16

Rosinant

преди 9 години

*** и държавата, щом този е министър на образованието! Ей Тошко, в същност ти конфликтуваш с образованието. Иначе е нормално селянин да иска гражданско образование. Абе кога ще стигнеш (и дали изобщо ще стигнеш) до извода да спреш с твоите *** идеи бе!Ай кандисай най-после и си ходи да копаш. Баси и ***, та чак вдлъбнато.

15

Анонимен

преди 9 години

Г-н Министър обърни внимание и на провинцията. Виж там в какво дежедже са училищата и качеството на образование. Някъде има училища с персонал колкото учениците . Има средни училище за да не ги закрият измислят специалности с ученици фантоми. Направете реформо първо в училищната мрежа за да не изтичат пари на вятъра. Във висшето образование се вижда, че изискването под-нулата за да не останат преподавателите без работа. Всички се дипломират и завършват, като чели ли всеки семестър се ражда цар.

14

руми

преди 9 години

Стига вече с вашите глупости!Не ви ли е срам?Народа вече неможе да ви понася!То бива наглост и нахалсто ,ама чак толкова.

13

дени

преди 9 години

Стига сте налагали този проектозакон!Действате много силово!Целта ви е ,народа още да изпростее!Ще дойде време да ви се потърси сметка за това!Учениците се учат и възпитават най-вече от родителите си,от техните дела!Много сте нагли и нахални,дайте една глътка въздух а не задушавайте народа с вашият силов проектозакон!

12

Анонимен

преди 9 години

Стига сте налагали неща,които немогат да се осъществят в България!Децата се учат най-вече от родителите си!А проектозакона е нещо ,което обръща всичко нагоре с краката,това нещо е народа да остава *** и неграмотен!Едно време законите са били уж прости,обаче от тях заимстваха други страни!Карате я много силово,ще дойде вреаме да съжалявате за това!!!!!!!!!!!!

11

хм

преди 9 години

До Анонимен 8По този, точно, въпрос може много да се спори.

10

кали

преди 9 години

Разбира се , но да е разумно и в рамките на допустимото !!! Да е приятно и лесно за децата !!!

9

Анонимен

преди 9 години

значи отново ще се увеличи броят на поучителните сказания на Иванчо за съвременния бит и живот в България.

8

Анонимен

преди 9 години

Клисарова беше много по в час .... отколкото тоя парашутист

7

Анонимен

преди 9 години

Гражданското образование си го има и сега ,г-н Министре ! ЧАС НА КЛАСА .....КАКВО Е ?

6

:-)

преди 9 години

Сякаш нарочно слагат пълни бездарници да водят образованието. Не искат този народ да се просветли и това е.

5

gogo

преди 9 години

По голям *** от тоя досега не сме виждали в управлението

4

Mohamed

преди 9 години

ami togava vsichkite drugi predmeti "selsko obrazovanie" li ste sa?

3

Мистър Гаф

преди 9 години

Тоя пак показа, че няма хабер от учебните програми в средното школо, ...........................................................................БОЙКО, крайно време е - айде да се хващат за ръка с другия "професор" Стоян Тонев?!

2

Kolio

преди 9 години

Е време беше. Не е зле да се вкара такъв предмет. Сега обществото ни ражда апати и психопати. С този предмет най-накрая ще научат на нещо смислено хлапетата - например какво точно прави НС, МС, ВСС, президента, КС. Ако се учат правилно, децата може и да станат по-отговорни и запознати, а това е само в плюс, защото сега много малко хора ги вълнува какво става в държавата(поне моето поколение на 90те).

1

Анонимен

преди 9 години

***, защо ви е нужно да учите децата за неща,които родителите и те сами ще научат?!