15

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЗА КАКВИ СВЕТОВНИ ФИНАНСОВИ ПАЗАРИ ГОВОРИ ТОЯ. КОИ СМЕ НИЕ И КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ В МОМЕНТА. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ. ГОЛЕМИ ДАЛАВЕРАДЖИИ СА ТЕЗИ. СМЯТАТ, ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДО ЕДИН СА *** И НЕГРАМОТНИ. УЖАС !!!!

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3НЕГРАМОТНИК!!!, като всички *** герберасти!!!

13

Анонимен

преди 9 години

"Нищо няма да се случи. Това е измислен спор" /Муравей Радев/."Ако не ни подкрепят в зала за дълга, няма да има пари, няма да можем да платим, ще фалира държавата и ще приключим" /Бойко Борисов/.Абе, я да вземат да се съберат и бивши и настоящи управляващи и да се разберат!!!Те, които се джаскат, че са толкова навътре в нещата, излизат с коренно различни становища, а ние от село София и другите по-малки селца и паланки, как да разберем кой е по-най в лъжите?Народе???? /Васил Левски/

12

Анонимен

преди 9 години

Мравояда ги разби, по телевизора. Хайде Майчето Манолова да си събере "Горановките" и да ходи да бере сливи в Кюстендил. Колко краставици, у шопско набрала, толкова.

11

Анонимен

преди 9 години

Значи пари има и без заем А защо другите реват само за пари.никакъв заем!

10

до кажете

преди 9 години

комисариу ша ти бутнат 1 2 3 милиона и си обърнал плочата веднагаааа....

9

az

преди 9 години

До Анонимен 3Ето такива неграмотници като теб го избраха! Ти кой клас си завършил бе, брато? Ходи си брой овцете и не се бъркай там, където не то стига пипето!

8

знайко

преди 9 години

бравоо муравей ти си легенда...ти сии велик.

7

Анонимен

преди 9 години

за съжеление не са 8МИЛИАРДА--160мил лева сам за пакета който ще изготвят банките и заема ще е за 30год лихва от 5-8 те става 40мил това защо не го казват никате ,БЪЛГАРСКИ ЮНАК СЪБУДИ СЕ тия пари ще отидат една част за нелегалните мусли ,една част за издръжки на *** ,една част за дълбоките джобове без дъно ,за нас да плащаме още повече данъци ,останете си със здраве

6

Анонимен

преди 9 години

Ама вижте сега .Става въпрос за едни комисиони .Само1%. Е вярно това са само 160 милиона. Ама да не искате комунистите да ги вземат , като тази работа можем и ние да я свършим.

5

край

преди 9 години

Никакъв заем докато не Кажете как държавата ще си върне парите откраднати от всички политици чрез КТБ и не видим три синджира политици /барабар с Бай *** банкянски, Станишев Доган и Костов/ в панделата. Не видим как държавата стяга харчовете - като намали депутатите наполовина и не премахне държавната субсидия за партиите. Народе да си опичаш акъл аби казал Апостола ако беше жив.

4

Анонимен

преди 9 години

До Интересно,Да управлява -да , но не да заробва със заеми както прави твоят идол членът на БКП другарят Бойко Борисов.

3

Анонимен

преди 9 години

Може и да фалираме,но по добре лие троината да го вземат заема от 16 милиярда и да го съсипят по обръчи от фирми Боико е прав сте отстъпим на други даго вземат,ако сте съгласни.Поне сме сигорни че Борисов няма да допусне разжиставането и кражби на средства.Разберете го за винаги че само ГЕРБ е истинският бетонирън пър на Българя към демокрацята свободата и оправянето на Родината ни няма друг път товае единственият.Начело със Министър Председателят Боико Методиев Борисов жив и по здрав дае амин.

2

Интересно,

преди 9 години

как така българите не приемат,че трабва един да управлява България,а не политикани-*** като Манолова(сестра Галева) , Муравей (самото име говори) ,комунисти фалирали държавата България няколко пъти !!!! Учудващ е тъпигьозлъкът на цялата пасмина от комунисти,турци и проруски "патриоти" (Болен) да правят кретенски изявления!

1

кажете

преди 9 години

Аз съм навитак да се включа в експертна комисия,която да следи цент по цент за какво се харчат тези милиарди заем ?? Какво ? Ааа не става ?! Е нормално да не стане ! Защото не сме единни като нация и не им търсим сметка за нищо,а само ни заробват ... и защото все някоя хрътка ще саботира работата на комисията.Даммм ... а и политиците си знаят,че няма да ги опандизят и айде ново заемчеее .... дип,че не мога да псувам,а бих им е ***** !