9

Райна

преди 9 години

До Анонимен 11 Нямам мотивация да споря с хора, явно нямащи нищо общо с бокса, но трябва да посоча, че няма начин споменатата титла да бъде отредена заради заболяване, по съвсем други критерии се отсъжда. А Дон Кинг, от своя страна, няма нищо общо с Олимпийски Kомитети, понеже професионалният бокс и олимпийският бокс са две различни понятия.

8

Райна

преди 9 години

Maлииии, Мoхамед Али бил ***... Международният Олимпийски Комитет го дари с титлата "Най-великият боксьор на ХХ-ти век", обаче все си е друго баш от разбирачите тук да черпи човек информация.

7

Анонимен

преди 9 години

Да сравнявате Али с Кличко е все едно да сравнявате Пеле с Меси. Спортисти от различни времена не бива да се сравняват, защото не е коректно. Сега има такива стимуланти за спортиста, че ставаш буквално робот.

6

художника

преди 9 години

Не пишете глупости! Мохамед Али е най- добрия за всички времена. Той отказва да влезе в армията на САЩ по време на войната с Виетнам, защитава честта си пред цялата държавна машина. По този повод му отнемат световната титла, забраняват му да се боксира и го пращат в ЗАТВОРА за 5 години. След излежаването на присъдата излиза на ринга и си връща отнетите титли.Това е Човекът със сърце на боец. Много сте малки, за да го коментирате!!!

5

АТАКИСТ

преди 9 години

5-тиАко трябва да бъдем честни, най-големият страхливец сред големите шампиони бе Ленъкс Луис. Не даде реванш на Виталий Кличко, защото се уплаши *** жалък.

4

Анонимен

преди 9 години

Али ако имаше честта да се боксира с Майк, Ленъкс и Виталий в най-добрите им години, щеше да бъде убит на ринга в 5-я рунд.

3

Анонимен

преди 9 години

Има трима велики: Майк, Ленъкс и Виталий. Другите са смешници!

2

Анонимен

преди 9 години

Цялата "кариера" на касиус клей е движена от мафията, и се знае че си е сменил "името" за пари

1

Анонимен

преди 9 години

Абе "хубава работа" АМА .........