119

Анонимен

преди 9 години

Браво,никой руски политик не успя така добре да сплоти Русия както САЩ и техните санкции!Путин трябвада изпрати голям подарък на Обама,руският народ никога не е бил толкова задружен и мобилизиран!Ама така е братя американци,опитахте се да разклатите Русия и сега ще се сблъскате с нация която е убедена вече напълно че сте враг и снация която до сега никой не е успял да победи!

118

Анонимен

преди 9 години

Чудя се как цели 28% от руснаците се съмняват, че има заплаха спрямо страната им. А може би са прави да се съмняват, сигурно мотива им е, че тези който заплашват Русия, вече са обули *** ***. Защо кафяви ли:)

117

То по гурбет-логика

преди 9 години

САЩ трябва да са настъхнали 24ч/365дни в годината! Там да видиш що е омраза още от индианските години, за по света да не говорим!

116

А ПЪК

преди 9 години

ГУРБЕТЧИИТЕ СА КАТ ПОМАЦИТЕ - НИКЪДЕ НЕ СА ПРИ СВОИТЕ. ЗА ТВА ТОЛКОВА ДОБРЕ РАЗБИРАТ ОМРАЗАТА!

115

Анонимен

преди 9 години

nai moshnata strana RYSIA - nai xybavia narot rysnacite

114

Анонимен

преди 9 години

кой пък ги нападаше руснаците преди Украйна... кой пък ги напада и СЕГА?!?! *** заблудения путар...ще си избие хората за нищо !!!

113

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Егати идиотското заглавие. И това да го напишеш по време на война с/у Русия, трябва да си много ***. Чуваш ли ***, много ***!

112

Спас

преди 9 години

Южните покрайнини на Русия, наричани Окраина или Новорусия са си исконни руски земи!!!!!Рано или късно ще се влеят в РФ!!!! Дано да се лее по-малко кръв!!!! Тя вода не става!!!!

111

Анонимен

преди 9 години

Русия неможе дасе отърве вече е обградена.И нямат като Американските противозаштитни системи.Някоя сутрин 6тесе залее новината че Русия е капитолирала.Земята 6те отдъхне.

110

емо

преди 9 години

руснаците както винаги са прави;АКО ИСКАШ МИР ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА .ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

109

Спас

преди 9 години

Е, сега сте по-прилични! Сменяте имената по-често за да не бие на очи!:)))) Кат Русия няма вторатъй МОГЪЩА НА СВЕТА..........................:)))))))))

108

рф

преди 9 години

най-голямата заплаха за Русия е Китай и то не в момента

107

рф

преди 9 години

манипулацията е тотална, някой и да е луд едва ли ще тръгне първи пряко точно срещу Русия, но народа им е свикнал да е манипулиран

106

Москва

преди 9 години

до 132Средния руснак баце нищо няма, средния руснак живее вкомуналк,която във 2/3 от сучайте е държавна или общинска собственост, ако е късметлия може да са му дали и някой поземлен участък около града, в който живее, ама той си мисли че е много добре, щото му говорят как в Гърция хората умират от студ и глад) ама като им кажеш че в Гърция никой не умира от студ и глад, щото зимата Гърция е като в Русия септември месец и безработния получава по минимум 700 евро на месец, те обявяват за соросо

105

демонът путин

преди 9 години

Хем заплашват останалия свят, хем ги е страх от света. Путин успешно промива мозъците им и ще ги управлява дълго. Чувството, че са заплашени, ги прави още по-лесно манипулируеми.

104

до -10

преди 9 години

"Много си далече от понятието среден руснак"Нима признаваш ,че дори и средната класа им е по-богата на тези гладуващи руснаци ?!

103

Спас

преди 9 години

Ало-10Много си продуктивен? Да не си на смяна:))))))))))))))))Премери си температурата и бегом в леглото!:)))))) Не ставай смешен!:)))))))))

102

Спас

преди 9 години

До -10Моля?:)))))))) Воювал той:))))))))))))))))))) Охрана на летище, без един изстрел?:))) Това да не ти е Ирак? Макар, че и там бяхме за парлама и да дадем няколко жертви. Там загубихме 1 500 000 000 $ подпомагайки "братския хамерикански народ"!:))))))......а те се нагушиха като ПЕЛИКАНИ!!!!!!!!!!!!

101

-10

преди 9 години

Средният руснак има имоти в България, над 500 хиляди. А средният българин има имоти на село. А средният американец има ипотека.---------Много си далече от понятието среден руснак!

100

-10

преди 9 години

А ти върви да се биеш срещу руснаците, щом го вадиш голям. Ама бързо ще те приберат с товар 200. Нали затова ви тласкат да водите война с Русия, защото сте много евтин материал за НАТО.--------Опорните точки замъгляват мозъка! Никой, никога не е казал, че смята да воюва с Русия. Русия в момента напада и анексира други суверенни държави. Икономическата блоката е много по-добра от войната и Русия много добре го знае това, щом се опитва да разгори война!