132

Тиквеничето

преди 9 години

Този честен човечец, жал ми е, че толкова честно, образовано и компетентно същественце, без грам злоба, задни мисли, алчност, продажност и т.н. (суперлативи) Този корифей и титан на управленската, държавническа мисъл, е обект на критики от народа :)ОСТАВКААААААААА!!!!!!

131

ГЕРБ

преди 9 години

Дано от герб да обърнат внимание на коментарите тук, вие наистина знаете как да оправите сържавата, не само да бълвате помии. Ентелегенция сте голяма, за тва сте на тва дередже. Хванете се в ръце хораа, събудете се !!!!

130

dk

преди 9 години

много думи и изрази бих му простила на бойко като с някои съм съгласна,но това че е толкова послушен на брюксел и забравя за националните ни особености и интереси не мога да простя и искам да дойде на власт такъв като орбан и лукашенкозащо ли в такива случаи просто не се избере европейско правителство и да командва а не еврочиновници да гълтат огромни ресурси и да измислят глупави правила без които може да мине светът

129

американецо

преди 9 години

Комунйе, нещо изоставате с коментари и минуси? Защо така? Бързо викайте на помощ нови айпи адреси!!! :)) да се почва: тиква, тиквата, ***, туквун, и т.н . ментални изобретения дето една чугунена глава може да роди! Айде, че Мая Манолова ще ви се кара!!!

128

Анонимен

преди 9 години

Ужас и тоя ни е премиер вчера му слушах речта и ми заприлича на придворния шут/в случая на САЩ и Европейския съюз/

127

kik

преди 9 години

Не се оплаквай Бойко, че нямало пари. Вдигни акциза на цигарите и алкохола двойно, спри контрабандата и ще ти влязат още десет милиарда годишно.

126

Кукувица

преди 9 години

За селянчето от Банкя е напълно прав човекът.

125

Средновековие

преди 9 години

Инквизицията горила на клада просветените и знаещите.Тия двамата издигат в култ простотията, тъпотията и необразоваността. Това им е електората.П.П.Някаква разлика?

124

Божеее - пак Бойко

преди 9 години

Колко мъка на този свят!!!!

123

Дунавска България

преди 9 години

Кан Ювиги Исперих 681г.- Бойко Методиев Велики 2015г.

122

Анонимен

преди 9 години

Аварският хаганат бил създаден от Баян, родът Дуло...Уикипедия. Махнали са h и Хазария станала Авария, бравос на историцити, а черните българи на Бат Баян станали чисти евреи! Така както и македонците от Бюрм станаха македонци, а българите мюсюлмани пък турци.

121

ognyanz

преди 9 години

Когато това селянче пак се изнесе по терлици от Министерския съвет, както в края на предният си мандат, тогава можем да се надяваме на по-добро бъдеще.

120

Анонимен

преди 9 години

E, tova s zjabata e vurhut na demokraDichnata durzjavnicheska misul ! A kolko vreme TOJ e vav varhushkata na vlastta i prjak sauchastnik v usmartjavaneto ne samo na energetikata, a na Bulgarija kato durzjava, ikonomika, naselenue? Ima-njama 15 GODINI ! Taka che da ne go igrae nevinen stranichen NABLJUDATEL i MESIJA. Kumirat padna! Osobeno sas zlokobnata dalavera "sanirane"- osven miliardi v djoba - i da izpulnim ZAPOVEDTA na kolonizatorite - da ostavim 30-40 % ot BULGARITE BEZ SOBSTVEN DOM!

119

Райна

преди 9 години

До Анонимен 133И аз тъкмо това се чудех- от къде, по дяволите, му идва на ум на някого как се държат земноводни в условия на варене на живо... И как по-точно може подобен тероризъм да се сравнява с енергетиката на България? Една камара комплекси си създадох с това, че прочетох това и се убедих, че или не знам български, или дори не живея в същата вселена, като ББ.

118

Анонимен

преди 9 години

Каква енергетика, не разбрах, какви санирания, като ни готвите за война и теглите убийствен военен заем?! БСП си трае, всички го усукват и никой не казва истината в прав текст! Спете спокойно, деца!!!

117

Урааааааааааа

преди 9 години

Радвай се народе. Виж какъв честен премиер си избра. Бе, личи си пожарникарската школа: туй финанси, туй енергетика - фасул работа. От сичко разбира, по всичко е компетентен.Ураааааааа, радвай се народе.

116

Анонимен

преди 9 години

Тоя съвсем изперка

115

българин

преди 9 години

Истината е,че ББ дойде на власт след като Станишев насред площада разцелува Местан и така и най старите и дисциплинирани *** се възмутиха от това.Направо казано Станишев го докара на власт и после избяга като евродепутат.Спомням си как преди изборите 2009-та Доган с ентусиазъм обясняваше,че той "разпределя порциите" и след тоя му гаф пак дойде ББ на власт.Факт,е,че него го избират след някакви гафове на БСП или ДПС.

114

Анонимен

преди 9 години

От въпросната статия става ясно единствено че Тиквун е Улигуфрен и като малък инквизирал жаби....

113

Schizz0

преди 9 години

Ами да фалира и енергетиката, какво толкова .. Неколкостотин милионера няма да плюскат и готово. Ще си изградим нов НЕК с нови договори и нови цени, а старите дългове който ги е правил да си ги плаща. Няма нужда да заробваме бъдещите поколения, заради луксозният живот на шепа директори и обръчи от бизнесмени около тях.