52

Анонимен

преди 9 години

Само от акцизи нашата скапана държавица печели над 30 000 000 лв. всеки божи ден.....Къде са тия пари? Нека някой да излезе и да обясни къде потъват около 50 000 000 лв. всеки ден от такси, глоби, данъци и акцизи. Да излезе и да обясни къде ни отиват парите!

51

Анонимен

преди 9 години

Аз и толкоз нямам.

50

Хм

преди 9 години

500 милона са по 66 лв. на човек в тая фалирала държава ... и казват че искат да теглят 16 милиарда - и как ще ги върнем пита и кога,ние едвам докараваме 500 - че то само за лихвите не стигат?

49

WTF?

преди 9 години

500 милиона .. ей мушмуроци .. Бекам има повече свободен капитал.. нещо хич не са добре нещата ама хич...

48

Анонимен

преди 9 години

GRAGDANINO IZLEZ I PROTESTIRAI --PODKREPI ATAKA PODKREPI VOLEN

47

Анонимен

преди 9 години

дайте ми ги , аз ще се оправя и с тия 500 милиона лева . Пък после ще открия други , как да стана милиардер .

46

Лазаров

преди 9 години

Трябва да се действа разумно и последователно. Не бива да се бърза и да се излага на риск цялата финансова система.

45

Виви

преди 9 години

До АнонименЯ ми обясни какви милиарди е оставил Орешарски? Освен милиарди недоволни хора. Хайде да не забравяме, колко бързо и защо си замина Орешарски. По бутафорно управление не бяхме имали от неговото. Такава пародия беше. Искаш да ми кажеш, че не се разграбваше една година държавата като разградеб двор и всеки начело с Орешарски не вдигаше рамене и обясняваше, че не е негова работа? Хайде стига смехории.

44

Анонимен

преди 9 години

Аз ще ти кажа господин Горанов Ще плащате от където плаща правителството Орешарски Капичи!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Ах,тези честни сини очи :)

42

Анонимен

преди 9 години

Няма. Ако имаше малко предприятия за продаване, булгартабаче, земи за заменки, гори.... останаха миноритарни дялове, герберите се готвят да ги продадат. Поне ЕРП-та да имаше, щяха да изкарат мандата без заеми и да обявят продажбата за реформи.

41

Анонимен

преди 9 години

До 42 АнонименЯвно че ти си НЕВЕЖА и нищо не си разбрал.Защото за са разбере нещо човек трябва да може да мисли. А ти можеш да повтаряш само като папагал това което ти са казали. Както преди една година пишеше колко е лошо да се взема кредит защото ще го плащат децата ни ,така сега убедено пишеш колко е добре да се вземе кредит който ще плащат внуците ни.

40

Анонимен

преди 9 години

Защо теглихте заем за КТБ ? КЪДЕ СА ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Длъжни сте да дадете отговор на този въпрос на българския данъкоплатец.НО НЕЩО МЛЪКНАХТЕ ПО ТОЗИ КАЗУС

39

Анонимен

преди 9 години

Много бързо ги откраднахте бе! Факири!

38

Анонимен

преди 9 години

Ами като се трошат милиарди за глупости как ще има пари. Ето например това саниране, за 1 млрд. ! Това ли беше най-големия проблем на държавата? Явно е че в годината на избори това е начин за наливане на пари в определени градове, но пада голяма раклама

37

Бобо

преди 9 години

И през 2009 когато ГЕРБ дойдоха на власт твърдяха ,че в резерва няма и грош после сами си казаха наследихме 4,5 милиарда фискален резерв. Сега има икономисти който твърдят,че фискалния резерв е около 9 милиарда лева, да се чуди човек на кого да вярва.

36

Анонимен

преди 9 години

Сигурен съм че пак ще има не разбрали,не до чули и всякакви невежи които ще вземат отношение към нещо което не разбират.Много кратко и ясно е казано за какво са парите.Не виждам смисъл да се уби време с нещо което е пределно ясно,е за хората с поне малко разум.

35

Анонимен

преди 9 години

Значи сме фалирали или това много скоро ни предстои! Кой нормален би дал заем на фалирал - нещо Горанов се оплете. Ако цифрите са верни, то значи ни замина кредитния рейтинг ит ези 16 млрд. ако въобще ни ги отпуснат с каква лихва ще бъдат?

34

safe.wolf

преди 9 години

a toi e zabravil da otvori devetoto chekmedje na dvaistia red v tihata zala na frizera - tam ima edni dalboko zaspali ot skuka 160 miliarda leva :))) nali e nov minister - ne mu stava ot parvia pat otcheta :)))

33

Анонимен

преди 9 години

Подавайте си оставката като Тодор Живков, пак затънахме в дългове.