците като примерни *** си изтеглят градушките. Скоро ще им писне и западните медии пак ще се разквичат, че "терористите" нарушавали договорките

2

bojinkata

преди 9 години

А проамериканските окупатори кога ще почнат? Инаме лраво на Днес, че отрази обективно новината!

1

Анонимен

преди 9 години

Русия изтегля "хуманитарната помощ" от фронтовата линия в Украйна !