132

ГЕРБ са убийци

преди 9 години

Тя Менда, тия мурафети ги е научила по време на службата си при цар Киро. Сега ги пробутва на електората. Този заем е одиране на кожите. Хора, следете кой депутатин ще гласува за заем и му пригответе присъдата. Тези заеми, дето сте ги направили, до мене не са стигнали. и до обикновенните хорица, дето си броят стотинките. Плащайте си ги от джобовете. Оказва се, че Гербер електоратът е неограничено ***, след като гласува за алчни търгаши на собствения си народ.

131

тази кака лъже

преди 9 години

Това е лъжа, в бюджета за 2015 година има точни разчети какво да се плаща и какво да се получава. Как така изведнъж през февруари - заем от 16 МИЛИАРАДА!!!!

130

hdhdhd

преди 9 години

Излиза, че на тях така им е харесва....много добре всички депутати знаят , че ако имам мажуритарен вот и друго управление лапането свърши... Ако се мотаем още отиде стига са мързелували Да излизаме и да си искаме мажуритарната система къде сме ..стига сме спали

129

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЩЕ ТРЯБВА ДА НАМЕРИТЕ НАЧИНА ДА ГО ВРЪЩАТЕ ЗАЕМА, ТАКА КАКТО ДЕРЕТЕ КОЖИ ОТ БЪЛГАРИНА. ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИШИТЕ ОТ ДОСТА ПРИВИЛЕГИИ КОИТО ВИ СЕ ДАВАТ СЕГА БЕЗ ДА СТЕ ИСКАЛИ МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИНА. ИНАЧЕ ВЪН ОТ ВЛАСТТА.

128

Анонимен

преди 9 години

Ако заема не мине ще хвърляте оставки ли госпожо? Ами ако не можете да се справите, че вървете си по-живо и по-здраво.

127

Анонимен

преди 9 години

Няма да теглите никакъв заем господа управляващи, защото никой не е питал народа иска ли го този заем или не. Да не би като го изтеглите, че ще направите нещо с него освен някой да се нагушат. Позор и пак позор за всички които ни управляваха до сега и унищожиха умишлено държавата. Позор и за тебе народе, че беше много търпелив и позволи да те изцедят като лимон и сега наистина горчилката е много голяма. Видев ден дойде и разбрахме, че никой не е мислел далновидно.

126

Анонимен

преди 9 години

Голям праз ....Отиваме в каменната ера и всички заживяваме щастливо, а сегашните политици ще ги врътнем на чеверме

125

българия

преди 9 години

къде дрема през месец ноември 2014 когато се приемаше бюджета. и като си спала тогава направо си давай оставката заедно с всички останали в парламента като преди това вземете решение за велико народно събрание. трябва да вземете решение нито един в предстоящото ВНС да не е участвал досега в управлението на българия за да тръгне държавата напред.

124

666

преди 9 години

Аз дълг нямам към никого. И даром нищо не съм получавал никога. Престанете да вменявате, че този дълг е на всеки. Има си точно определени структури, които точно определено емитираха /или по-скоро Имитираха/ през годините тази огромна сума, която се разпределя като дълг /уж/ по равно на всички.

123

ОСТАВКА!!!

преди 9 години

ДА ВИ НЕМА!ИЗЕДНИЦИ ГНУСНИ!

122

Дрън- дрън, ГЕРБ-о!

преди 9 години

"Ако заемът не мине, няма да можем да си връщаме дълговете!"Това означава, че нищо не правите по въпроса за връщането им, а че искате тези пари пак за себе си, без да се каните да ги ползвате за благото на държавата и народа й. Ако имахте желание да сте полезни с нещо, вкл. и да връщате навреме взетите вече заеми, то да си бяхте съкратили административния апарт и разходите по подръжката си поне на половина, ако не и до 2/3, от което има голяма нужда и да бяхте оставили реалният бизнес да диша!

121

Botev

преди 9 години

ISCHAKAH ME I VIDQH ME ZASHTOE IDVAL KERI U NAS I KOMPANIQ

120

Анонимен

преди 9 години

долна лъжкиняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя..........................

119

Алекс

преди 9 години

А ако мине заема след 4 години няма да можем да връщате 2 заема! Ти като не можеш да си покриваш заема нов ли взимаш ***?

118

Анонимен

преди 9 години

Само аз ли виждам горе на снимката наследствени болшевики, днес първи демократи и атлантици?На това у десно, тати кой беши?

117

Петър

преди 9 години

Шмендра Стоянова от "ШМЕНТИ КАПЕЛИ"!

116

празнуващ

преди 9 години

Лаете беззъбо и тъпо! А тия не си мислете, че няма да си гласуват и да си вземат заема! Даже ще откраднат парата и после пак ще бучат за още!А вие ще си *** заедно с децата си от глад и студ пред клавиатурите!Но щом не правите нищо ***! На никой от айдуците в управлението не му е жал за вас!

115

Q7

преди 9 години

Абе всичко е далавера ,далавера всичко е алъш-верищ --- > ама на наш гръб и 100 тояги са малко! Ако,съм аз на Б.Б. 3000 милиарда ще дръпна от световната банка

114

Пешо

преди 9 години

Тия от парламента трябва да се набиват бавно на кол

113

ДарвинOFF

преди 9 години

Вместо да плаши с Лукановите години Менда по-добре да си спомни как мина съвсем наскоро гласуването в бюджетната комисия. Наглостта Ви край няма, а популизъма Ви просто пословичен. Това нагло бабе трябва да се махне от поста шеф на бюджетната комисия. Бойко още не е измислил, как да защити поредния заем.