36

Анонимен

преди 9 години

новия началник николай петров да даде обяснение къде работи бившата му жена и има ли договори тази фирма с BMA и по специално с реанимацията управлявана от него по това време. I дъщеря му руслана назначена от заместника му в министерството без да може да си напише името правилно. Тонев даде власт на всички началници на клиниките, и те си направиха сами схемите.Повечето се отказаха крадци и мошеници включително Николай Петров!

35

Геро

преди 9 години

Абе ***...да не мислите, че като ГЕРБ са маскари и се усират постоянно, това по някакъв извратен начи означава, че червените депутати стават за нещо повече от *** на ***?!Същите сте на 100..не...на 1000% !!!

34

Попа

преди 9 години

Щели да получат АДМИНИСТРАТИВНО наказание....ако преценял шефа на ВМА???за 10 млн. лв трябва да ги обесят на площада, заедно със синовете им и дъщерите им, които охолстват в къщи в центъра на София на гърба на болните хора в България. В Китай министър го разтреляха пред деца на стадион за присвояване на 50 000$.

33

Анонимен

преди 9 години

тонев, цветанов, Янева ,Гълъбин Боевски....... все хора на Герб

32

Тинев

преди 9 години

Аз какво ви обяснявам 100 пъти вече: Ето това е ГЕРБ. Сборище от измамници, мошеници, мафиоти.Какво още не са решели? Мамиц....... Е, затова българино, не се крий зад топлото дупе на жената, а всички да грабнем коловете и на улицата.Как румънците успяха? Много просто: Чаушеско до стената и му теглиха куршума. Е как няма да са по-напред от нас?Призовавам румънски прокурори и съдии да ЗАМЕНЯТ нашите корумпирани мошеници. Колкото по-бързо, толкова по-добре за България.

31

До25

преди 9 години

Да, точно казано. Крал генерала и Кадурина без вас, значи крали от вас. Гадове такива! Да късате от залъка на ГЕРБ, безсрамници! Сега да се вади от скритото и да целува ръка на Батката щото той ще решава за процента. Иначе ще се даде клиниката на некое верно другарче на ГЕРБ което ще продължи да краде но и ще заделя нагоре.

30

Анонимен

преди 9 години

Връщай част от парите генерале на....Батката щото като не си му давал и виж кво става. Батката обича паричките, ако че има неколко милиарда. И Кадурина да вади от скритите щото и нея може да я лизне бичето.

29

Анонимен

преди 9 години

Da Varne milionite na bolnizata a ne da se krie v parkamera. Takiva iskarat boiko i gerb

28

Анонимен

преди 9 години

До Еееех18I LEVSKI E BIL HAIDUK KATO TONEV-GENERALU

27

Анонимен

преди 9 години

GERB IMA PRAVO NA ZAEM OT SHESTNADESET MILIARDA,DA IM POMOGNEM DA SI IZPALNIAT ZA OBESHTANIETO KAM GERBADGIITE--SHTE KRADEM,NO SHTE IMA I ZA VAS.

26

Баце

преди 9 години

Ае, Тонев. Ако не моеме се разбереме за едни мильони, да се е*еме у генералите.

25

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ какво са се затръшкали за Тонев? Бойко свалил доверие от него още преди да почне разследаване су човека, което не е ясно до какви изводи ще стигне.А за Цецо Цветанов осъден на две инстанции не се палят да му свалят доверие . Смешна работа :))))

24

Анонимен

преди 9 години

Тц,тц,ццц.... Бах маа му крадливо племе! Винаги мяркайки мазния му лик, съм се питал- наистина ли той е чист?

23

Анонимен

преди 9 години

Те никога незнаят нищо. Ни чул ни видял ни ***.

22

до един

преди 9 години

Как беше лозунга на СДС - ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН ! Къде сте седесари да викнете дружно пак- ама сега сте мишки. Бедните от вас- по-бедни, богатите и тарикатите - управляващи и по-богади. Де е Филип Димитров, де са Луджев и компания. Пас, за да не им излязат паричките крадени наяве. Де е онзи, който разруши Мавзолея? Той получи някакмви парички, но му ги откраднаха от дома. Теглете заеми, за да потасявате краденото от хазната ! Оправдайте се- да вдим как!

21

before after

преди 9 години

Преди "демокрацията": приказка "Лъжливото овчарче"След "демокрацията": приказка "Крадливото генералче".

20

Анонимен

преди 9 години

Бъчварова народа не ви иска теглете тия 16 000 000 000 и се махайте

19

Бъчварова

преди 9 години

Ми, ще го изслушаме. Ще чуем неговата оферта и тогава ще решим. Но от сега държа да отбележа, че няма да е обичайното 10/90, а по-вероятно ще заковем комисионната на 90%, тъй като назрява скандал, който ни злепоставя. А и ще създадем прецедент, обица на ухото за всеки, решил да краде за собствена сметка, т..е. без нас. Нашето мото на управление е:"КОЙТО КРАДЕ БЕЗ НАС, КРАДЕ ОТ НАС."

18

до 21

преди 9 години

Генерал по венерическите бооести.

17

подписката им...

преди 9 години

... беше с 1/3 фалшифицирани подписа.Заемът им е за Олигархията, която ги тури да "управляват" с 84 депутата (от общо 240 депутатски места в Парламента).Пълна трагедия!