13

Бисер Благоев

преди 9 години

Смея да предложа друга капиталова схема!Парите от всички концесии да отиват в сребърният фонд,а самият фонд да има право да държи 10% от акциите на големите концесии.За защита от недобросъвестни чиновници е необходимо да се приеме закон.Чиновника до живот да не може да заема държавна служба дори при косвена вина.Така парите ни ще се въртят изцяло в нашата икономика и ресурсите ни ще работят за нас!

12

Българин

преди 9 години

Не може с 43 години трудов стаж от които 20 години 1 категория да се пенсионираш с 199 лева. Това е порнография!Няма такава държава!!!!!!!!!!!!!!

11

Димов

преди 9 години

Тези Мастити икономисти корифей , защо нищо не говорят за 16 милиардния дълг, щото миналата година за 1милиард, не спряха да пишат и да ходят по телевизиите колко катастрофално щяло да бъде а сега мълчат като Комунисти на разпит?Владко им е обещал солидно финансиране на вярно!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

а инвалидните пенсии няма ли го махнат от НОИ? - за това нищо не казватда си ги плаща здравната каса, щом корупцията там е такава

9

?!?

преди 9 години

Тези от ИПИ ме рсзмяха! Обясненията им са глупави и само в защита на частните фондове.

8

Миряна

преди 9 години

Опитите да откраднат парите на хората не са реформи, а наглост безгранична, която е престъпление!!!!

7

Алекс

преди 9 години

До пенсионер:далеч съм още от пенсия но както отбеляза трябва да се мисли на време за тези неща. Поради тази причина между НОИ и частните фондове преди 5 години избрах Терминал 2 и сега нямам притеснения за пенсионното си осигуряване. :) Малко е цинично, но нямам големи надежди България да стане нормална държава по време на моя живот, или този на децата ми. За да се получат промените които ми се искат трябва не закони или политика, а цялото мислене на българина да се промени.

6

Анонимен

преди 9 години

Това е вярно. В Сливен има един директор Стефан Робето питайте го колко години е бил на постНяма начин да не е корумпиран

5

Анонимен

преди 9 години

Пенсионната реформа никога няма да се оправи. Не може във всяко подразделение на НОИ да работят по 150-200 човека - напр. в Сливен - толкова голямо подразделени от 110 служители от което няма голяма ефективност.За това е редно реформите да започнат от намаляването на състава във всеки град.

4

Анонимен

преди 9 години

bimzi do kato vie iztezavate svoite dedi sis glad i mizeriq koqto e zapovqdana ot 4ifudi nemoje6 ti damise pravi6 na velik patriot mraze6t malcinstvoto

3

Че

преди 9 години

И какво правим ? Революция ?

2

Цветанка

преди 9 години

Планират,дискутират,обмислят,уверяват,обещават.....въртят,сучат,но не се надявайте - няма да дадат на хората пенсии за достойни старини,защото това са разбойници,крадци,лъжци,мошеници,бандити и продажна ***!!!

1

Анонимен

преди 9 години

stigaste krali pensiite na horata be al4ni ganyovci