72

Михал

преди 9 години

До men--81;След ДЕВЕТИ избихте всичко читаво. Премахнахте естествения подбор ,за да ни управляват МЕНТЕТА като Г. Димитров, Антон Югов, Правешкия хитрец Т. Живков и др.

71

Анонимен

преди 9 години

Я и там си имат контри.Нашите и в това не са оригинални.

70

Propaganda

преди 9 години

Ясно-о. Дойде ПриМкин в Б-я и *** нашите управници... И се започна едно плюене, плюене, плюене. Хубавото е, че поне засега пускате 1 про / 1 норм. статия. Но да видим докога.

69

Анонимен

преди 9 години

Този, който ще сложи белезниците на Путин простят всички или почти всички.

68

Алекс

преди 9 години

Хехе, това много напомня за спонтанните първомайски манифестации преди 89-та.

67

ссср 2

преди 9 години

Само в силовите структури имат 4 500 000 хрантутника биячи на населението!!Ако не излезеш на митинг или не гласуваш за путин! Ще ти разкажат играта мврта прокуратури съдии вътрешни войски фсбета и други!!!

66

Анализ

преди 9 години

"На московския митинг дойдоха "много повече хора, отколкото би могъл да предположи някой" - 50 000, изтъква официозът" - Едно изречение. Веднага - опровержение - Столичната полиция обаче съобщи за 35 хиляди.Следват 7 /седем/ пасажа за оплюване на събитието.Анализ - 1 изречение от официоза и 8 пасажа от петата колона.Достоен, справедлив материал! Така се прави. Ще има премия!

65

Брaнник

преди 9 години

комбaттовa съкрaщение е русизъм, резил е " бългaрин" дa се мисли зa москaлец, инaче Бог отдaвнa е решил съдбaтa русия, но зaпaдa упорито я крепеше нa инaт Богу у всичко човешко. Умрели сте- товa е реaлнaтa кaртинa и преценкa!

64

До 42701

преди 9 години

Абе, умнико! Я ми кажи с няколко изречения, КАКВО И КЪДЕ са победили??????????Че нещо не разбирам, нито виждам такова нещо.

63

До 68

преди 9 години

Прав си, ние станахме безбожници. А Русия това ще я спаси, божията вяра. Ще ви кажа, че нищо че бяха повече години в атеистичен строй, разпушиха много църкви, но вярата на обикновенния народ не се загуби. А сега църквата им е много силна. И което е най-важно, тя ги възпитава в РОДОЛЮБИЕ. Не че руснака трябва да го нахъсваш, той само като чуе "нашите ги бият" и е готов. Е, *** има и там, но поне 90% са истински родолюбци. А ние, че нас даже политиците ни, сами ни изтикват на запад, разкарайте

62

комбат

преди 9 години

До Брaнник------------леко...малко по- полека,стига се пеняви--кой ще е мъртав и кой ще живее,не е твоя работа----това го решава само БОГ.....Или ти се имаш за такъв??-нищо случайно--това е американски патент.....за ***.

61

Анонимен

преди 9 години

След безумието идва озверяването. А безумието е от безбожие. Наистина нивото във форумните дискусии е стигнало нечовешки нива. Дано Бог даде на бедния ни народ покаяние, иначе...лошо пише.

60

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах в Киев това истински Майдан ли беше, или фашистки преврат с много невинни жертви?Ако това е демократично, значи Украйна е вече съвременна европейска държава.

59

не само да

преди 9 години

търсят,но и намират всякакви гледни точки в руската преса.

58

Пешко

преди 9 години

До до ПешкоТова може само да радва, освен това означава, че в днес бг търсят всякакви гледни точки. Не знам дали има такъв текст при "истинските майданци", но от година и половина слушам, че са нацисти, фашисти, ***, платени и т.н. Една добра дума не съм прочел за тях

57

Брaнник

преди 9 години

60 Ястребинчетa, мaстребинчетa, мaндрaджии и т.н престъпници обединени под нaзвaнието " пaртизaни", се докопaхте до влaсттa след преврaтa нa 9.9.44 г. именно с руското оръжие и окупaциятa нa Цaрството ни. Обaче нвсеки ден не е Великден брaтчед, сегa дори тези които ви дaдохa победaтa в ръцете- Съюзниците сa глaвните ви врaгове! Мъртви сте русофилитици, зaщото сте aлчни зa чужди земи и нaгли! Нaроден съд ще имa, но зa вaс, aко си покaжете рогaтa и тръгнете открито с войнa срещу Бългaрия!

56

до Пешко

преди 9 години

Истината",според теб.Но виждаш,че дори и това е публикувано в руската преса,демокрация.Подобен текст при истинските майданци дали има?

55

Анонимен

преди 9 години

Имаш да вземаш! СССР всъшност не бе Велика Русия, а Велика Хазария!!! Хората се бъркат заради руските фамилии, но това е така, защото съгласно Талмуд йудеите могат да си променят имената, а често те променят и религията си, като остават криптойудей за да се слеят с народа, на който ще му сложат юлара. Идин пример, Заяков се прекръства на Пирински, а истинската му фамилия само майка му я знае!! Лъжите ви бяха до тук! Евреите са добри хора, но техните герим хазарите са самите дяволи!

54

бююююююююююююю

преди 9 години

До Брaнник-55...Само да ти напомня---Ястребинчетата(ако въобще знаеш нещо)--но силно се съмнявам.....Така че, не ми пиши мантри за 9.9.44г.и Народният съд--скоро ще има още един такъв.Защото продажниците на Родината ни,нямат място м/у нас-в това число и ти....

53

Putin

преди 9 години

"Вътрешни врагове ( клатят )""- е призна си тая какво и липсва.Путин не и пуска.