43

муспи

преди 9 години

Опитът за убийство на пашата ще си остане най смешната страница да ДПС - не са в състояние даже да инсценират прилично един атентат.

42

ТТТ

преди 9 години

Орден кога улучи.

41

НЕ ЯСЕН

преди 9 години

НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ДОМАШНИЯ АРЕСТ СЕ СЧИТА ЗА ЗАТВОР......ИЗКАРАХА ЧЕ ЦЯЛА ЗАЛА И МИЛИОНИ ЗРИТЕЛИ СА КЬОРАВИ.......

40

dpa

преди 9 години

A ДЕЛО СРЕЩУ ГОВЕДАТА КОИТО ГО ПРЕБИХА ЩЕ ИМА ЛИ????ДА ВИДИМ ДИВАЦИ ЛИ СМЕ КАТО В ОРИЕНТА ИЛИ ЕВРОПЕЙЦИ???

39

54545

преди 9 години

До Анонимен 51По скоро "оскар" за много добра роля на него и на доган ефенди...

38

До 52

преди 9 години

Не,не можеш да убиеш човек с газов пистолет,дори да е от упор.От изстрел в слепоочието от упор с газов пистолет може да изгубиш зрение в едното око,но това е максималната вреда,която може да се причини. :)

37

Анонимен

преди 9 години

До ИСТЯ се поинтересувай дали с газов пистолет не може да се убие и то от упор! :)

36

Анонимен

преди 9 години

Направо Нобелова награда за мир трябва да му дадат

35

ИСТ

преди 9 години

Ат начало беше ясно, че Доган управлява продажната прокуратура.Остават много въпроси относно действията на прокуратурата. Един от тях е колко такива поръчкови обвинения е изпълнила. Друг въпрос е прокурорите изпълнили политическата поръчка , още ли са на работа, и кога ще бъдат съдени. Цацаров не е ли знаел, че с газов пистолет не може да бъде убит човек.Ако е знаел, защо не се е намесил. Ако не е знаел, какъв главен прокурор е. Колко са гнилите ябълки в прокуратурата.

34

Отровния лимон

преди 9 години

Какъвто човека такъв и пистолета му такава и публиката дето се събра да го рита-все турски!

33

...

преди 9 години

За мене това беше пълен панаир,колко ти платиха за да го направиш !?!?!?!

32

Анонимен

преди 9 години

Айде стига сте ни занимавали с това просто, нагло и жадно за внимание земане!

31

Анонимен

преди 9 години

опит за убиство с незареден газов пистолет които сасича е по голяма глупост няма

30

pa6ko

преди 9 години

Не заслужавахте Левски,сега не заслужавате и Октай.*** народ пърдящ под юргана и чакащ някой да го "оправи". Тетър било! Що не излязохте вие големите българи дето го мразите Ахмет Доган толкова много,да го изиграете това театро? Балъци...

29

анонимен

преди 9 години

Задллъжняло наркоманче, което със съгласието си да изиграе тази сценка и да полежи 1 година домашен арест, си изкупва дълга. А "съотборниците" на Доган му дават ясен знак, какво може да му се случи ако не се скрие и не си затвори устата. Нали си спомняте как се беше развихрил "Аз определям това, аз определям онова.." и т.н. Както всички видяхме. явно се изплаши и се скри Доган. Просто посланието на целия цирк, беше да го раздава по кротко, за да не си изпати.

28

Анонимен

преди 9 години

В едно интервю вербовчика на Ахмед Доганов поздрави турското разузнаване с избора на Октай Енимехмедов... Каквото и да значи това.

27

анонимен

преди 9 години

това момче няма ли да го прегледа някой специалист а чака да направи нещодруго по ужасно

26

Анонимен

преди 9 години

Много ясно, нали всичко беше театро. Всички си го говорехме, че ще го разнасят този по съдилищата и накрая ще се позабрави и ще му намалят обвиненията и ще излежи домашен арес 1 година и това е. Проверете му сметката и тази на роднините му, проверете му разликата между приходите и разходите след като го пуснат на свобода. Аман от нещастници в тази държава!

25

Анонимен

преди 9 години

А къде е Метин, великият таньор ? Да му се даде още едно Ферари !!!

24

Анонимен

преди 9 години

БРАВО! И ще осъдят ли всички ''българи'', които го биха!Не знам дали заслужава орден или паметник, но нашите продажни политици от всички партии трябва да знаят, че народа мизерува и само с приказки не става.Няма ГЕРБ, няма БСП, няма ДПС. Трябва да разберат всички, че хората мизеруват и полудяват заради тяхното безхаберие. И Октай показа какво искат да направят 90% от народа тези пр*дажници, наречени '' народни представители''.