19

АНОНИМНА СЕЛЯНКА

преди 9 години

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ! ОТКРАДНЕТЕ КАТРАНА ОТ РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО ОТГЛЕЖДАТ ТЮТЮН. ОБЛИЖЕТЕ СИ ПРЪСТИТЕ И ПОЧУВСТВАЙТЕ НАСЛАДАТА ОТ ОБЛИЗВАНЕТО. ТОЛКОВА СЛАДЪК Е ЖИВОТА НА ТЕЗИ КОИТО СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА С ОТГЛЕЖДАНЕ НА ТЮТЮН.КОЛКО МЪКА ИМА САМО В ТАЗИ ПРОМИШЛЕНОСТ,САМО ГОСПОД ЗНАЕ.

18

Иво

преди 9 години

Май май ДАНС и полиция наистина са най-големите спящи клетки. Какво ли не проспаха - ислямизация, КТБ, схеми с тютюн. За Бисеров отвън им подадоха информация, алжиреца дето беше наръгал една мома гръцките полицай ни го върнаха. Петко Сертов жена му го доведе. Баретите ни ги направи за смях един възрастен човечец. Как пък няма кой да ги хване тия маймуни за яките, да ги разтърски яко и да ги пита за какъв дремят там и като не стават за нищо да си обират крушите.

17

Nexus

преди 9 години

Добър ден, Българийо, сега ли се сетиха? Тия, дето са предавали тютюн през референтните години (2007-2009) и вече не са между живите, сега наследниците им прибират парата, без дори да се занимават със земеделие. Това е известно и то не от вчера.

16

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ПО-НАГЛИ КРАДЦИ ОТ БАНДАТА НА ДОГАН

15

тютюн = канабис

преди 9 години

ПЛАЩАНЕТО на СУБСИДИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО на ТЮТЮН,Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТОВсе едно да плащаш субсидии за производството на канабис

14

Схемаджията

преди 9 години

Схемите са ясни още от преди 2 десетилетия. Изпиха кръвта на бедните и слабите - жалко...Оправия няма

13

ganeca

преди 9 години

Като е толко наясно, как са се източвали пари...защо 7-8 години си е траел?

12

Арабаконашкия Обир

преди 9 години

Престъпленията не започват от днес а от Арабаконашкия Обир 1872 година , така че ДАНС имат много материал за раследване

11

.

преди 9 години

Ехее, та това го знаем, на нас точни цифри не ни трябват.Краде се, източва се, злоупотребява се на всякъде, по всички направления.Ние искаме един ден да видим новина: Влезе в затвора "еди кой си"!А не прости констатации на всеизвестни факти.

10

Анонимен

преди 9 години

Е..ТОЙ БОЙКО НАЛИ ЩЕ ТЕГЛИ 16 МИЛИАРДА.КАКВО СА НАКАКВИ СИ МИЛИОНИ..КАПКА В ПУСТИНЯТА.ШМА ЗА КРАДЕНЕ МНОЖТО!

9

FBI

преди 9 години

Абе и Тодор Живков беше подведен под отговорност за присвояване на 7 милиона лева ама накрая ''Ни лук ял , ни лук мирисъл.''

8

Политик

преди 9 години

От пушачите се събира акциз, на тютюнопроизводителите се изплащат субсидии. А бе, оборот да има. Парите да се въртят. Да има за крадене.

7

73078

преди 9 години

Естествено схемите за източване се дирижират от министерствата и разплащателната агенция.Ахмед Доган каза в едно интервю за кръга от обръчи.Министерство на земеделието е касичката на ДПС от там идват парите.Който не знае турски език не можеше да работи във въпросното министерство и разплащателната агенция. А като се знае че тези пари ги взимат от животновъдите,защото за тютюн Европа пари не дава.Къде са сега тези които палеха балите с тютюн защо не се дистанцират от водачите се амълчат като риби

6

Анонимен

преди 9 години

400 милиона лева най-малко се източват за жито като дребните производители не получават нищо и са рекетирани от кооперациите да се откажат или да фалират.

5

долу ДПС

преди 9 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕУСТАНОВИ ПОРОЧНАТА ПРАКТИКА, НАРЕЧЕНА СУБСИДИЯ ЗА ТЮТЮН!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Нищо, нищо така им се пада.Още да гласуват за ДПС помаците нещастни

3

Циганин

преди 9 години

еТО С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ МИНИСТИРИТЕ ни ,с измисляне на схеми за изтачне на ДДС ,ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ ,за касата на партията ....а не за народа да мислят ,еми те как ще мислят за народа като нямат време от далавери .Да се разпусне парламента за 4 години и да се въведе президенска република за 6 години -за да се стегне тоз разюздан народ ,че ще продължва все да тъне в мизерия от тази дИмократия .Само да не е такъв президент като Роската ,но и това е възможно .

2

Bit

преди 9 години

За пореден път "новините" идват не от там от къде трябва - ДАНС, Прокуратура, НАП и прочие специализирани псевдо звена! Какво означава и какво показва това питам аз?

1

макето

преди 9 години

99.99% от така наречените субсидий не стигат до народо кого лажете та мажете у наше село има едни говедари овчари дека гледат по 100 по 200 крави а не знаят от дека вилата се дръжи