65

:-)

преди 9 години

Може да блокира, ама може и да не блокира. Наред с Украйна и Гърция, май ЕС няма капацитет за повече конфронтации. Орбан избра много подходящ момент за действие. Българските политически поплювковци обаче покорно махат с опашка на господарите си.

64

Анонимен

преди 9 години

UNGARIA NE E BG __ GLEDA SI INTERESA A I V MATNA VODA.....

63

Анонимен

преди 9 години

предател какво правиш при немците които ни обират

62

Анонимен

преди 9 години

Добре бе, нали викате, че Русия е по-силна и по-мощна и по-добра и по-развита от Европа и САЩ?В момента Европа и САЩ са наложили санкции на Русия, а резултата е, че вече започнаха хора в Русия да измират от глад! И за това са си виновни само руснаците, че го търпят тоя там Путин ли е, какъв е!Ако Русия беше по-добра и по-силна, щеше да направи ответни санкции и да стане обратното! Щеше Европа да издъхва по начина по който в момента издъхва Русия.Ама аз ей сега се прибирам от Германия, ОК е!

61

до 89

преди 9 години

не си ти този който да нарежда кой какво да прави,върви на м....си

60

Загрижен

преди 9 години

До 87 Драги ми смехурко, прав ти път към северна корея или СССР, там никой няма да ти казва какво да мислиш, да правиш, най-малко пък ядеш - понеже няма какво!

59

Анонимен

преди 9 години

Съобщават на Путин:- Джен Псаки е бременна!А той:- Мен ли обвиняват или цяла Русия?

58

Уйо

преди 9 години

Концлагер ЕС, моля всички роби да изпълняват заповедите иначе ще избирате - оранжева революция, арабска пролет, Майдан или директни бомбандировки. Ще ядете и ще правите това което ЕС ви нареди, ще гледате телевизии които те ви кажат, това е демокрация......миирно!!!

57

Събира се омраза

преди 9 години

Събира се омраза към Брюксел, заради цинична намеса в делата на по-слабите държави. Проблема е, че чиновниците от Брюксел навреждат тотално, без да има механизми за компенсация. Нищо чудно, от насъбралата се омраза към тоталитарните структури в Брюксел, крайно десни и леви партии да разбият робуването на Еврогейския Парлама-Мент

56

Анонимен

преди 9 години

До Е това е - "Като няма да е руска, ще е американска централа, както при нас. Мариците с най-скъпия американски ток в Европа, това е целта."Само дето тези "наши Американски" централи, само са регистрирани в Американски безмитни зони, а в действителност са собственост на чистокръвни крадливи "Български" Социалисти, ДеПеСари и Ваньо Костови герои, Борци на социалния фронт за благоденствието на българските тъпчовци.

55

До Маджарите

преди 9 години

И какво значение има кой кого и кога е нападал? Турция и Русия са водили маса войни и това не им пречи на взаимните интереси!Маджарите си гледат националния интерес, както и гърците и чехите и словенците и всички... освен българите. Поръчкови драскачи тука предъвквате и изплювате за пореден път версии на историята отпреди 100,200 и т.н. години в търсене на оправдание за антинародните действия на политиците.

54

Анонимен

преди 9 години

Тва ЕС мязат на надзиратели в концлагер.Друго, освен вето и глоби, не знаят.

53

Анонимен

преди 9 години

До ****не е съвсем така,имаш право да избираш между компании на сащ и американски,ако не избереш от тях си против ес и сащ и те пляскат през ръцете като първолак.ето това е западната демокрация,защо да ти построят руснаците аец за 12милиарда след като сащ ще ти я построят за 30милиарда.просто сащ,англия франция,германия,италия няма да позволят никоя държава да преуспее освен тях.

52

Контра

преди 9 години

Унгария, Словакия и Гърция може да блокират ЕС

51

Брюксел

преди 9 години

Брюксел са дясната ръка на ЦРУ

50

ЕВАЛА ОРБАН, ПОКЛОН

преди 9 години

"Обран заяви миналата седмица, че енергийната политика е суверенен въпрос, отбелязва изданието."ШАПКА СВАЛЯМ НА ТАКЪВ УПРАВНИК. БРАВО. А НАШИТЕ СЕ НАВЕДОХА И АЕЦА ЩЕ НИ ЗАТВОРЯТ И ЮЖЕН ПОТОК СПРЯХА , ПРОДАЖНИЦИ ДО ЕДИН!

49

Е това е

преди 9 години

новата неоколониална политика на новите властелини. Русия държи 3/4 от световните залежи на газ, е откъде да се внася газ? От луната ли. Всичко е лъжи да те мажем. Европейските държави са васални княжества с твърде ограничени права за собствени решения. Като няма да е руска, ще е американска централа, както при нас. Мариците с най-скъпия американски ток в Европа, това е целта.

48

Българин

преди 9 години

"ЕС може да блокира договори между Унгария и Русия" Може ,ама на да ли. Това да не е България.

47

изнервен

преди 9 години

И този Путинист е на път да слезе безславно от властта.

46

Анонимен

преди 9 години

До азE няма какво да се каже. Лъжеш по добре от ***. Сега направо настаняват войска на НАТО.