11

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

това дома на някой клошар ли е? Шкафове от куфари и кво ли не...и дефинирайте "По публикацията работи" както точно се работи освен крадене на оскотяли снимки от интернет. разбирам да сме 80-те или 90-те когато нямаше интернет

10

ПЛАГИАТ

преди 9 години

МОЖЕ ЛИ ДА КОПИРАТЕ МАТЕРИАЛИ ОТ РУСКИЯ ФИШКИ.НЕТ,ДА ПИШЕТЕ ПОД ТЯХ ОТКРОВЕНИ ГЛУУПОСТИ И ИЗМИШЛЬОТИНИ И ПОСЛЕ ДА ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА СЕРИОЗЕН НОВИНАРСКИ САЙТ.ЖАЛКА КАРТИНКА-ПОНЕ АКО ИМАТЕ РЕДАКТОРИ ДА СЛЕДЯТ КАКВО ПИШАТ ТЕЗИ АМАТЬОРЧЕТА КОИТО СТЕ НАЕЛИ ЗА РАБОТА.....

9

ами

преди 9 години

До zeusАз ходих на фишки нет и няма такива работи. Това някаква куха реклама на руски сайтове или какво?

8

reader

преди 9 години

До НевенDon't mix the creativity with the politic...

7

Пилот подводничар

преди 9 години

Разбира се, банални неща като подоводна мина и двигател на Боинг се намират във всеки средностатистически дом. Какво му плащаш за някакъв си самолетен двигател?

6

Анонимен

преди 9 години

Повечето не са кой знае какво, но някои ме впечатлиха особено масата от самолетен двигател и подводната мина.

5

Веско

преди 9 години

Има ефектни решения, но все пак да не изпростяваме съвсем езика ни. Пиано и роял са разлини неща!

4

Невен

преди 9 години

Ако искаш има и невидими клингонски мини, ама трябва няколко века да почакаш, иначе поне са ефектни ;). Повечето снимки са много сполучливи творения.

3

zeus

преди 9 години

Пак сте взели наготово сборката от снимки от фишки.нет. Всяка вечер по 2-3 пропагандни статии против руснаците, ама не ви пречи да публикуваните на култов техен сайт снимки. Между другото там има огромна тема за Майдана и войната, вземете публикувайте нещо и от нея, ще е интересно на читателите.

2

do 1

преди 9 години

Обезопасена ли да е мината....иначе знам къде можем да си наберем, но трябва внимателно ;)

1

Анонимен

преди 9 години

Не съм сигурен, че подводна мина и двигател от 747 им се намират на много хора "за когато потрябват", но все пак ми харесват....Някой да продава подводна мина?