31

анонимен

преди 9 години

25 години управлява 2 адв колектив така че не пишете глупости по форумитесега ще разрешат на адвокатите да заверяват пълномощните циркът ще е тоталенголямата кражба започва

30

?!?

преди 9 години

Г-н Цацаров въобще може ли да повдигне обвинения за незаконно подслушване след поправката в закона гласувана от БСП - ДПС , която случайно оправда и Цветанов за същите престъпления !

29

Георги Анев

преди 9 години

До Светослав Лазаров моля да наредите незабавна проверка на 1рпу Благоевград отдел криминална полиция. Свидетел сам на едно скалапено разпознаване когато за30 секунди стана разпознаването. Редят кой си искат и не може да се оправиш така всеки може да нареди всеки за пари. Но има Господ и тои бави но не забравя АМИН.

28

NACO

преди 9 години

До кога ще го търсим този "КОЙ"?

27

бай Иван

преди 9 години

Имаше един прокурор Татарчев.И той се пинявеше,че ще излови мафиотите.Оперативните разкриха съзвездието "Орион" с една Веска Меджедиева.Веска докато я разследваха комунистите я телепортираха в ЮАР,където са и останалите провалени айдуци на БСП.Татарчев казваше,че в човал ще я доведе.Вярвахме му.Сега вярваме и на Цацаров.Има артистичен хъс прокурора.Я режисйорите да му дадат някоя роля за късометражен филм със заглавие " Мафията на прехода"...

26

Анонимен

преди 9 години

До антиЕС - Определено трябва хунтаза хунта трябват офицери, отличаващи се главно с родолюбие, безкористност, чест,..., завършили престижни военни академии, като, например, Уест Поинт и др.

25

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

24

Анонимен

преди 9 години

и ся кво? цветанов, дето го съдят за подслушване уж, се оказа чист като херувимче в сравнение с други явно бесепари от време оно!

23

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Много...костюмари се разхождат в службите на Мевеййрето и в главите им се раждат велики идеи за блестящи...операции.Всяка започва с...подслушване,защото всеки сега има по 2-3 телефона,а пеленачетата само по...един.Само аз в Кривунделово съм...защитен,защото ползвам само кривунделската поща за връзка,а тя има един телефон от бабино време.Следващата...разработка,органите да я кръстят "*** на...рояци"(имайки в предвид мен,а не...тях)

22

детска песничка

преди 9 години

вампири, таласъмитанцуват по налъми...

21

Веско

преди 9 години

Мафията да си има прокурор не е страшно ,но когато това е главния прокурор на държавата е недопустимо.

20

антиЕС

преди 9 години

И на тоя *** не му е чиста работата.Определено трябва хунта която да ги помете всички тия *** и да ги избеси по стълбовете в името на народа.

19

Анонимен

преди 9 години

корумпираната съдебна система се обади

18

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости

17

Гном

преди 9 години

Таласъми вадят червеи от оборския тор, наречен съдебна система..

16

Х

преди 9 години

Румънската мафия предлага на нашата милиарди за да отстъпи Цацаров за главен прокурор на Румъния.

15

Анонимен

преди 9 години

Таласъми таласъми скачат по налъми. Е нема такава държава с толкова таласъми дяволи и змейове. И от тези таласъми червеи октоподи и тем подобни дзверове има ли някой в затвора бе цаца?

14

Кой друг?

преди 9 години

Цру е наредило да се поискат СРС-та по "Червеи".

13

до 12

преди 9 години

Ми на чия глава бе сладък? Нали нашенския съд непрекъснато тръби наляво и надясно, че е независим и, че всяко решение се взима по вътрешно убеждение и съгласно закона?

12

Sunny ray

преди 9 години

Едва ли съдия Янева и колегата и са действали на своя глава, нарушавайки закона за СРС и трябва да се открият и накажат според закона поръчителите на незаконни подслушвания, които е възможно да са и политици от предното правителство, за които трябва законите да бъдат прилагани безпристрастно, водейки се от върховенството на закона.