43

Уйо

преди 9 години

Връзката на ФАЩ е комплексна, естествено петролът от юхадистите не се продава по официален начин а на черно. Знаем че на черно цените са няколко пъти по-ниски от нормалните, кой купува петрола? Ами тези които свалиха цените за да фалират Русия. Отговорът го знае всеки и това са ФАЩ, хем купува петрол на безценица, хем им продава оръжие и така печели двойно, в същото време удря икономиката на Русия а в Европа всява страх с ИД и налагат бази на НАТО за "охрана" а тези бази се подготвят срещу Русия

42

Анонимен

преди 9 години

Коя мрежа използват на кои мобилен оператор . Виагра си доставят от аптеките във Турция ,там си продават и петрола ,антиките ,краденото злато и всичко останало. Не забравяите че Турция е феодална държава там командва султана Ер Доган . Дали евреите са във врътката ,просто не може без тях.Забележете срещу кого се борят ИДИЛ ,

41

dobrodetel

преди 9 години

До АнонименНе са 5,а 20 милиарда.И си заслужават тези пари.

40

Анонимен

преди 9 години

Значи вадиме калкулатораа.За 5 месеца са дали фира 1700 от 30000.Около 5%..За 6 години ще са изчистили около 20к. ще са 5 годишни.Ако им пуснат денга,което е особен вид малария а също и шарка,може би ще изпукат сички.Което не е никак зле.Хахааа сега проумях.Танкват ги.А самолетите дигат левел като ги убиват.Хах не били геймъри ,а?

39

:-)

преди 9 години

Бюджет от 1 милиард? Кой и защо ги финансира като им купува петрола? Май същите компании, които купуват петрола и от либийските "опозиционери". И тези компании май не са руски и азиатски.

38

х

преди 9 години

***"началници, директори и бизнесмени"бачкам и се гърча по вече от тези джихадисти за вашето живуркане и нищо подобно не получавам от вас.Засрамете се,че ви чака оранжевия гащеризон.

37

vesko02

преди 9 години

В този профил идеално се вписва и българския депутат

36

!

преди 9 години

Колкото повече Сирийската армия печели победи над организирания тероризъм за сваляне на правителството и разпадане на страната на 3,4 слаби враждуващи помежду си единици от терористи наемници от 80 страни,толкова повече пропорционално се увеличава рекламирането на Неислямската недържава.

35

Анонимен

преди 9 години

УТРЕ ТРЪГВАМЕ 20 ЧОВЕКА. ЕТО НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА. ТЕЛЕФОН БЕЗ ПАРИ. ВИАГРА БЕЗ ПАРИ. СЕКС БЕЗ ПАРИ. А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ПО 3000 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ. ДА ГО ДУАТ БЕДНИТЕ.

34

Анонимен

преди 9 години

Towa da ne e da6terna firma na 4ujdestraniqt legion, usloviqta sa si sa6tite. Zapla6taneto sa6to zawisi ot ranga, no tuka statiqta t.e. tuk relamata na Idil e nepalna- zaplatata dostiga do 1000 na den.

33

без съмнение

преди 9 години

100 долара дневна надница, мобилен телефон, кредитна карта, разрешително за отпуск, издадено от висша инстанция, и виагра. Това го има и пожарникаря.

32

До aith

преди 9 години

В нашта фирма търсят хора и средната надница е като на джихадистите,само безплатна виагра не дават. Така че заповядай. А иначе джихадистите лесно ще ги намериш, тегли един бърз заем и зачезни с него към сирия и ирак, те сами ще те намерят. Само да не ти надянат оранжева униформа ако не разберат за какво си отишъл.

31

Наивен

преди 9 години

А откъде се доставят лекарства за ранените и Родилките......

30

Наивен

преди 9 години

А откъде си доставят виагра, ......сигурно си я варят в нещо като чай....

29

Наивен

преди 9 години

А къде плащат сметките за телефон, през и-пей, изнесен офис на оператора или по банков път....

28

Някъф там

преди 9 години

Къде мога да се запиша? Дайте малко информация... Там дават годишната ми заплата на месец...

27

velikia123

преди 9 години

До Анонимника 32.Кой се срещна със сирийската опозиция кой а?Другарв Маккейн и не само той.Сащ финансира ИД и никой не може да ме убеди в обратното.

26

американски оръжия

преди 9 години

Обама въоръжи сирийската опозиция с американски оръжия и обучи войниците на опозицията. Скоро тази опозиция се превърна в Ислямската Държава и същите американски оръжия и войници се използват за избиване на цивилно население и за война срещу самите Сащ. Така ще стане и в Украйна с т.н. Нацгвардия.

25

снимки на двамцата

преди 9 години

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият терорист и враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

24

без милост

преди 9 години

Американските войници стават все по-импотентни. Миналата година, само за Виагра, Пентагонът е платил 41 милиона долара. Общо са платени 84 милиона долара за лекарства срещу импотентност. От 2011 до сега, са разходвани около 300 милиона долара в битката срещу импотентността. Толкова струват 4 бойни самолета от тип Ф-35.