113

Анонимен

преди 9 години

дори не съм го чувал, какво ми го навирате в очите

112

Анонимен

преди 9 години

До ЛилияДа бяха снимали художествен филм за теб Лилия , а не за Левски!

111

Циганин

преди 9 години

Не зная що за филм е този ,но зная че много започнаха да си правят РЕКЛАМА на този филм и да набират точки пред гласоподателите си ,както и някои си разчистват лични сметки с някого .Еми филма "Гладиатора " с Ръсел Кроу има над 100 исторически грешки ,но филма не е лош .а и филма е ИГРАЛЕН ,а не документален .Този филм ще се повърти из кината тази година и ще се забрави ,но колок много малкоизвестни и посредствени личности ще получат публична изява на гърба този филм ! цц

110

Анонимен

преди 9 години

Лентата е поръчкова. Когато един национален идеал се принизява, то това е насочено срещу нацията. Да, всеки е свободен, но и ние сме свободни да отхвърлим лентата и поискаме сметка на поръчковите създатели!! Празни киносалони ви чакат, напразно сте си хабили парите!!!

109

Лилия

преди 9 години

Отново виждате "световни конспирации". Филмът не е документален. Филмът е художествен.

108

мнение

преди 9 години

Обръща се прекалено голямо внимание на това НЕЩО!След седмица всичко ще е забравено!

107

Анонимен

преди 9 години

Трябва да мислите по-смаостоятелно и по-мащабно. Задайте си въпроса защо е направен този фим и каква е целта му? В очите и в сърцата на българите, които са по-възрастни и са учили в училище за Левски, Апостолът не може да бъде изместен по никакъв начин. Той си остава светиня. Целта обаче е да се ударят младите българи, които за съжаление в по-голямата си част са доста повърхностни и материални като начин на живот. Една държава се управлява най-лесно, когато се владее и се зомбира нейната младеж.

106

мими

преди 9 години

Какво очаквате като и един опиянчен турчин ни е министър на културата.Лош матриял!?

105

Критик

преди 9 години

По-голяма глупост от това не бях чел. Росен Янков май не си пие хапчетата.

104

Анонимен

преди 9 години

Пак ли конспирации?!... Истината май е доста по-банална - тъй като вече всеки може да прави каквото си пожелае, един доста изкукуригал и повярвал в своята гениалност мъж, решава че може да бъде режисьор, напъва се неистово и... ето го резултатът. Грешка на системата, дето се вика...

103

Анонимен

преди 9 години

Не е поръчка на ДПС, а е поръчка на КГБ. Търси се консолидация на българите срещу турците и хоп насреща стои големият "защитник" на България през последните 1000 години Русия. Така ще е до пълната загуба на суверенитет на България от Русия. След това ще целувате портрета на Путин, ще забравите за Левски, Ботев и Кирил и Методий.

102

Анонимен

преди 9 години

И да - Василев е прав. Руският камшик по-боли от турския.

101

Анонимен

преди 9 години

Единствената държава, която има интерес и винаги се е стремяла да унижава българщината, това е РУСИЯ. Даже турците не са се занимавали с антибългарска пропаганда, а руснаците - винаги.

100

Анонимен

преди 9 години

"Демонът на империята" беше много добър, двата телевизионни театри също бяха добри, особено по-стария

99

-10

преди 9 години

Спонсориран е с пари от Близкия Изток и това не е случайно. Дяконът трябва да бъде принизен.-----------О, ужас! Принизили дякона като го представили като ..... ЧОВЕК! Не може да бъде, Левски не е човек, той е ...... А какъв е той? Хрисим? Благ? Покорен? Не беше ли РЕВОЛЮЦИОНЕР? А какви са революционерите?

98

муспи

преди 9 години

Когато *** говорят за Левски, той само печели.

97

Анонимен

преди 9 години

Не Левски а бай *** носим българите в сърцата си. Това е жалкото. *** бай Ганьовски манталитет на политиците и на народа. Той ще ни затрие.

96

Анонимен

преди 9 години

Режисьорът е от отрепките, русофобите американофили.Трябва да бъде цапнат няколко пъти по главата за да започнеда му дреме.

95

Синовете на Дякона

преди 9 години

Защо питам аз, не забраниха политиците ни тази АНТИНАЦИОНАЛНА партиа-мафиотско движение.Не само да я забранят, а и всички нейни активни политици със забрана во веки! От правна гледна точка е .. абсурд!Няма друг народ и държава с такъв ПарадоксПродължавайте да търпите братя и сестри..

94

мдааа

преди 9 години

ДПС и БСП са в основата на *** и ислямизацията на България!Така че, напълно е възможно този филм-гавра да е тяхно пъклено дело.