29

Анонимен

преди 9 години

Няма никакво значение дали са били просто в насрещното, или в "аварийната лента", или в "третия лъч" на мерцедеса. По закон тегленето на аварирал автомобил на магистрала е забранен. За тази цел се ползва "Пътна помощ".

28

богнострокулум

преди 9 години

Преди 20-ина години ми се случи подобно нещо. И тогава някакви тарикати решили да спестят някой и друг километър караха в насрещното, към едно място където мантинелата е прекъсната, за да могат да си минат в тяхната лента. Тъжното е, че ченгетата явно знаят за тоя пряк път и вардеха на това място, вместо да застанат там, откъдето се включваха тия в насрещното. Добре, че тогава се разминахме без сериозно пострадали.

27

Анонимен

преди 9 години

Къде видяхте, че са карали в аварийната лента. Аз поне не го виждам в текста.

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен с баща му с москвичаИ какво като е можел да разглобява москвича на 15 а мечтата му е била да изгори в някоя руска колиба с крила?Сегашните пубери дето си бият *** в порно сайтовете играят компютърни игри и пушат трева правят така защото това им е приятно.Определено по приятно отколкото да разглобяваш мръсен мазен двигател за без пари дето утре пак е за ремонт или геройски да сваляш пътнически боинги.Май с тва се изчерпват подвизите на военните пилоти от комунистическия блок за 50г

25

Анчо

преди 9 години

Бойко Борисов им разреши да карат със 140 и те се оляха!

24

адъ

преди 9 години

Доста се чудих, какво е това "настрещно" на магистралата. Напишете, че се е движел обратно на посоката на движение в аварийната лента.

23

лудия луд

преди 9 години

Днес са загинали те! Утре сме ние!

22

Анонимен

преди 9 години

Днес край Бордо,Франция,зареждам на бензиностанция,няма персонал..мушкаш картата и си ок.при нас на 2ри я ден,маркуча е откраднат!!нещо е объркано в НРБ,ОТ 1944...В НАСРЕЩНОТО ЩЕ МИ ДЪРПАШ КОЛА!! Та това си е за затвор бе бате.Лека им пръс на хорицата!

21

Ст. сержант Николов

преди 9 години

Мда! В мирно време даваме огромно количество жертви.. А във военно сигурно ще са стотици да не кажа хиляди..

20

до 19

преди 9 години

Ами той, баща ти като е бил такъв пенкилер, тебе сигурно те е правил на 9 години ;). То ти и личи , де - по изказването, без да се замислиш

19

Анонимен

преди 9 години

19-ти в смисъл не вярваш баща ми на 15 години да разглоби двигателя на москвич и да му направи ремонт?Много ясно, че няма да повярваш. Баща ми е стругар, професионален шофьор е бил- карал е тирове, дърводелец, електричар, заварчик, строител, архитектура е завършил, а мечтата му беше да стане боен пилот, но не го приеха, защото имал високо кръвно.....сега е уморен и си почива на 57 години. Та кое е изумителното за теб?

18

Анонимен

преди 9 години

Е, не!!! Това са безмозъчни или т.н. роми. Описанието на катастрофата е объркващо но в насрещното, на магистрала да се теглят е уникална идиотщина!!!!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17 Посмали малко..... Не само баща ти е имал москвич.

16

Шублер

преди 9 години

Те хубаво са се теглили в насрещното, но поне в аварийната лента ли са били или в най- лявата, която на тях им се е падала отдясно?

15

Анонимен

преди 9 години

до 14Абе брат, баща ми е 58 ми набор и 8 ми клас като е бил е правил основен ремонт на москвича. За един ден е разглобявал двигателя, шлайвал му е цилиндрите и го е сглобявал. 8-ми клас е бил 15 годишен. Сега 15 годишните пубери само знаят да пушат трева, да играят на CS и да си бият *** в порно сайтовете .

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА на тебе кой ти даде? За останалото си прав

13

деноминация

преди 9 години

То само като видиш годините им и разбираш колко акъл са имали. Днешните 30 са като предишните 20. Нещо много късно идва съзряването вече при младежта, а съответно и трезвото мислене и преценка. До 30 години ич не разбират за какво става дума, сами не могат да се гледат, а някои и семейства даже създават...

12

edin

преди 9 години

Ама то по тьмно е забранено вообще тегленето!***!

11

Анонимен

преди 9 години

Да теглиш кола по магистрала в насрещното!? Може ли да има такива идиотиИма такива ***. Даже са и от онези младите пенсионери, униформените. Редовно засичам патрулки да карат в насрещното. Особено около Чирпан, Стара Загора и Нова Загора. Явно кътат бензинеца, да има да си ходят на село и да чакат пенсията на тиферич.

10

Анонимен

преди 9 години

за няколко кила бензин икономия са решили в насрещното да карат