8

АХЪ

преди 9 години

ПЪЛНА МЪГЛА С ТАЯ ГАЗ...ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО , НО ЦЕНАТА СЕ УВЕЛИЧИ ДЕСЕТ ПЪТИ И СТАНА НЕПРОДАВАЕМА ЗА БЪЛГАРИТЕ.... А БЕДАТА Е ЧЕ НЯМА ПРЕДПРИЯТИЯ.., НЯМА ПАЗАРИ .. ...

7

Анонимен

преди 9 години

Като чета тази статия ??България няма енергетика , всичко са из продали и цените ще зависят от Американците ??

6

Анонимен

преди 9 години

Да бе , голямо чепене ще бъде ..ид'ти !

5

Анонимен

преди 9 години

Както изглежда "патока" ще е един и същи, но чепат.

4

Циганин

преди 9 години

Абе гледам всички които бяха против ЮП и вадеха "аргументи " колко НЕИЗГОДНО да се строи ЮП ,ТО СЕГА СЪЩИТЕ ЗАРЕВЯХА ОБРАТНОТО ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СТРОИ ГАЗОВ хъб в България ВЪВ Варна , а по-натам кой ще строи ? Ей ,неграмотници ПОЛИТИЦИ има само в България и не могат да разберат , че Русия не е СССР ,ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИЕ И ЗА МЕДИИТЕ И ЗА ДЖУРНЛЯГИТЕ И ТЕМ ПОДОПНИ "комсомлчета" .Изпусни питимното ,а сега давай акъл как да се хване дивото - Убава работа ама българска !

3

zeus

преди 9 години

Газпром като врътнат кранчето на украинците да съберем всички експерти да ги питаме що сме на студено. Големи идеи, то не бяха хъбове, вертикални измишльотини и т.н., ама газ няма :)

2

Анонимен

преди 9 години

Не знам кво разбира от енергетика и иконоика, но като чета статията - или е заблуден кое какво е и как се прави или по-скоро избирателно говори някои неща с половин уста.

1

Тато

преди 9 години

Трайчо, трайчо много си *** и платена ***.Какъвто министър беше такъв и експерт си в енергатиката.Кажи ми кой ти плаща че да знаем какво ще лаеш.Кой си ти бе продажно ***?