165

до 217-ти(спасен)

преди 9 години

Я се огледай и ослушай по добре.Покарай теб пълно с руски магнати,все хора на Путин,а ти си мислиш,че като си в Швейцария си се спасил.***.Още на времето Ленин там си е живуркал преди майката Партия да му даде бойна задача да се връща в родината си.Отсега нататък по тихо и почвай да учиш руски щото като идеш в банката и пари няма да можеш да си изтеглиш от сметката си.А нас тука не ни мисли-като дойдат руснаците по литър 60 градусова на всеки и после той е под масата!

164

Анонимен

преди 9 години

Захарченко да им осигури всичко нужно.Щом може да осигури оръжия и да убива украински войници, значи може да осигури всичко друго, което е нужно! Слава ДНР - Слава Алкохолиненко!

163

Джиджи биджи

преди 9 години

Давай газ мале с пълна газ

162

Анонимен

преди 9 години

До до 26E KAK BEZ li4ni dokumenti_ Poro6enko nali razviava6e ruski pasporti , kato obiasni 4e sa na zaloveni ruski voinisi

161

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВИма някакво обръщане на насоките . Виж заглавието по-горе. Такова не беше мислимо само до преди няколко дни - "Тайната власт в УкрайнаБогаташи с нечувани състояния, натрупани по съмнителен начин, дърпат конците"На Европа почва да й писва от тези укри ...Прочети още на: dnes.bg/redakcia/2015/02/18/tainata-vlast-v-ukraina.254931

160

Анонимен

преди 9 години

До спасенвиждал си Швейцария през крив макарон,кой знае в кое родопско село се намираш!Като ти чета разсъжденията съм сто процента сигурен че от село не си излизал никога,а само си слушал приказките на баба си за войната!

159

Анонимен

преди 9 години

Ето как станало - Газпром подал вече газ през границата с ЛНР и решил въпроса.

158

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ОБАМА ЗАЩО МЪЛЧИ КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ. ИЛИ ТОЙ МОЖЕ ДА ПОМАГА САМО С ОРЪЖИЕ С КОЕТО СЕ САМОИЗБИВАТ БРАТСКИ НАРОДИ. ХАЙДЕ СЕГА ДА ГО ВИДИМ И МЕРКЕЛ МЪЛЧИ. ДОСЕГА САМО РУСНАКА ИЗПРАЩА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ.

157

бай Стамат

преди 9 години

Пешко ти женско ли си или мъжко бряя,че *** не дойде на срещата,ако си женско да те поканя на една ракия с една туршия ,само да не се окажеш триполов че я такива им .....

156

Az

преди 9 години

Аз до момента не съм видял запада в лицето на ЕС, САЩ или ООН да е дал каквото и да е на хората в Донбас ? Някой друг да е видял ? Храна, дрехи, лекарства , каквато и да е материална помощ ? Само Русия им дава. Десетки болни деца бяха евакуирани за лечение в Русия, запада да е подал ръка на някой там, дори и на "освободените" украинската армия зони ? Дал е едно голямо НИЩО ! Украинците да си правят изводите колко струва пропагандата за "демокрация" пред реалната животоспасяваща помощ.

155

бай Стамат

преди 9 години

руснака защо не спре газта на Украйна и Европа,като не дават на нашите и за вас няма да има ...а помощта трябва най накрая да е съпроводена и с една армия ,и Мариопул да си вземем,и Одеса,,отивам да пийна още една гроздова и идвам да се бия из форума Уряяяяяяя

154

rumen72

преди 9 години

До Пешкоточно така Пешко всичко това го протежира ЕС, като им контролира ПП (паричния поток) и той понеже е в техните банки и те правят това каквото им кажат, в противен случай добрия ЕС и или задокеанския брат слага ръка върху техните парички, пък другите приказки са за наивници като теб. и при тах е така само, че на техните граждани е позволена да живеят по добре за да не го забелязват това.

153

Пешко

преди 9 години

Откак се помня във всеки доклад на ЕС фигурират следните забележки - лоша съдебна система, корупция. ЕС ли ни корумпира? Или ни върти делата? Не. Тука просто една шайка псевдокапиталисти са се овъртели като какъвто беше лафът и си правят далаверките. Затова аз съм за по-тясно сътрудничество с ЕС, а не с Русия, защото в Русия е същото, че и по-зле. Докато при ЕС има вариант ако не друго, поне да следят големите далавери и да ги спират.

152

Пешко

преди 9 години

Добре де, понеже съм сигурен, че анатемосвате "планът Ран-Ът" (ама едва ли сте го чели и това не е никакъв план) - кой поръча "плана Ран ЪТ", кой подписва плана Ран ЪТ. Може би някой е набутал химикалката в ръцете на тия колко са там икономисти? В ЕС сме от седем години, преходът е 25. В НАТО сме от 2004 та. Какви американци, какъв ЕС. Мутрите и куфарчетата ЕС ли ни ги набута?

151

rumen72

преди 9 години

До Пешкопак да се върнем в твоите сравнения, преди 1989 и след промишлени производство и селско стопанство сега по поне три пъти по малки от преди и тез сравнения с Мао и тенджери не ги преви за да издлежаш и поне малко умно, пък за заплатите не ги сравнявай с кръмите на запад т.н. а ми в магазините и т.нар. ежедневни стоки, а пък те доста от тях били колкото в БългаРИЯ.

150

Пешко

преди 9 години

До gandi.daowтова също е вярно :)

149

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 207, тук вината не е на ЕС, ами си е наша - преходът си го направихме ние такъв

148

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 204, стигнахме до извода, че заплатите не са малки нали. Не се чувствам експлоатиран. Например тукк билет за градския транспорт е 50 евроцента, във Виена е 2 евро и половина. Нощувка в Созопол за двама е 50 лв, в Гърция е 50 евро поне. Да не говорим за цените по кръчмите

147

Пешко

преди 9 години

До gandi.daowПиша ги тия неща, защото се дразня на тази ни черта, че все сме зле, все някой ни прецаква, и все чакаме някой да ни "оправи". Не казвам, че всичко ни е наред, просто се дразня. Иначе форумите са едно чудесно място за дебати и дискусии, а дебатите и дискусиите са нещо от изключителна важност. Надявам се лека полека такива дебати да започнат да се организират редовно в обществото и то с медийно отразяване. Това е пътят, а не единствено избори веднъж на четири години

146

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 202, напълно съм съгласен тук