21

ален делон

преди 9 години

до момер 22 Прав сие министъра,най добрия от цялото правителство- вероятно ти си един от 5%- дето не са мизерници ,ами останалите?

20

Анонимен

преди 9 години

В българския език малцинствената група спомената в заглавието се нарича ***! Не може заради малцинство да се променят езикови норми затова ако обичате ползвайте българската дума ***!

19

Циганин

преди 9 години

В една цивилизована и европейска държава Москов досега да си подал (помолили)оставката или да се "извинил" ,че не са го разбрали правилно ,но тъй като това е България то той получава "аплодисменти" от публиката .Коагто се хвърля вината срещу цел етнос ,то това показва безсилието на управниците или държаватА да се справи с проблема ,най-лесно и удобно да се прехвърли вината на "комшията",а не да се търси вина в "съпругата си ".25 анархия -законите трябва да прилагат в РБ,а не анархия да се шири!

18

Анонимен

преди 9 години

do 22 ot Turchin!Kakvo ti napraviha romeite be, alo demokratichniq imigrant?

17

хехе

преди 9 години

ДанъчноПартийнатаСметка пак се оака. Продължават да се чувстват увиснали в нищото. Спират им основните лостове за манипулация и сега няма какво да правят. Да не се окаже в един момент, че Местан го няма, защото е отишъл при Христо Бисеров и другите от корпорацията...

16

1

преди 9 години

До До 1,всички доктори-анестеолози са такива,това се дължи на естеството на работата им.

15

Анонимен

преди 9 години

Защо не се образува дело срещу Местан за насърчаване побоищата срещу екипите на бърза помощ?

14

До 1

преди 9 години

Той не е наркоман, единствения ДОКАЗАН наркоман е Сидеров, и това е ФАКТ!!!!

13

1

преди 9 години

До Иван,че сте *** народ е ясно,но този наркоман министер как го разбра,с вдигането му пушилка срещу *** ли,с такива изказвания ,реформи в здравеопазването не се прави.

12

Анонимен

преди 9 години

И ЗАЩО ЩЕ ВОДЯТ ДЕЛО СРЕЩУ ЧОВЕКА, ЗА ТОВА ЧЕ КАЗА ИСТИНАТА ЗА ***?

11

младен

преди 9 години

До Анонимен"Москов не е никакав лекар. Успя да завърши единсвено на мамчето си, дъртата комунистка Москова,...."И така да е не отменя факта че е единственият който каза истината.

10

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов e поискал председателят на здравната комисия ген. Стоян Тонев да напусне всички постове, които заема като част от ГЕРБ.

9

до 11

преди 9 години

До АнонименЗависим от белото е твоя лидер, белата златка, известен още като златния пръст, или Сидер ага!

8

Браво!

преди 9 години

Не е престъпление да казваш истината!Ако на Агент Павел (Местан) не му харесва, да вземе мерки, да си възпита електората!А защо не излезе и да защити и обикновените тютюнопроизводители, на които им ограбват субсидиите? Сигурно защото кметовете на ДПС прибират парите!?

7

Анонимен

преди 9 години

тоя е доказан наркоман,зависим от бЕлото.

6

Анонимен

преди 9 години

Очаквам Атака да организира митинг по тоя случай.

5

Dinosaurus

преди 9 години

Ало, ДПС-то! Кво стана с вашата "остра реакция" (пушилка)? А що не поискахте оставката на Лютфито като нарече аферата с бюлетините "държавна измяна" и дигна луда паника в деня за размисъл? Или това беше законно, след като никой не поиска образуването на наказателно дело? А може би публичният побой над Енимехмедов от депутати на конгреса ви беше законен? Да живее ДПС, аферим, машалла!

4

Иван

преди 9 години

Един свестен министър ще имаме и типично по български, всички ще го псуваме! *** народ сме и затова сме на това дередже...

3

Десислава

преди 9 години

Искрено се надявам тази пушилка от страна на министъра да не е само на думи!

2

Иван

преди 9 години

Вие кажете дали ще образува дело срещу бившия шеф на ВМА?