8

Анонимен

преди 9 години

"Феновете" са глупави хулигани, избиващи комплекси ненормалници, които трябва да бъдат поставени трудови лагери, където да копаят по 12 часа на ден, да им се остави 2 часа за четене на книги и малко математика. След 2 годишен тежък физически труд и обучение, да бъдат пускани в обществото и ако не са се научили на човешко поведение, да бъдат оставени да копаят по 16 часа на ден.

7

tamno burgasko

преди 9 години

nema fenove, prazni sa peikite na spirtistite :))))

6

Gosh

преди 9 години

да работят заедно - да. Феновете да предлагат идеи както случаите с махане на седалки в секторите с ултраси, с продажби на артикули и т.н., но не и да взимат решения.

5

Др

преди 9 години

Футболните фенове,да ги управлява психиатрична клиника ,по местожителство и стадий на зависимост и психо заболяване.

4

С.Кръстев

преди 9 години

До АнонименТочно тези фенове бяха при АТАКА на протестите - точно те се продадоха за 1 пица че сега каква е гаранцията, че за 1 баница с боза пак няма да го сторят???

3

С.Кръстев

преди 9 години

Колкото "ИД" може да управлява нормално, да облагороди и съхрани една държава толкова и тези "фенови" могат!!! Това не е работа за една ***!

2

Анонимен

преди 9 години

Не виждам с какво феновете са по-различни от така наречените собственици?Да не говорим,че между феновете има далеч по-подготвени и доказали се хора в бизнеса.Това,че някой те е сложил за "бизнесмен" съвсем не значи,че си по умен!Така наречените бизнесмени докараха футбола ни до просешка тояга именно,защото не са никак умни и повечето са едни перачи на пари.Повечето от така наречената ни олигархия са едни обикновени тъпири,които хал хабер нямат от бизнес

1

Анонимен

преди 9 години

Това не са фенове , а организирани групи от престъпници, хулигани, пияници и наркомани говоря за агитките не за истинските фенове.