31

:-)

преди 9 години

Е, нали щяхте да ги гоните? Май само българите вярват още във величието на ЕС, Германия и Франция. Бавно, но сигурно, настъпват нови времена. Който се ориентира, ориентира, който не - това е за негова сметка.

30

реалист

преди 9 години

За България е по-добре да има богат съсед отколкото беден. Не мечтайте за бедна Гърция... това е все едно да пикаеш срещу вятъра.Не допускайте вродената ни потомствена завист да ни замъгли разума.

29

stefan

преди 9 години

anglia francia germania i usa triabva da vliazat v briks

28

банкеръ

преди 9 години

Когато гърците са имали монети,народа на Меркел и Французите са пасели патките.Та по тая причина е важно Гърция да остане в Евро зоната.Имал си дал си.Гърците може да почнат да си печатат пари и тогава какво.В никакъв случай няма да заживеят,като Българите

27

Анонимен

преди 9 години

вие неслагате ум в главата , вярвате на това което пишат, ами гладайте да четете зад буквите за да вадите изводи ,Гърция има най доброто статегическо место в света

26

Анонимен

преди 9 години

Вие си гледайте 16-те млд, не гледайте в купичката на гърците!

25

жалко ама

преди 9 години

Гърция е обречена да излезе от еврозоната.До сега е получила 245 милярда евро помощ от обещаните и 350 милярда .Дори да им дадът останалите 105 милярда то след година,две най много ще им свършат както свършиха тези 245 миляеда за две години а повече никой няма да им даде и то не заради друго а защото и други държави има на опашката за пари,Испания,Италия,Португалия,Ирландия и т.н.т. Аз лично се съмнявам да им отпуснат повече от 28 милярда които трябва да получат в края на февруари.Те са пътници

24

Даола

преди 9 години

Гърция твърдо остава в Еврозоната , ние догодина започваме да строим газов конектор с нея - така че внимавайте Меркел, Оланд и т.н.

23

до 21

преди 9 години

Не случихме на политици като Ципрас--Добре, че нямаме такива въздухари - Ципурас е на власт от 1 месец и гръцките банки вече загубиха милиарди от неговите дивотии. Ако той продължи да управлява, само след няколко месеца Гърция ще фалира. Предполагам, че гръцкият елит, Германия и Франция няма да му разрешат той да управлява Гърция - или ще му сложат хомот или ще го разкарат.

22

Истината

преди 9 години

Днес Гърция съвсем спакойно може да бъде изритана от Еврозоната. Те се опитват да извиват ръчички, но на никой не му дреме - ако излязат днес, губят само те.

21

Анонимен

преди 9 години

До :)Няма да е така. Разиграха го сценарият по GREXIT-а и загубите ще са малки. Но Гърция пак ще връща заемите с девалвирана валута и без помощта на ЕЦБ за банковата си система, която ще се срине.

20

така

преди 9 години

на дипломатичен език това решение се превежда така- Гърция в най- скоро време ще е аут от еврозоната !!!

19

:)

преди 9 години

Ципрас ги прекара много мощно. Всички знаят, че излезе ли Гърция от Еврозоната, загубите за Германия и Франция ще са по-големи, отколкото, ако опростят още милиарди от гръцкия дълг. Ще видите, че тези тарикати гърците отново ще са ОК, а българите отново ще останат без: газ, АЕЦ, производство... Не случихме на политици като Ципрас и Орбан. При нас виреят мутри и крадци като Тиквата и потомствени ***, като Съсела. Единия се предлага на американците, другия на Путин.

18

Гавра

преди 9 години

1944 година Гърция пълна с комунисти и партизани, с реално желание да бъде в СССР... а ВИЕ ни оставихте на Червената азиатска орда да ни окупира без да има кьорав комунист тук и да ни съветизират... Никой не вярваше в развита България тогава, че ще сме в СССР... Халал да са ви гърците дано една стотинка не ви върнат...

17

Анонимен

преди 9 години

Да бе, да, ние сме много умни, амааа...

16

БГ

преди 9 години

Българите сме в пъти по-умни от гърците. Просто соца и БКП за 50 г. върнаха държавата ни 100 години назад. Иначе щяхме да сме по-добре от гърците.

15

до 15 факт

преди 9 години

А как мислиш - на нас дали ни стига акъла? И дали няма да сме по-добре ако ни управляват както ги наричаш " дойчовците " ?

14

факт

преди 9 години

Тъй като на гърците не им стига акъла сами да се управляват, вече се управляват от германците. Дотук бяха "великите гърци", оттук нанатък са дойчовците. Итака докато върнат заемите - т.е. още 100 години.

13

много бачкане

преди 9 години

Искат ги в еврозоната, тъй като ако Гърция излезе и приеме отново драхмата, толкова много ще обеднее, че още 100 години няма да могат да си върнат заемите - а те трябва да ги връщат. Оттук нататък гърците ги очаква много работа за малко пари.

12

ставри

преди 9 години

Случка на гръцки остров: двама германски туристи пият една бира с 2 чаши и слушат на съседната маса група гърци доста шумно се веселят като за двоен великден.Не издържали и единият попитал: какъв празник е днеска,че се веселите така? Гърците отговорили: Празнуваме за парите,дето ще ни ги отпуснете утре.