23

Анонимен

преди 9 години

Ако бащата на Анка и Лилянка беше жив и здрав до наши дни, те щяха да получават само детски надбавки - те са сума, по-малка от пенсиите, които впоследствие са им давени, докато навършат пълнолетие. Но дъртата *** - майка им, преценила, че това не е достатъчно и е настояла да искат още, и още, и още.Не че отсъствието на един грижовен и отговорен баща може да бъде компенсирано с каквото и да било. Но този случай, изглежда не е такъв.Досега баща им щеше вече да ги е продал на пазара за булки.

22

do 7

преди 9 години

da ima ise kazva mi6o 6amara na kratko yoto yumruka

21

Анти

преди 9 години

Сега Атака ако са истински патриоти да излязат и да кажат, че те са организирали нещата пред джамията и ще поемат обезщетенията и разноските по делото. Тогава ще ги призная.

20

Анонимен

преди 9 години

Тео,Онзи немец знае ли как да различи едните българи от другите, дето са с по 30 слънчеви бани по рождение? За съжаление, те по цял свят се представят за българи и ни създават имидж.Това, че защитаваш почтените турци е добре - за това не спорим. Но не принизявай народа си, не си прав. Сред нас *** не са болшинство.

19

Анка и Лилянка

преди 9 години

на колко години са били през 2004 г. и как са преценили, че "използването на оръжие в случая не е било неизбежно"?Баща им по онова време на колко години е бил? Имал ли е и ден трудов стаж? Осигурявал ли се е? Едва ли.Но Анка и Лилянка впоследствие са получавали сирашки пенсии от джоба на българския данъкоплатец.А сега трябва да им платим още 16 000 евро, само защото полицаят е дръзнал да попречи баща им да краде и е имал нахалството да се брани, вместо да стои мирно, докато баща им го пребива!

18

Исмаил

преди 9 години

Исляма е българска религия от векове(който не вярва да пита историците от БАН).Всеки опит за разпалване на етническа вражда в България си е предателство и подкопаване на националната сигурност.Има над 110 нападения на джамии и правосъдието си затваря очите(За тормоза над мюсюлманите у нас- хафъзов) описани са от депутата Хафъзов

17

Тео

преди 9 години

Точно така, както винаги ние българите разсъждаваме типично по Бай гановски. Циганинани пречи, турците ни пречат, а ние сме най умните, нали? Нямаме елементарна култура на уважение към никого, ама към никого. Ромите крадяли, ок, ми турската общтност и те ли крадат? След като ги познавам много добре, мога да кажа че ние като нация не сме хора. Както ми беше казъл един немец, Българин и Почтеност,има разлика чак до Луната.

16

третокласник

преди 9 години

А кога ще съдят България за престъпленията срещу човечеството, извършени по времето на варварската акция наречена "възродителен процес"!?

15

сс

преди 9 години

Европейците после да не ревнат от нас сами си го правят така че да ни очакват, щом толерират всякакви глупости тука в бг и ние българите сме хора махаме се от тука и отиваме при тях и ще си търсим правата там, нали сме европейци.

14

Анонимен

преди 9 години

С тези решения се цели стимулиране на ромската престъпленост и увеличичаване на децибелите в джамиите с оглед осъществяване на плана за унищожаване на българската държава.Не може един престъпник нападащ полицаи да се оневинява!

13

Анонимен

преди 9 години

Има заведени дела и срещу министър Москов за дискриминация.

12

Анонимен

преди 9 години

Как ромка, която не може да се подписва и чете, дъщеря на крадец стигна до Страсбург? С неправителствени организации, които правят бизнес и работят срещу България. Отделно за нея ще останат стотинките, всичко ще й приберат на финала. Не е ли време да се спре този лицемерен и антибългарски бизнес? От воя от минарето на джамията пропищя целия център на София, пълен все с "православни мюсюлмани"! Беше си чиста провокация и пилене по нервите!

11

Анонимен

преди 9 години

И да не забравяме, че тия глоби за Европейската империя са ПРИХОДИ! Те имат изгода да има дела срещу нас. Бизнес.

10

Анонимен

преди 9 години

Да си българин в България е като да си руснак в Украйна. *** терор и национализъм е опрадан, както и бандеровския. С нещо са им угодни, а ние и руснаците - не.

9

Byzantine

преди 9 години

Е добре де , във Франция така ли вият минаретата ? Освен това къде е правото на живот на братята Куаши и на оня в Копенхаген ? Кой ще осъди Франция и Дания ? Гаден , долен, лицемерен Запад ! Тоя съд дава пълен картбланш на всеки *** или ислямист да прави каквото си иска престъпление , като за това забележете трябва и да им плащаме ! Вън от тоя съюз !

8

Анонимен

преди 9 години

България е осъдена и за това че не дава вестник на затворник и всякакви други подобниИли властите в държавата не си вършат работата както трябва или трябва те да плащат от джоба си глобите за некадърност.Не може всяко дело заведено в Страсбург да е с осъдителна присъда за България

7

666

преди 9 години

Европа каза - в България всяка *** има право! Народът е малцинство!

6

Анонимен

преди 9 години

Време е да излизаме от тоя хомо съюз.

5

Анонимен

преди 9 години

брях ... а някой българин осъдил България има ли ?

4

Анонимен

преди 9 години

И смешно и много тъжно. Вече ромите въртят държавата на оная си работа. Ужас...