31

SARDIT

преди 9 години

А ще се продължава ли да се плаща на Американските ТЕЦ-ове дори и за времето, в което не работят, също толкова, като че ли работят!! А ще компенсират ли БГ хората за времето, през което уж трябваше да работят и скъпият им ток се включваше в микса, макар, че почти година не бяха готови и не работеха, но ние като бунаци си плащахме по-скъп ток?? А ще е длъжен ли пак НЕК да им изкупува произведеният и непроизведен ток, или ще се явят на борса и ще се конкурират с всички - нали се има конкуренция??

30

aнонимен

преди 9 години

ам посланик има думата за тарифата

29

От САЩ

преди 9 години

Какво дължите на тия Американци ? милиарди ?Те ви дължат , че ползват готови обекти !Я елате в Америка да ползвате тяхна Енергиина бара , първо няма да ви позволят , второ - ще плащате данъци и ще пълните държавния американски резерв !

28

Анонимен

преди 9 години

Аз плащам по 500 лв ток не ми е никакъв проблем да плащам и по 800. Токът трябва да се увеличи, за да върви икономиката, червени ***!

27

ВЪРБАН

преди 9 години

КАКВИ ДЪЛГОВЕ КЪМ АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ ИМАМЕ НИЕ *** *** ,МЕЕЕ,ТЕ НИ КРАДАТ И НИЕ ИМ ДЪЛЖИМ ТАКА ЛИ.ТА АМЕРИКАНЦИТЕ ЕДИН КИРПИЧ НЕ СА ПОЛОЖИЛИ В ТАЯ СТРАНА .

26

Анонимен

преди 9 години

Пак ли ще им гарантираме изкупуването на скъпия ток на 100%???Тези държавни гаранции не са ли скрито субсидиране на частник? И явно поставяне извън конкурентноста на пазара, уж "свещената" крава, "регулатора" на икономиката?! Това си е явна корупция, видна и на показ... Но какво значат някакви си съображения икономически, като става дума за свещения голям брат, да му мисли народецът!!!

25

sashi

преди 9 години

До енергийната мафия : Господ да ви накаже дано. Да *** гадове

24

Анонимен

преди 9 години

План Ран - Ът, тече вече 25 година.Докато Българското население намалява и финансово изнемогва, ***(ромското) такова с пълна сила се множи и масово не плаща електроенергия и водоснабдяване !

23

д

преди 9 години

"американските централи ТЕЦ AES Марица Изток 1" как звучи само.. а да си припомним благодарение на кого са американски, кой ги продаде на безценица 98-99 година, кой, кой?

22

Анонимен

преди 9 години

Добре моме че се сетихте.Айде сега разясни кой, как и защо подписа за тия US- централи?И по важното, няма ли да има наказание за тях? Ама с тая съдебна система... Няма...Тежко време брате настана. ЖИВ СИ УМРЯЛ...

21

Анонимен

преди 9 години

Пак ни пращат за зелен хайвер а нещо за износа на ел енергия без търгове под себестойност някаква информация ще има ли?

20

Анонимен

преди 9 години

Г-н Костов няма ли да информира защо сключи тези договори с американски фирми?

19

партиен член

преди 9 години

А с колко по скъпо ще ни излезе " по евтиния" ток?

18

Бате ви Боко

преди 9 години

Абе вие къде прочетохте че ще ви намаляме сметките за тока :)) ! Даже лятото пак ще поскъпне :))

17

Гаргамел

преди 9 години

До Анонимен :17Ти толкова ли плащаш ?

16

Анонимен

преди 9 години

Вместо да прахосват 1 млрд. лева за саниране, да бяха го дали за дострояването на АЕЦ Белене и нещата щяха да се оправят.

15

ДО 17

преди 9 години

***!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Токът трябва да се увеличава, а не да се намалява, защото така се стимулира икономика. А който не може да си го плаща да си ходи на село, там токът е 10 лв/месец!

13

Astarot

преди 9 години

Тези заеми, вместо да ги наливат от пусто в празно, да наемат НЕЗАВИСИМИ одиторски екипи, които да анализират цялата схема в енергетиката.После като се конфискуват 40-50 хотела и 100-на коли за по над 500к евро и ще запушат дупките.

12

Astarot

преди 9 години

Енергийният сектор бил в "дълбока криза"? Енергийният сектор е ИЗТОЧЕН! От всички страни си въртят далаверите и прехвърлят негативите на НЕК. Накрая, държавата тегли заем да погаси тези негативи. Всеки си сложил по една фирмичка на входа и изхода на всяка централа и точи зверски. После, енергетиката била в "криза" и теглим заеми да я спасяваме, че да нулираме брояча и да може да продължават да точат НЕК. Абе, що не си...