26

аман

преди 9 години

а защо отказахте минстерствата като толкова знаете?? Сега вашите министри щяха да придвижват вашите законопроекти без бавене. Хем не искате да поенмете отговорност, хем бавели ги..

25

така

преди 9 години

задължително ще ви тегля една много тлъста !!!

24

Анонимен

преди 9 години

zadyljitelnoto glasuvane shte namali procenta na dps i bsp koito sa s tvyrd elektorat

23

Анонимен

преди 9 години

Значи партиите с много пари ще си напазаруват избирателите и готово.Сега един глас им носи в партийните каси по 44 лв за четири години.Значи спокойно могат да дават по 40 лв на глас ,да им останат ,а като лапнат власта да си влачат на воля

22

anonimen

преди 9 години

samo ne moga da razbera kak zadaljitelniiat vot shte spre kupuvaneto na glasove?DPS I BSPpak ste verbuvat horata chrez zaplashtane da glasuvat za tiah

21

АЙДЕ БЕ

преди 9 години

А ТО КАТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА Е КУПЕНО...ТИ МЕ ЗАДЪЛЖАВАШ,НО КОЙТО МИ ПЛАТИ ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМ.ИЛИ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ СУБСИДИИТЕ.СМЕШНИЦИ.ЕЛЕКТРОННО.КАЗАХ..

20

:-)

преди 9 години

Я ми кажете сега пихте, ли по едно турско кафе при президента?

19

Анонимен

преди 9 години

Ей заради такива изцепки тия патриоти ще изчезнат скоропостижно.Избирателният закон трябва да се приеме само чрез референдум.Той засяга всички нас,нашите права и ние всички заедно трябва да решим как да избираме,а не какво иска тази или онази партия.

18

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката Борис Ячев е от Петрич.Защо не се кандидатира от Петрич -Благоевградски избирателен район ,а от Пловдив ? Егати чистите и почтените ,не смеят да се кандидатират от родното място. Е най - мразя когато такива ми говорят за МОРАЛ.

17

Анонимен

преди 9 години

Задължителнят вот противоречи на конституцията.Тези от патриотичният фронт не е лошо да я прочетат. Въпреки че тези от ПФ (да най сече от паричният фронт) и на следващите избори ще бъдат просто ответи.

16

Анонимен

преди 9 години

Ако го направят, трябва да се сезира Конституционния съд - веднага. това е противоконституционно намерение на ПФ. В Европейския съюз хората имат права, едно от тях е гласуването. Никой няма право да ме задължава да ходя до урните.

15

до 10

преди 9 години

Няма никаква сегрегация, всеки който гласува трябва да може да прочете какво пише на бюлетината. Гледах как някакви в Турция гласуват и като ги поразпитаха се оказа, че те не могат да четат и дефакто са им казали кое точно квадратче да задраскат.

14

Анонимен

преди 9 години

колко недействителни бюлетини ще има ,до толкова не могат да броят

13

Ala_Bala

преди 9 години

До сега винаги съм гласивал и тогава, когато съм бил в чужбина. Ако стане задължително няма да гласувам. ПФ си мисли, че стази мярка ще ударят ДПС. ДПС вече са подготвили *** и то евтино. Попитайте в с. Върбовка Великотърновско

12

Анонимен

преди 9 години

До урните трябва да се допускат хора със завършен поне 8 клас, както е за шофьорите. Не може някакви неграмотници да ти определят съдбата.

11

Анонимен

преди 9 години

"Мажоритарният вот щял да напълни НС със спортисти и фолкаджии"А защо не? С размътени мозъци българските избиратели трябва да "опитат" нови, неоткрити още "спасители", "наши хора".

10

Анонимен

преди 9 години

Ако от изборите нещо зависи-ще ги забранят!

9

Анонимен

преди 9 години

образователен ценс е сегрегация - ЕС няма да го допусне. Но едно машинно гласуване ти върши същата работа. всеки който не може да работи с банкомат ще отпадне.

8

Анонимен

преди 9 години

аз също съм против мажроритариня вот с него основин герои в парменат ще са хора като Братя Галеви, Ковачки иМитко Пайнера. Бареков е ярък пример за мажоритарен вот, Борисов - също. Дават се пари за един добър оратор, около него се прави партия и се набутват вътре олигарси.Или - купуваш с корпоративен вот един град. кой не гласува за мен, го гоня от работа. по -добре преференциалин листи с нулев праг.

7

Анонимен

преди 9 години

ти какво искаш конкрено да направи една партия, която няма мнозинство?