78

МНОЗИНСТВОТО

преди 9 години

Ама нали точно затова нямаше пряко допитване - защото имаше широко мнозинство - референдуми се правят само по спорни въпроси! Не помниш ли, че националистите не можаха "5" подиса срещу НАТО да съберат, даже БСП бабите от Бузлуджа бяха ЗА... Защо се опитваш с лъжи да подменяш историята?Да, сега подкрепата не е така мощна, заради намалената сигурност, но това не значи, че расте подкрепата за други алтернативи, също и за независимост. Хората просто са по резервирани и не са ентусиасти като преди.

77

До 96

преди 9 години

Ало, МНОЗИНСТВОТО, как точно ВИЕ определихте присъединяването на българия към ЕС и НАТО?! Депутат ли си, бивш министър или дипломат? Тези решения се взеха на ниво НС и Министерски съвет и никога не е имало пряко допитване до народа. Нито пък информираност за ползите и вредите. от членствата. Така че не приказвай глупости докато се опитваш да изглеждаш ителигентен европеец. Не е много сигурно дали избора на суверена би бил точно такъв.

76

69 до 90

преди 9 години

"Не си ти, който да кажеш, къде да живея"Аз лично не, но НИЕ МНОЗИНСТВОТО сме определили как и накъде да върви България и ти или ще се съобразяваш или ще се махаш. Съберете вие пълно мнозинство, изкарайте България от ЕС и НАТО (както беше вкарана с пълно мнозинство) и тогава пък аз ще приема или ще се махна. И тогава можете да пуснете България на Путин да я изяде, щом за това мечтаете...Обаче съберете мнозинство с аргументи, не с калашници като в Крим!

75

ШибиРиби

преди 9 години

Порошенко взема уроци по сопрано от Саааааакашвили! А Путин напъва басовите струни и надува вратни жили. В същото време турчулята смазват газовите тръби с вазелин. А бе къде е Никито Младенов да тропне с юмрук на масата и да изкомандва тревога.

74

до Призрак

преди 9 години

"Явно се задоволяваш с твърде малко"Явно забравяш откъде сме тръгнали - банкрутирала комунистическа съборетина-колония на СССР. От такава стартова позиция направо сме супер сега. Затова получавам алергия само като някой си отвори устата да спираме европейския си прогрес и да се слагаме на СССР 2.0

73

Анонимен

преди 9 години

"Шпигел": Порошенко е в крайно незавидно положениеМисля че положението на Путин е много по незавидно от това на Порошенко. Света е на страната на Украйна и Порошенко, на страната на Путин са най-ретроградните русофилски *** и нито една сериозна страна, партия или организация.

72

Руска армия ли?

преди 9 години

Голяма победа на руската армия по време на примирие. Отново по втория начин беше спечелена разрушената гара на Дебалцево, както беше спечелена и разрушената аерогара в Донецк. Подлост и лукавство това е военната доктрина на Москва и главнокомандващият Путин. Убити 20000 граждани на Русия заради една аерогара и една гара, сега остава Путин да направи още един военен подвиг да заеме автогарата на Мариопул.

71

Анонимен

преди 9 години

До ПризракЗа разлика от тебе аз съм защитавал страната си и не съм робувал на американци и европейци--------------------- Къде и какво си защитавал бе, клоун?

70

Призрак

преди 9 години

Ако на туй което става у нас му казваш голям успех на демокрацията явно живееш в някаква друга паралелна вселена . Провала не е на Русия, а провала е у нас . Явно се задоволяваш с твърде малко щом се радваш на сегашното ни благосъстояние / в кавички /! Лека нощ !!!

69

до Призрак

преди 9 години

Сега пък капитализмът му виновен... Измисли нещо по-добро, демонстрирай го - демокрация е, ще го приемем с благодарности с мнозинство.И за Русия важи - да беше станала нормална държава и да предложи добър стопански, социален и политически модел - всички щяхме да идем при нея - кой бяга от хубавото? Ама Русия се оказа един голям провал и сега се сърди, че всички бягат от нея. И реагира като отхапва територии от бягащите - жалка работа.

68

Призрак

преди 9 години

До Поп ГруюТова е отговорът , еманацията на проблема ... И така на кой колко му стиска и кой е готов да се сблъска челно с товарния влак !

67

Призрак

преди 9 години

отговорът е от мен , а не от анонимен

66

Анонимен

преди 9 години

Само ограничени и заблудени като тебе хора казват на дивия капитализъм у нас демокрация !!!

65

до Призрак

преди 9 години

"не съм робувал на американци и европейци"Няма и как да си - тук е демокрация и правовите партньорски взаимноотношения са такива, че никой не прави нищо без съгласие на всички други. За разлика от Путинистански Бантустан, където диктаторът и придворните олигарси бият камшика, а народът дърпа хомота мъчаливо в безправие и мизерия. Та въпросът беше защо искаш връщане на робовладелския строй в България. И аз просто предложих, да ходиш да си робовладелстваш някъде другаде, ЗА ТУКА СИ ЗАКЪСНЯЛ !

64

Анонимен

преди 9 години

69Членове на нато са роко, боко, цецо, цецка и др., Заемът не е за българите.

63

Анонимен

преди 9 години

Странно звучи-сепаратисти, защото те са в родината си.Същият проблем като нашия - аджеба, защо не направиха референдум, бе, като най висша форма на бъдеща велика демокрация, за да питат гражданите на Украйна - искате ли ЕС?Ами по-хубаво да ги бият, а не да ги питат, защото знаят отговора.Техните политици не са по-глупави от мен, за да се сетят, но тук е търсен съзнателно този конфликт, за да се предизвика Русия.Това , ако не е мерзост американска, какво е?В Европа хората протестират.

62

да сера на Вас

преди 9 години

Абе, пичуйе, вие с какво си бъркахте в задниците днес?

61

Адолф

преди 9 години

Днеска *** два пъти, ядох 4 паници с желе, три паници с боб, повърнах си два пъти в устата, сега мисля да хапна още 2паници с желе, да се оригна 50 пъти, да си повърна пак в устата и да заспя. А вие бъркахте ли си в гъзовете днеска?

60

Анонимен

преди 9 години

Да е им честитита победата на сепаратистите все така да печелят и да спечелят шампиоската купа

59

Призрак

преди 9 години

До до ПризракНямам намерение да ходя никъде защото за разлика от тебе аз съм си българин и държа на България. За разлика от тебе аз съм защитавал страната си и не съм робувал на американци и европейци / имам предвид политиците и чорбаджиите от тези страни, а не обикновените хора / Подлагал съм на съмнение пропагандата и на двете страни и съм се научил да търся истината , справедливостта и това което ще накара хората да живеят по - добре. Жал ми е за хора като тебе , които се прекланят пред по-б