48

ETNA

преди 9 години

70: На мен ми се струва, че в случая не става въпрос за не можене, а не искане. И изобщо, всичко ми изглежда като някаква мноооого голяма постановка направена в чест на зрителите - обикновените хорица като нас, които седят и си коментират в някой сайт :) Случвало ли ви се е в час по история да изучавате някакво събитие, и да не доумявате как е било възможно съвременниците на това събитие да не са си дали сметка за нещата? Един ден и за нас така ще се чудят.

47

Анонимен

преди 9 години

Добре де, как е възможно великите сили да не могат да ги изравнят със земята тия когато си пожелаят? Те са някакви ***, които купуват оръжие отнякъде и продават петрол. Срещу тази примитивна дейност стоят армии, техника и стратези, които могат просто да ги "изчезнат" за 1 ден. Със сигурност нещата се случват с позволението на големите, няма друго обяснение

46

ETNA

преди 9 години

Снимката е ужасяваща. Чудя се, откъде вземат тези оранжеви униформи. Много приличат на тези, които се използват в американските затвори.

45

Анонимен

преди 9 години

мовек като ви слуша ще рече че и динозаврите са измрели заради западамн лош тоя запад бе хахахахах

44

Наблюдател

преди 9 години

Запада дори най-елементарното ненаправи - да им ликвидира източниците за финансиране ! Неможи да се справи с тази *** колко време вече, а се пъне да санкционира Русия. Само колко време вече Иран ги баламосва с преговори и печели време за обогатяване на необходимото количество уран.

43

Анонимен

преди 9 години

Сега като завърши "Турски поток " ще имат и газ . Путин прави големия шлем !

42

до 73

преди 9 години

Квото и да намекваш за Америка, бъди сигурен че ако има търговия с органи в арабския свят ще си ги продават безпроблемно. Притрябвало им на баир лозе - в Америка, нема що.

41

кофти

преди 9 години

значи тия не са нищо повече от една обикновена банда престъпници , които убиват,крадат ,мародерстват, изнасилват,отвличат....а иначе афишират че защитават някакви си ислямски ценности ....да бе да,...хамериканска му работа

40

Анонимен

преди 9 години

извинявам се, че пиша не по темата, но имате ли проблеми с виваком и интернета. аз тази вечер нямам достъп до български сайтове, а фейсбук си върви. този сайт е един от малкото, до които имам достъп. дали е свързано с това, че има боричкания относно собствеността на виваком, защото имало намерения дялове да бъдат продадени на американци, а има противници на това?

39

Анонимен

преди 9 години

ne trqbvashe li vsichko losho da svarshi s Osama

38

ДС

преди 9 години

A e що не се пробват с някой евреин да хванат. Тогава жална им майка.

37

ДС

преди 9 години

Путин, не е казал не ги е изпарил от лицето на земята.

36

Стоко

преди 9 години

Всяка империя има срок на годност, САЩ отдавна вонят и то вонят заради зелените си принтирани банкноти. Това ще е първата империя пукнала като балон - бързо и внезапно. Само си помислете, ако изключим научният капацитет, който е събран там заради парите, останалия матрЯл е съставен от ***. Всичко е въпрос на време... много или малко.

35

qwerty

преди 9 години

Добре де,САЩ защо не им направят ембарго ?

34

Анонимен

преди 9 години

Ако САЩ и Израел, с техните суперметоди за наблюдение от космоса, нямаха интерес от Идил, щяха да ги унищожат за по-малко от седмица!

33

Анонимен

преди 9 години

турция подкрепя ислямска държава и за това завладените територии са главно в Кюрдски Ирак , защото ги е страх турците от силна и самостоятелна държава на кюрдите , които са 35 милиона само в турция и ислямска държава заема територии и в Сирия , там където турция е против Президента им , а евреите не биха се намесили явно против Сирия , защото ще се надигне арабите и Световната общественост , и за това са им удобни подкрепяните от запада ислямска държава

32

Революционер

преди 9 години

Днес четох новина , че Ислямска държава обедняла и разчитала на пари от търговия с трупове. Сега пък чета тук, че ИД не била никак бедна, а печелила милиони на ден. Сега кое е истина според вас и на коя медия да вярва човек?

31

Румбо

преди 9 години

Тоя петрол не може да се продаде току тъй-очевидно се помага на държавно ниво!Колкото до търговията с органи-там всичко е ясно,потребителят е наблизо-Израел,а да се осигурят специалисти и контейнери за съхранение не е проблем.Благоприятен е и фактът,че пленниците се държат дълго и има възможност за подбор и ДНК-анализи.Натрупания в Косово и Украйна опит също си казва думата.

30

САМО ТВ АЛФА

преди 9 години

АМИ ТЕ СА НА ЗАПЛАТА КЪМ ЦРУ МНОГО ЯСНО Е 4Е ПЕ4ЕЛЯТ МИЛИОНИ НА ДЕН НАЛИ САЩ СИМУЛИРАТ 4Е СЕ БОРЯТ С/У НА ПРАКТИКА СВОЯ ОТДЕЛ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА КЪМ ЦРУ, ЗА ДА ЗАГРАБЯТ ТИХОМЪЛКОМ РЕСУРСИ 4РЕЗ ИД И КЪРВАВИ ПАРИ НА ЦЕНАТА НА МИЛИОНИ СЪСИПАНИ ЖИВОТИ.ЩО ЗА *** Е ТОВА КОЕТО УПРАВЛЯВА КАПИТОЛИЯ??И ЗНА4И ТЕ СА ДИКТАТОРИ В САЩ И НИЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕМ ДА ГИ "ДЕМОКРАТИЗИРАМЕ" ДА ВЗЕМЕМ КАТО САНКЦИЯ /ПРИВАТИЗИРАМЕ/ 50-ТЕ ЩАТА ОТ ОБЩО 51 А ПРЕЗИДЕНТА ИМ ОБОНГО ДА ЛЕЖИ В БЕЛЕНЕ И ДА КОПАЕ УРАНОВИ МИНИ !

29

Цирк

преди 9 години

САЩ и ги изпраща, няма нужда да се напрягат...