125

Прецедентът

преди 9 години

Какво, подръжниците ли ще си броим...!?

124

123

преди 9 години

Пред българското общество стоят два много по-важни реферерендума:1.Импийчмънт на президента и 2.Незабавно напускане на НАТО и ЕС.

123

Шшшшш

преди 9 години

П.П.И туй като на гет. Стоян Тонев не му е чиста работата.

122

Анонимен

преди 9 години

Само президентът ни помага да излезем от кризата!!! Останалите я пораждат!!

121

borovinki.chili

преди 9 години

kabineta e pred *** bez 16 miliarda bg leva kredit prez fevruari 2015, a rabotliviat koloradski brambar ste pravi referendum prez esenta li??? koga ??? ne razbrah??? sto ste chini dotogaz?!

120

Анонимен

преди 9 години

Който не иска в нато и ес да не се крие като мишка по изборите а да хдои да гласува.Виж процентите на всички анти нато партии и тогава говори.

119

Анонимен

преди 9 години

Ти направи референдум дали Българите искат в нато и ес , и за милиардите на Буда

118

Поразен

преди 9 години

Аааа г-син, не така не насила, дори по Живково време не се гласуваше насила. А като няма АБСОЛЮТНО нито една партия за гоято си заслужава да гласувам, защо да си губя деня 2-3 часа за да драскам по измислените ви хартийки? През същото време мога да си бъда със семейството или да си свърша важна домашна работа. Я кажи г-син , кой политик за последните 25 год. отдели даже 5 мин за да ми обърне внимание?!?! Въпроса е риторичен!

117

Странно

преди 9 години

Референдума трябва да бъде за излизане от НАТО

116

Анонимен

преди 9 години

Най накрая. В Белгия е така от 40 години, 93% е активността за да няма разминавания. Да се знае веднъж завинаги кой кого. И дпс отпада от надпреварата заедно с дъщерните си партиики.

115

Анонимен

преди 9 години

Задължително няма как да се реализира навсякъде по света - 2-3 милиона българи не са в България и в чужбина не може да бъдат задължени да се върнат или да гласуват по света или даже електронно, защото електронно не е тайно. При мажоритарно остава 1 партия ГЕРБ и е диктатура както преди 1989 г. с БКП.

114

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев на най-тъпия държавен глава в света?Да -> +Не -> -

113

rom

преди 9 години

dobre zad. se glasuvame poveceto imame osnovno i sredno tiq s dv. grajdanstvo ne glasuvat a rezultata se okaje shoden tiya ot statistikata s golemite ne zaslujeni pari se gi sidqt li

112

Dies Irae

преди 9 години

3. Без субсидии за партиите- Да се издържат от членски внос да ги видим тогава колко реални симпатизанти имат.4. След изтичане на мандата- всички депутати и министри да се съдят както другите в държавата (виновни до доказване на противното)5. Персонална наказателна отговорност за всички в държавна администрация и съкращаването и с 80% на първо време ( Ел. Правителство както вече има и в африканските страни) и всички некадърници да си търсят работа а не да се издържат от нас работещите.

111

Да не дава Господ!

преди 9 години

Тук чета прогнози за след 10 години и повече. А дано, ама надали! Тази година е ФАТАЛНА за държавата ни и може би последна в историята на България. Можете да благодарите на ДПС и партийте, които се заиграваха с нея- БСП, НДСВ и Герб!

110

Dies Irae

преди 9 години

1. Гласуването е привилегия не задължение.За да имаш право на глас- да се въведе минимален образователен ценз, Да си плащал данъци през последните 5 години ( Който не дава в общата каца няма право да определя кой и за какво ще ги харчи)2. За прасетата в парламента ( По кодекса на труда- 3 дена не е на работа- дисциплинарно уволнение и дължи 10 брутни работни заплати) Приходите на депутатите да са колкото минималната работна заплата всичко над тази сума да се събира в полза на държавата.

109

демократ

преди 9 години

А тука не съм съгласен г-н Президент.Няма такова нещу "задължителна демокрация"! Задължителното гласуване ще осигури комфорт на политическата класа да си прави каквото си иска.А не! По добре е да се направи следното: 1.Избраниците в НС да са пропорционални с броя гласували.(пример: гласували 50% от имащите право да гласуват-120 депутата в НС,другите места празни.) 2.За неспазване на предизборно обещание ,народа да има право да прати депутата в неплатен вечна отпуск. 3. Да се намалят отпуските и привилегиите както на всички работещи( каква е тая коледна ваканция повече от месец)!

108

Анонимен

преди 9 години

референдум за кой да гласуваме

107

ПИШУРКА

преди 9 години

ИМПИЙЧМЪНТ ОЛЕ!

106

толуп

преди 9 години

тоя на снимката да не е мистър Бийн?